Uçurum Atv

facebookta okudummm ucurum yakinda kanal d ekranlarinda olacakmis süper

nasil olur tweety ben final bolumunu izledim

canim o final degildi film dikkat ettiysen yarim kaldi bir sonuc yoktu atv final cekilmesine bile izin vermeden kaldirdi diziyi final diye yayinladiklari aslinda siradaki bolumdu e finalda olmadigi icin oylece yarim kaldi dizi

facede su yorumu gordum simdi

ATV alev alev yanan yerlerine kremi sürsün ama üzülmesinler hayat devam ediyor

facebookta okudummm ucurum yakinda kanal d ekranlarinda olacakmis süper
çok güzel oldu bu haber.
atv diziye sahip çıkmıyordu ki. dizi zaten ademden sonra kan kaybetti inşallah bu sefer daha çok izlenir.

facede su yorumu gordum simdi

ATV alev alev yanan yerlerine kremi sürsün ama üzülmesinler hayat devam ediyor

hahahaha çok güldüm

Başka bir kanala geçmiyor.Kim çıkarıyo bunları bilmiyorum ama, inanmayın! Bitti iş bittiiiii...

enis arıkan twitter hesabından bunu yazmış ama:26:

Başka bir kanala geçmiyor.Kim çıkarıyo bunları bilmiyorum ama, inanmayın! Bitti iş bittiiiii...

enis arıkan twitter hesabından bunu yazmış ama:26:

ee dun facede millet kanal d yi aramis onlarda onaylamis dizinin kanal d ye gectigini :44:

kizlar üzgünüm ucurum simdide soyle yazmis face sayfasinda..

UÇURUM KANAL D Ekranlarındadır Haberleri Asılsızdır.
Kalan d 12 saat te 360 derece dönüş yapmıştır .

uçurumdan sonra hiç bir dizi bana keyif vermiyor..yavaş ve sıkıcı geliyor
23. bölümde kutlunun felicia ya evlenme teklifi ettiği sahneyi izleyip duruyorum :) çok tatlıydı ya

Çok üzüldüm ya böyle bir dizinin kaldırılmasına Bir kanal alsa keşke. Kanal d yalan değil gerçek olsa süpriz yapsalar.

bitmesine gerçekten çok üzüldüm şu reyting olayı çok kötü çünkü çoğunluk zevkine göre televizyon izliyoruz çok kişi izlerse var izlemezse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…