ucurum kenarındayım ya dusucem yada biri kurtarıcak

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
........................

Son düzenleyen: Moderatör:
seni istemeyen biri icin olumu dusunyosun
degmez,
:1closedeyes:

Canım çok üzüüldüm gerçekten
ya bu erkekler kendilerini ne sanıyorlar nasıl sinirlendim bak şimdiklava:
boşver canım takma kafana üzülmeye değmez böle bir insan için
belki ewlenseydiniz bile mutlu olamazdın çünkü çok kararsız biri
ne yapacağı bilmeyen bir insan,böle bir insanla hayat sürdürmek gerçekten çok zor
o yüzden üzme kendini,hayatını dolu dolu yaşamaya bak derim tabi şimdi çok üzülüosun herşeyiyle gözünün önüne geliyor rüyalarına giriyor ama sen bu fırsatı verme düşünme onu
o seni kaybettiği için üzülsün canım

yaşadıklarına cok üzüldüm
hatta 2 satırı okuyunca acaba alıntı falan mı? diye sayfa sonuna baktım
inanamadım bi an.
ne desem belki yetersiz olmucak ama ben yiende yinelemek istiyorum dışardan bakan biri olarak
üzülme ya aileler tanışıp ciddi bir iş oldugunda yoldan dönse daha mı? iyiydi
yada lebilim evlenincede bu durum yaşanabilirdi...
5 yıl koca bi zaman evet ama karşındaki seni hak etmiyorsa yaşanılan onca güzel günler zamanlar varsın yerin dibine girsin...
5 yıl diyip kendini yeme bu birkaydirigubbakcemile
ölüm deme sakın aklından bile gecirme buda ikikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

inanki hiç bir erkek hayatından vazgecmeye degmez...
ailen seni ortada bırakıp gitse yine acınla üzüntünle ölüm dermiydin...
belki şuan nefes almak bile zor geliyordur sana ama biraz sabır ve zaman ver kendine kalbine yüreğine
ben aşıcagına inanıyorum olumunekankayizsmile
güçlüsün sen güçlüüüolumunekankayizsmile

Canım sevginin uzaklığı yakınlığı olmaz. Orada olsaydım seni severdim, buradayım seni sevemem, diye sevgimi olur. Malesef, askerde yalnızlık zor olduğu için o dönemi seninle atlatmayı uygun görmüş beyefendi heralde, yoksa o zamanda evlenmeyi düşünmüyor muydu, ozamanda 5-10 sene evlenmemeyi düşünüyordurda yalnız kalmak işine gelmemiştir. Ve bir insanı buna alet etmek çok çirkin.

Kesinlikle çok zordur ama böyle çirkin karakterdeki bir insan seni gerçekten haketmiyor. Sevdiğinide düşünmüyorum, zamanla herşeyi çok daha iyi göreceksin , acın dinecektir.
Allah yardımcın olsun.

moon inanamıyorum canım benim sen bu kadar güçsüz müsün ya kendine gel bak senle konusmustuk yaz geldi artık evde durmak istemiyrum demiştin cık gez arkadaslarınla ol lütfen yada çık gel buraya gezelim birlikteolumunekankayizsmile inanamadım okuduklarıma lütfen toparlan lütfen

hala uyanırken sabahları kendimi inandırmaya calısıyorum nasıl basa cıkıcam bilmiyorum hayat donuyor ama ben duruyorum yerimde

Çok zor bir durum, çok üzücü ama malesef yapılabilecek bir şey kalmamış artık.
ıstemiyormuş işte gayet açık ve net.
Böylesine çok sevdiği birinden ayrılmak zorunda kalan her insan keşke ölsem diye düşünür; ama anlık bunlar ve oldukça da normal çünkü çok üzgün ve kırgınsın şu anda. Dünya başına yıkılmış gibi geliyor.
Ama geçecek emin ol. Başka şeylerle ilgilenmeye çalış. Güçlü ol. Ve lütfen bir daha arama o şahsı. O zaman daha da çok kaçıyorlar. Sen sadece önüne bak artık. Yapman gereken bu.

