- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
İnsallah Bıgun bir bey tarafından iltifat almam, cunku adamı ne dıyosun sen ya degısık diye bozma potansiyelim oldugunu ogrendım konunla birlikteUzun zamandır bi erkek bana selam yazdı bir de eskiden hoşlandığını söyledi yetmiyomus gibi belin ince dedi 2 yıldır yalnız biri için şok sebepleri bunlar
Sebebini bulduk ama nscckts agskakajahahaha
Bunu yüzyüze söylese baygınlik geçirirdim heraldeİnsallah Bıgun bir bey tarafından iltifat almam, cunku adamı ne dıyosun sen ya degısık diye bozma potansiyelim oldugunu ogrendım konunla birlikte
En iyisi senınle cayı ikimiz ıcıp, bak erkekler iltifat edince boyle davranılır dıyıp teskin edelım bırbırımızıBunu yüzyüze söylese baygınlik geçirirdim heralde
3 günde onun söylediklerine alınmanız bir yana, 3. Günde bunları düşünmeniz enteresan.Kırk yılın başı belki artık benim de ilişkim olur, belki yuva bile kurarız diye sevinmiştim
Öyle derse sakin kal şöyle derse cilve yap böyle derse çantayı kafasına geçir temalı konuşma yapmaliyiz kesinlikleEn iyisi senınle cayı ikimiz ıcıp, bak erkekler iltifat edince boyle davranılır dıyıp teskin edelım bırbırımızı
Katılıyorum. Bunlar hep yokluktan3 günde onun söylediklerine alınmanız bir yana, 3. Günde bunları düşünmeniz enteresan.
Hayır ikimizde iltifat gorunce far gormus gibi tavsan gıbı olurken bir de nasıl davranmamız gerektiğini ogretcez bırbırımıze duy da inanma.Öyle derse sakin kal şöyle derse cilve yap böyle derse çantayı kafasına geçir temalı konuşma yapmaliyiz kesinlikle
24 oldumjasemin34 kac yasındasın
Ahh jasemın tatlı cıcek.24 oldum
Benim ihtiyacım var açıkçası yıllardır bi erkekten iltifat almamıştım elim ayağım titrediHayır ikimizde iltifat gorunce far gormus gibi tavsan gıbı olurken bir de nasıl davranmamız gerektiğini ogretcez bırbırımıze duy da inanma.
Birbırımızı doldurup daha beter hale gelmeyiz ıns
Acaba bir bilenden ders mi alsak
Sen beni dinle.Benim ihtiyacım var açıkçası yıllardır bi erkekten iltifat almamıştım elim ayağım titredi
Kim bilir.. İnşallah yokluğun verdiği acemilikle selam diyene uff savcılıkta görüşürüz dememAhh jasemın tatlı cıcek.
Yolun baısndasın daha, kimbılır ne iltifatlar alıp kimbılır kimleri reddedeceksın daha
Ben 36
Gıdıp balkonda bıraz aglayıp gelicem... Az yokum kızlar.
Uf bu salak bana asık demenden iyidirKim bilir.. İnşallah yokluğun verdiği acemilikle selam diyene uff savcılıkta görüşürüz demem
Yarıldım gülmektenn altıma işiyecemMemelerin taş gibiydi dememis ki neye bu kadar parladınız anlayamadim? Benim için yanlış bir cumle degil. Fiziginize de iltifat edecek gayet normal
Biraz daha sakin davranin ve karsinizdakine zaman verin bence. Ilerleyen gunlerde yanlısı olursa o zaman bitirirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?