ucurum kenarındayım ya dusucem yada biri kurtarıcak

ahh bu erkekleerr
Allah' havale et sen onu canım ya bi kızı böyle üzmek bekletmek sorulmucakmı bunların hesabı
askerliğini bekle gelsin ayrıl çok zor bu dönemden geçiyosun kendini inş. en kısa toparlaya bilirsin

tek sıgındıgım allah zaten cok sevmistim cok fazla hemde ama istemedi iste

böyle bir ayrılık bahanesi olan insan için üzüldüğüne değmez...

kocaman bir bosluk var icimde

inan bende senin gibi düşünüorum çkda sewiorum bakalım

biliorum canım biz şu an sana ne desekte boş ama üzme canını onu hatıratan hiçbirşeyi yapma resim felan varsa yırt gitsin gerçekten böle bir insan için değmezzz

canım üzülme.askere gitmeden ayrılmış pişmanım demişki bence pişmanlıktan degil...askerde yanlız kalmak istemedigi için yapmış gibi geldi.yani bir şekilde seni bunca zaman oyaladıgı gibi askerdede sırf kendini düşünüp oyalamış.
hani asker psikolojısı birisi olunca zaman daha çabuk geçer diye erkekler genelde sevgilisi olur ve asker dönüşü ayrılıklar yaşanır çogu zaman.
boşver bu yaptıklarının elbette cezası çıkar.arada mesafelerin oldugunu yenimi anlamış.mazeretleri bile geçersiz.bence allaha havale et.hayatına bak.elbette zor elbette verilmiş sevgi aşk var ama aldıgın karşılık iyi olmamış...degmez inan bana hiç bir erkege degmez.
sen acılar çekerken o kimbilir nerde ne yapıyor.
sende hayatına bak yoluna devam et.bir an önce kurtulmaya bak unutmaki tek erkek o degil ki karakteride belliymiş hiç kendini üzmeye degmeyecek biriymiş
.

aah ah

bu senin icin son degil,yeni bir baslangic olsun..gercekten seni ve sevgini hak eden biri mutlaka karsina cikacaktir.sakin kendinden vazgecme..her karanligin aydinligi vardir..

her yerde onun adını duyman algıda seçicilik canım... bir süre olur böyle..
üzülüceksin üzülme diyemem ama emin ol geçicek.. hatta nefret bile edemeyecek hale geleceksin..
senin için hiçbirşey ifade etmemeye başlayacak.. buna inan...
ve seni zerre kadar hak etmemiş.. bi damla gözyaşına bile değmez ..

sana üzülme demeyeceğim...üzül,bağır,acını dibine kadar yaşa.şimdi yaşamazsan sonra pişman olursun!ne kadar derin çekersen o kadar güçlü kalkarsın.eden bulmayacakmı sanki?
demişsin ya bir yerde 'kapına gelsin'diye...merak etme öyle bir gelecek ki sen bile şaşıracaksın...onunla geçen zamanlarına bakıp dert edinme kendine o süreler içinde ortaktı herşeyiniz.biliyormusun? kalktığın zaman daha güçlü olacak daha çok meydan okuyacaksın herşeye.İNAN BANA GERÇEK KALPLER EZİKLERİ HER ZAMAN ALT EDER...sen elinden geleni yaptığına inanıyorsan için rahat çık yola,biraz yanlız yürü düşün,sonra sevdiklerini al yanına...
önünde zorluklar olsada aşmasını bileceksin,senden başka yok şu hayatta...
onu daha az düşün,her telefonda kalbin çarpacak ama sakin olmaya çalış.kendinle kal biraz.
sonra çevrene bak...

Önemli olan uçurumun kenarında bile meydan okumaktır hayata... :1hug:

Unutuyorsun canım. Eskisinden daha çok seviyorsun hem de sana gerçekten değer vereni bulduğunda. O zaman bu 5 yılı vakit kaybı olarak görüceksin. Sende zaten saplantıya dönüşmek üzere, o posta koyduğu için istiyorsun geri dönse muhtemelen birlikte olmak istemezsin. yanlış mı düşünüorum

okuduğumda gerçekten de üzüldüm , ne kadar üzülme desek de malesef için durmuyor ..
geçenlerde bi yerde okumuştum..
insan terkedildiği zaman bi hormon salgılanıyomuş vücuda ve daha da aşık oluyormuşsun seni terkeden insana, bu yüzden acın büyük...
bence artık aramamalısın, hattını msni sana ulaşacağı herşeyi engelle ..
bırak bu adamla ömür geçmez , düşün ki hala sevgilin her gün içinde bi korku olmayacakmı o zaman?
kendine değer ver , en azından artık gururunu kurtar ondan ve hayatına kaldığı yerden devam et
allah yardımcın olsun güzelim

moon'cum öncelikle senin adına çok üzüldüm.
15 ay beklemenin sonucunda sen bunları haketmedin bu bir gerçek
fakat hiçbirşey zorla olmaz güzelim gururunu hiçe saydığına değmez bu kişi inan..
çok güzelsin, az çok sohbetimiz oldu tatlı dilli tatlı yüzlü mutluluğu hakedicek birisisin..
yaz geldi güzel bi tatil yap yenile kendini emi bitanem..
güçlü ol canım seviyorum seniopuyorumnanaktan

çok zor bir durum canım üzülme desekte sadece kuru laftan ibaret olacak senin için hayırlısı buymus tatlım olaya bu gözle bak senin için hayırlı değilmiş seni hak edecek kişi çıktıgı zaman karşına bu günlerini gülümseyerek anımsayacaksın

vay be...
yanı canım benım ınan dıyecek bır sey bulamıyorum..
senı hak etmıyormus demek kı...
ama suna ınan,daha ıyısıyle karıslasacaksın..
degmezmıs...

ne kadar üzülme desekte zor tabi ama sen basarırsın arkadasım onu dusunmemeye calıs aslında biraz garip doğru ama bence kendine yeni bir aşk bul onun yapıcağı gbibilmiyorumkismile

aşk hiçbir mesafeye zorluğa engel değildir doya doya yaşamak için...

ne güzel bir bahane bulmuş helal olsun yazıklar olsun böylelerine...
moon canım ne desem boş biliyorum sözün bittiği yer belkide ama dayan canım bu kadar basit bir sevgisi olan insan için değmez bunu sende bizim kadar iyi biliyorsun...
kendini toparlamaya çalış canım..
mutlaka seni bu uçurum kenarından çekip çıkaracak biri çıkacak karşına yeterki sen dimdik bekle olduğun yerde zaman ve sabırla dimdik bekle arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…