sinir oldum ya butun sezon izle yaptiklari finale bak resmen bastan savmislar boyle finalmi olur ne bi sonuca bagladilar ne birsey resmen yarim birakmislar
sinir oldum ya butun sezon izle yaptiklari finale bak resmen bastan savmislar boyle finalmi olur ne bi sonuca bagladilar ne birsey resmen yarim birakmislar
aynen yarim birakmislar feliye ne oldu bebegine ne oldu evaya ne oldu niye öpustu pinar arif ne yapti hiç birini gostermediler
çok haklısın .yayından kaldırıldı denmesin hade insanlara bi bitiş olsun diye oyuncular öyle konuşuvermiş olmuş bitmiş
Hersey bı kenarada turk ınsanı ne ıstıyor anlayamadım ben,
geçen sene ve bu sene baslayan dızılerın bırcoğu fınal yaptı yapıyor ..
Kurtlar vadısı gb apuk bır dızı yıllardır devam edıyor.
Muhteşem yuzyıl desen rezalet ..
Emırın yolumudur nedır o zaten komedi ..
Ee bukadar berbat otesı dızıler yayında hala lackalasmıs bır sekılde surduruluyor da
oyunculuk olsun,senaryo olsun , cekım kalıtesı olsun cok ıyı olan dızıler neden bıtıyor anlamıyorum gercekten..
Illa vurdulu kırdılı, kımın elı kımın cebınde bellı olmayan cınsel ıcerıklı sahneler ,entrıka falan mı olmalı ya dızıye reytıng kazandırmak ıcın..
kizlar ucurum face sayfasinda yazmis bu bolum final icin cekilen bir bolum degilmis normal bolummus ama kanal yonetimi final yapilmasina bile izin vermeden kaldirdigi icin diziyi yani yarida kaldi dizi finali filan cekilmemis...
İyi halt etmiş atvinşallah başka bi kanal alır
show tv alsa keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?