Uçurum Atv

bence final olmamalıydı takip ettiğim tek diziydi adem çıkınca biraz tatsızlaşmıştı ama yinede izliyordum bitmemeliydi

sinir oldum ya butun sezon izle yaptiklari finale bak resmen bastan savmislar boyle finalmi olur ne bi sonuca bagladilar ne birsey resmen yarim birakmislar

ben izlemedim finali çünkü reyting kötü diye bitirmek amacıyla çekilmiş bir bölüm yapıldığı kesindi zaten ilk bölümleri hatılıyorum heyecanla izliyordum

sinir oldum ya butun sezon izle yaptiklari finale bak resmen bastan savmislar boyle finalmi olur ne bi sonuca bagladilar ne birsey resmen yarim birakmislar

aynen yarim birakmislar feliye ne oldu bebegine ne oldu evaya ne oldu niye öpustu pinar arif ne yapti hiç birini gostermediler

çok haklısın .yayından kaldırıldı denmesin hade insanlara bi bitiş olsun diye oyuncular öyle konuşuvermiş olmuş bitmiş

Film birilerinin zoruna gitti besbelliii ondan böyle apar topar salladılar !!
süper bi diziydi bitmemeli yaa çantanın içini bari gösterselerdi

aynen yarim birakmislar feliye ne oldu bebegine ne oldu evaya ne oldu niye öpustu pinar arif ne yapti hiç birini gostermediler

çok haklısın .yayından kaldırıldı denmesin hade insanlara bi bitiş olsun diye oyuncular öyle konuşuvermiş olmuş bitmiş

bu finali hic yapmasalar daha iyiydi bir suru soru isareti biraktilar ne anladim ben bu isten kurtuldularmi kurtulmadilarmi belli degil hic birsey baska bi kanalla anlasip devam edecekse bilmem ama boyle finall olmadi yani mutlu sonla bitseydi demiyorum ama bi anlasaydik kime ne oldu adamlar butun sezon ugrastilar offf resmen sinir oldumm

Şimdi izledim,izlemez olaydım şaka gb :)
Neyse yapıcak bısey yok bu topluma fazla bıle dayanmıs bır yapım ..
Ama sosyal medyada suan ciddi tepkıler var yonetmenden yapımcıya kadar bombalanıyorlar
sonuc degısırmı tabıkı hayır , oyunculara ve emegı gecen ınsanlara uzuldum yazık ortaya koydukları emeklerı çöpe gitti..
Seyırcıye yapılan hakaretı saymıyoorum zıra atv bunu zaten hep yapıyor ..

atvyi boykot edeceksin, hic bi haltlarini izlemeyeceksin...

Ben anlamiyorum bu kanalla zaten niye anlasir ki yapimcilar?
Ne kadar emege saygisiz, pislik bi kanal oldugunu bile bile ne diye riske atarlar kendilerini
Gitsinler baska kanalla anlassinlar,en azindan her defasinda finalsiz biten dizilerin sayisi azalir.

Bizim millet dallas gibi dizi istiyor canım.
O onu aldatsın, onunla yatsın
Yada eline silah alan koşsun
Gerçekçi anlamlı diziler izlenmez zaten yayın saatide çok geçti. Ama şuna inanıyorum muhteşem rezalet gecenin 2 sinde verselerdi yine izlerlerdi entrika çok çünkü.
Çok sinirliyim ya rezalet bir final.
Bu dizi finali hele böyle bir finali hakediyormuydu?
Bize yapılan saygısızlık, emeğe yapılan hakaret başka bir şey değil
Atv'yi artık mahsunun yoğun duygularıda kurtaramaz.
Benim için ATV bitmiştir!

kizlar ucurum face sayfasinda yazmis bu bolum final icin cekilen bir bolum degilmis normal bolummus ama kanal yonetimi final yapilmasina bile izin vermeden kaldirdigi icin diziyi yani yarida kaldi dizi finali filan cekilmemis...

kizlar ucurum face sayfasinda yazmis bu bolum final icin cekilen bir bolum degilmis normal bolummus ama kanal yonetimi final yapilmasina bile izin vermeden kaldirdigi icin diziyi yani yarida kaldi dizi finali filan cekilmemis...

İyi halt etmiş atv inşallah başka bi kanal alır

Enis Arıkan dün gece yazdı arkadaşlar ; Zorunlu olarak bitirildiklerini..final cekmedıklerini..

Görüntü yönetmenide ; Bu tamamen bır son arkadaslar umut etmeyın artık bitti.. dıye yazdı .
Geçmiş olsun yani..

bu kesinlikle reyting endişesi değil...dizi birilerinin menfatine ters düştüğü için kaldırıldı..yazık ya bu kadar güzel kadro,seneryo hangisi dizide vardı... atv yi artık izlemek bile istemiyorum..o derece sinir oldum

Oha yaaa okadar izlenen bir dizi nasıl kaldırılır, tek izlediğim diziydi diyebilirim.

izlediğim birkaç diziden biriydi...özellikle geçen sezon soluksuz izledim zaten bu sezon başladığından beri
bir şeyler olacağı belliydi yayın saatiyle oynayıp durdular ...ve çok saçma şekilde bitirdiler her şey havada kaldı ,
ne olacak şimdi bari sinema filmi yapsalar da izlesek finali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…