Üçüncü günden coşan flört

Uzun zamandır bi erkek bana selam yazdı bir de eskiden hoşlandığını söyledi yetmiyomus gibi belin ince dedi 2 yıldır yalnız biri için şok sebepleri bunlar
İnsallah Bıgun bir bey tarafından iltifat almam, cunku adamı ne dıyosun sen ya degısık diye bozma potansiyelim oldugunu ogrendım konunla birlikte

Öyle derse sakin kal şöyle derse cilve yap böyle derse çantayı kafasına geçir temalı konuşma yapmaliyiz kesinlikle
Hayır ikimizde iltifat gorunce far gormus gibi tavsan gıbı olurken bir de nasıl davranmamız gerektiğini ogretcez bırbırımıze duy da inanma.
Birbırımızı doldurup daha beter hale gelmeyiz ıns
Acaba bir bilenden ders mi alsak

yani şimdi belin incecikti demekte çok normal değil ama ne bilim kişisine bağlı, göz var saç var ..illa fiziksel bir şey söyleyecekse bunları der insan, belin incecikti sevgili olmuşsun biraz zaman geçmişte öyle söylenen bir şey gibi..

Benim ihtiyacım var açıkçası yıllardır bi erkekten iltifat almamıştım elim ayağım titredi

Benim ihtiyacım var açıkçası yıllardır bi erkekten iltifat almamıştım elim ayağım titredi
Sen beni dinle.
Simdı fikrimizi değiştiriyoruz ve cocukla cay ıcıyosun ok?
Tam boyle cay ıcıp ıltıfat alınca yanakları kızaracak yastasın. Bunu degerlendır.
Gencecıksın, sana ayrı beline ayrı kurban olsun erkekler bunu da unutma

Ahh jasemın tatlı cıcek.
Yolun baısndasın daha, kimbılır ne iltifatlar alıp kimbılır kimleri reddedeceksın daha
Ben 36
Gıdıp balkonda bıraz aglayıp gelicem... Az yokum kızlar.
Kim bilir.. İnşallah yokluğun verdiği acemilikle selam diyene uff savcılıkta görüşürüz demem

Yarıldım gülmektenn altıma işiyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…