Uçurum Atv

aynen benimde psikoloji gidiyo. hatta bende dun pınarla ağladım. bu dunyaya cocuk getriyoruz. aslına su evden kaçan kızlara ders. birazda o garibanları anlıyoruz belkide. neler cekiyolar.

evet ya pınar sahnesi beni bitirdi zaten...birde dişlerinde tel olan kızın ağzındaki telleri sökmeye çalıştılar ama çıkaramadılar ağzı parçalandı kan revan içinde kaldı offff......

beş kişi oldular.bakalım kaç kişi daha katılacak...yamanla başa çıkabileceklermi acaba?allahböyle gerçekler varsa rabbim yardım etsin...

eşim dizinin ilk on dakikasını izledi,nerden bulursun böyle psikopat şeyleri izleme dedi dayanamadı gitti yattı
bi de devamını izlese etkileniyorum ama gerçekler o kadar kişi var bu hayatı yaşayan bu diziyi onların aynası olarak görüyorum,

Ya dun nasıl bir bolum olduuu kabus gıbydı hos her bolum bır ayrı kabus ama

mesaj tekrarı............................

Son düzenleme:
mesaj tekrarı.......................

Son düzenleme:
her hafta heyecanla bu diziyi bekliyorum.bence de çok piskopatça ama bunlar gerçek ve yaşanıyor. en azından diğer diziler gibi, herkes sarayarda,villalarda yaşıyomuş gibi göstermiyor.Bu sezon favori dizim bu...

salı gunlerını ıple cekıyorum ,keske gununu ve saatını degıstırseler .
bır yandan oyle bır gecer zamankı bır yandan ucurum yuvarlanıp gıdıyoruz
bu gectıgımız salı da cok acıklıydı .
utkunun kacırıldıgı bolum de,yamanın telefon da "ona sımsıkı sarıl "deyısı benı cok kotu yaptı ya .
yamana cok kızıyorum ama ,utkuya olan sefkatı benı cok derınden etklıyor .herkesın cok acıklı oykusu var .
bu dızı de kıme kızacagına sasırıyor ınsan .sonra ,utku otıstık oldugundan yalan soyleyemedıgı ıcın
masum cocugu mecburı dovmek zorun da kaldıkların da gozyaslarımı tutamadım

bu arada dızıye yenı gıren esmer cocukla fellıca gercekte ask yasıyorlarmıs
yalnız bırsey dıkkatımı cektı ,sanırım dızının reytınglerı bıraz dusuk olmasından dolayı magazınler de
dızının reklamının yapıldıgını hıssedıyorum .bılmem ızledınız mı ama ,taksıcı rolunu oynayan oyuncu
sokak ortasın da kameraların onun de esıyle kavga edıyordu .esı tokat fılan atıyordu .ne tesaduf kı
tam da kameraların önü.bıraz reklam kokan hareketler gıbı

Son düzenleme:
bu haftaki bölümde çok ağladım ben ya
tutamadım kendimi hıçkırıklara boğuldum.

bu haftaki bölümün sonu neydi öyle Allah aşkına,sanki resmen izleyiciyle dalga geçmişler,
yüzdüler yüzdüler kuyruğuna gelmişken tam...
kısacası sonu saçma ötesiydi

bu haftaki bölümün sonu neydi öyle Allah aşkına,sanki resmen izleyiciyle dalga geçmişler,
yüzdüler yüzdüler kuyruğuna gelmişken tam...
kısacası sonu saçma ötesiydi

kesinlikle ya o anda o kadar sinirlendim kiama fellica kurtulsaydı dizinin konusu kısıtlancaktı belki de ondan vazgeçtiler.

Takip ediyorumm gününün gelmesini sabırsızlıkla bekliyordumm takii geçen haftaya kadarr o kadar ciddiye almışımki o çocugu bıraktıklarını gördüğümde lanet olsun diyip televizyonu kapattım Bugün de hiç izleyeseim yok pehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…