Üzme kendini desemde bir müddet üzüleceksin. Ama şunu unutma sen kendine değer vermezsen kimse için değerli olamazsın. Bu tip insanları Allah'a havale edip,yoluna devam edeceksin. Aşk insan hayatında çok önemli ama bir yandan da çok küçük bir kavram.Yüreğini sağlam tuttukça daha ne güzel duygular yaşarsın. İlk günler tabi bir yıkım hissedeceksin.Ama bu yıkıma teslim olma. Kendine telkin ver. Güçlüyüm ve atlatacağım fısılda içinden. İnan başarırsın. Hayat devam ediyor ve içinde bir sürü güzellik var.

insan nedense ilk göz ağrını asla unutamıyo onun acısıda biraz daha derin oluyo.bu kötü günlerin mutlaka geçecek.sana boşver seni istemeyeni sen hiç isteme desekte senin acın ne hafifliycek nede tamamen yok olacak.beş yıl uzun bir süreç bu.benim evliliğimde beşinci yılında alah korusun yani eşimden ayrılmak beni nekadar yıkardı.senin düşündüğün herşeyi bende düşünürdüm.allah korusun düşüncesi dahi ruhumu sıktı.allah yardımcınız olsun zaman herşeyin ilacıdır.

hala uyanırken sabahları kendimi inandırmaya calısıyorum nasıl basa cıkıcam bilmiyorum hayat donuyor ama ben duruyorum yerimde

seni çok iyi anlıyorum uyanıosun artık hayatında yok aklına bu geliyor dimi bende yasadım bende ama emin ol gercekten hakeden cıkacak saçma nedenlerle ilişki bitiren biri deil

bi yanım unutmak istemiyor onu bi yanım unut diyor hep onla kurdum hayatı onla evlenicem yanına gidicem orda yasıycaz baska erkek olmıycak gibi onun kadar sevemiycem sanki

sen üzüliorsun agliorsun...hic kendine sordunmu ya ooo...eminim hayatini devam yasio sende hayatini maf ediorsun hele hic degmiyecek birisinee..kendini toparlamaya caliss....hayatini devam yasa onun gibi..onsuzda olur..onunla tanismadan öncedee hayatin vardiiiii yasiordun simdide olurr inan banaa

Çok da uzak şehirlerde değilmisşiniz aslında..Ortada gerçekten sevgi varsa mesafe engel değildir..
Eşimle uzak şehirlerde yaşıyorduk ve evlendik..

çok zor bi durum arkadaşım ama böyle bi insanla baştan yollarınızı ayırmanız ii bile olmuş. şimdi bu şekilde düşünen daha sonradan ne düşünebilirdi ki? herşeyin hayırlısı canım üzme kendini kimse için üzülmeye değmez.:teselli: seven insan böyle mi yapar araya mesafeyi mi koyar? askerdeyken o sığınıcak bi liman aramış kendine.:mymeka: değmez hiç değmez

hayatını yaşa bol bol eğlen ve gül
yerimseniben

bi yanım unutmak istemiyor onu bi yanım unut diyor hep onla kurdum hayatı onla evlenicem yanına gidicem orda yasıycaz baska erkek olmıycak gibi onun kadar sevemiycem sanki

AHH BE CANIM biz kızlar hep böleyiz zaten sadece o olucak onunla ewlenicem deriz ama işte hiç öbür yanını düşünmeizki

üzülme canımmm

Şuan yüreğin acıyor, kötüsün, haketmediğin davranışlar yapmış sana karşı. Canım elden bişey gelmez unutmaktan başka. Zaman dedikleri şey cidden çok doğru, unutuyorsun ama sen yeterki unutmak iste.Ama onun için çok fazla gözyaşı dökme, sen kendini harap ederken onun umurunda bile olmayacaksın, değmez inanki bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…