Ucurumdan atlayarak olunur mu?

Rica ediyorum birisi bu konuya el atsın ulaşalım cidden şaka yapıyorsun umarım bu ikinci konun ..Şaka olmasını umut ediyorum..
Kazen
Mune

Yapılabilecek birşey varmıdır ?
Yapilacak şey siteden atmak ki bizimle kafa bulamasın. Atlanacak her yer için ayrı konu açıyor.

Bir şey olunur mu diye soruyorsan bilmem de, ölünür mü diyorsan gayet ölünür. Yalnız dua et de öl, bakıma muhtaç sakat bir insan olarak kalıp millete iş çıkarma ömür boyu, sonra bir daha istesen de intihar edemezsin. Hadi kolay gele. :)

Şimdi profiline baktım da, konularına bakınca beni bi gülme aldı. Ordan mı atlasam, burdan mı atlasam... :) Nerden atlayacaksan atla da, sen de kurtul, biz de.

Not: 3. kat olmaz bence. En az 10. kat olmalı garanti için.

Denemeden bilemezsin
50-50

Bakiyorumda kk karistirmissin :/ dikkat cekmek icin yapiyosun bnce.ve basariyosunda
Gercektn ölmek isteyen milleti duyurmaz kendine

Millet açlık sınırında yaşamaya çabalıyo sen kalkmışsın uçurum diyosun hayırdır sevgilin mi terketti ne oldu ne bu ölme merakı ??

Allah Akil fikir versin.Bize soracagina dene bakalim ölünüyor mu ölürsün desek ne olacak sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…