Üçüncü günden coşan flört

Biride bana çıkıp belin ince dese keşke,tavana kadar zıplarım yeminle:KK70: Nesine alındın ay,belin altında popo var diyemi:) ne desin harika omuzların varmı desin bilemedim ki:) o da memeye yakın çıkar:) hepsi sakat vallaha..
Ben gözlerin bile güzel dese demek gözlerimi inceledi himmm olurdum heralde çünkü o kadar acemilestim çok uzun zamandir yalnızım çünkü. Kendi açtığım konuya kendim gülüyorum şu an :D

Ben gözlerin bile güzel dese demek gözlerimi inceledi himmm olurdum heralde çünkü o kadar acemilestim çok uzun zamandir yalnızım çünkü. Kendi açtığım konuya kendim gülüyorum şu an :KK70:
Gozlerın cok guzel dedı bana.
Aslında gogus demek istedi ama diyemedi goz dedı, pis sapık 😂😂

Sen beni dinle.
Simdı fikrimizi değiştiriyoruz ve cocukla cay ıcıyosun ok?
Tam boyle cay ıcıp ıltıfat alınca yanakları kızaracak yastasın. Bunu degerlendır.
Gencecıksın, sana ayrı beline ayrı kurban olsun erkekler bunu da unutma
Tabi kurban olsun :P İçeyim o zamannn=))

Süper psikoloji devam bravooo... Gözlerin çok güzel derse ne tepki verirsin acaba? Dudaklarına bayılıyorum falan demez insallah 🤭 kesin ceza evinde bulur soluğu
Öyle bisey deme gafletinde bulunmadi iyiki. Konuşmaların çıktısını alıp hemen savciliga verirdim ki 🤣🤣

Bir sorun göremedim. Başlığı okuyunca, herhalde üçüncü günden evlenmek isteyen bir adam çıkacağını düşündüm, ama öyle bir durum da yok... Buluşmadan yüz yüze görüşmeden kötü niyetli ya da iyi niyetli olduğunu anlayamazsın. Eğer hoşlanıyorsan şans vermelisin, ön yargılarından sıyrılıp şans ver bence :KK25:

Bir sorun göremedim. Başlığı okuyunca, herhalde üçüncü günden evlenmek isteyen bir adam çıkacağını düşündüm, ama öyle bir durum da yok... Buluşmadan yüz yüze görüşmeden kötü niyetli ya da iyi niyetli olduğunu anlayamazsın. Eğer hoşlanıyorsan şans vermelisin, ön yargılarından sıyrılıp şans ver bence :KK25:
Üçüncü günden evlenmek isteyen benim sanırım😂 Ben daha tuhafım ondan emin oldum. Evet ben de buluşmaya karar verdim haklısınız❤️

Kalsın valla enişte adayınız yakışıklı ondan benden hoşlandığına inanamadim ya zaten🤣
Ufacık iltifata bozulup cocugu on saniye de satmamız, sonra cocuga sahip cıkmamız..
Simdı de senin cocukla evleniyor olman..
Hepsi yarım saat ıcınde oldu..
Ceyregını hazırlayım bari..
Dugununde iltifat falan alırsam bırınden, host annen yasındayım sapık demem ıns edene😂😂😂😂😂

O zamanlar sınıf arkadaşım olan şimdiki erkek arkadaşım, daha görüşmemizden önce kalçalarımı ve bacaklarımı çok beğendiğini söylemişti (64 kiloydum o zaman :) ). Pis sapık desem, hayatımın aşkını, ilerideki çocuklarımın babasını kaçıracakmışım 😊. Cinsel algılamışsınız öyle ima etmemiş olabilir ama cinsel anlamda size çekim duyduğunu, sizi beğendiğini söylemesinde yanlış bir şey yok. Biz seviştikten sonra sevgili olanlardanız, 5 yılı doldurduk, artık 6. yılımızın içindeyiz 🥰 evlilik hazırlıklarına başlamak için benim atanmamı bekliyoruz 😊. Fiziksel olarak sizi beğenen ve bunu dile getiren adamla (ilişkiniz ilerlerse) evliliğe gitmez diye bir şey yok sonuçta ;)

Back
X