- 23 Kasım 2019
- 1.124
- 1.699
- 83
Haklısınız coştum birazcıkDaha çok sen coşmuşsun gibi geldi bana.Ne var bunda?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız coştum birazcıkDaha çok sen coşmuşsun gibi geldi bana.Ne var bunda?
Ben gözlerin bile güzel dese demek gözlerimi inceledi himmm olurdum heralde çünkü o kadar acemilestim çok uzun zamandir yalnızım çünkü. Kendi açtığım konuya kendim gülüyorum şu anBiride bana çıkıp belin ince dese keşke,tavana kadar zıplarım yeminleNesine alındın ay,belin altında popo var diyemi:) ne desin harika omuzların varmı desin bilemedim ki:) o da memeye yakın çıkar:) hepsi sakat vallaha..
Gelinin kütüphanede olması mi ayrı bi mesaj
Gozlerın cok guzel dedı bana.Ben gözlerin bile güzel dese demek gözlerimi inceledi himmm olurdum heralde çünkü o kadar acemilestim çok uzun zamandir yalnızım çünkü. Kendi açtığım konuya kendim gülüyorum şu an![]()
Tabi kurban olsunSen beni dinle.
Simdı fikrimizi değiştiriyoruz ve cocukla cay ıcıyosun ok?
Tam boyle cay ıcıp ıltıfat alınca yanakları kızaracak yastasın. Bunu degerlendır.
Gencecıksın, sana ayrı beline ayrı kurban olsun erkekler bunu da unutma
Ic. Goruselım falan dedı mı.Tabi kurban olsunİçeyim o zamannn=))
Öyle bisey deme gafletinde bulunmadi iyiki. Konuşmaların çıktısını alıp hemen savciliga verirdim kiSüper psikoloji devam bravooo... Gözlerin çok güzel derse ne tepki verirsin acaba? Dudaklarına bayılıyorum falan demez insallahkesin ceza evinde bulur soluğu
Dedi. Biz farklı sehirlerdeyiz gelmek istiyorum da dediIc. Goruselım falan dedı mı.
Hay hay buyursun gelsin, hay hay temelli kalsınDedi. Biz farklı sehirlerdeyiz gelmek istiyorum da dedi
Benimle evlenmeyen bütün erkekler sapıkkkkkkkÖyle bisey deme gafletinde bulunmadi iyiki. hemen savciliga verirdim ki![]()
Kalsın valla enişte adayınız yakışıklı ondan benden hoşlandığına inanamadim ya zatenHay hay buyursun gelsin, hay hay temelli kalsın
![]()
Ahahahahhahahahaha bütün erkekler bana aşıkBenimle evlenmeyen bütün erkekler sapıkkkkkkk![]()
Üçüncü günden evlenmek isteyen benim sanırımBir sorun göremedim. Başlığı okuyunca, herhalde üçüncü günden evlenmek isteyen bir adam çıkacağını düşündüm, ama öyle bir durum da yok... Buluşmadan yüz yüze görüşmeden kötü niyetli ya da iyi niyetli olduğunu anlayamazsın. Eğer hoşlanıyorsan şans vermelisin, ön yargılarından sıyrılıp şans ver bence![]()
Ufacık iltifata bozulup cocugu on saniye de satmamız, sonra cocuga sahip cıkmamız..Kalsın valla enişte adayınız yakışıklı ondan benden hoşlandığına inanamadim ya zaten![]()
Valla bana da, kendimin durumunu gormus oldumGece gece konu çok iyi geldi bana.. Herkes e teşekkür ederim. Oh be sonunda güldüm biraz..