Ucurumdan atlayarak olunur mu?

Konudan bağımsız yorum yapacağım intihara dair hadi şöyle yap böyle yap demeniz, metod vermeniz suçtur. Konu troll ya da gerçek nolursa olsun böyle yorumlar sizin başınızı yakabilir.

Konudan bağımsız yorum yapacağım intihara dair hadi şöyle yap böyle yap demeniz, metod vermeniz suçtur. Konu troll ya da gerçek nolursa olsun böyle yorumlar sizin başınızı yakabilir.
Yorumunuz da haklı olduğunuzu düşünerek tekrar saka amaçlı yazdığımı belirtmek istiyorum konu sahibi sende ciddiye alma böyle şeyler de düşünme...
Teşekkürler uyarı için

Konu sahibi saçma sapan Konu açıyor ama buradaki insanlarda asıl derdi olandan çok nedense buraya yorum yazıyor ilginç..

Atla atla ne meraklisiniz incir cekirdegini doldurmayacak sebeplerden olmeye intihar etmeye

Teşekkürlerr canım iyi geceler
Hanımefendiler,
genel uyarı olsun üyeler site kurallarına uydukları sürece diledikleri konulara yorum yapma hakkına sahiptir, bunun için "yönetimden dahi" onay almak zorunda değiller.

Konu sahibesine gelince, üyenin açtığı konular gerçek mi değil mi yönetim inceleyecek, üyeliğin incelenmesi için yöneticiye bildirilmiştir, durum nedir anlaşılana kadar üyenin topiklerinde geyik yapılmaz, oradan atlama şuradan atla gibi yazılar yazılmazsa sevinirim zira intihara yönlendirme kanunende suçtur.

Bu sebeple rica ediyorum, konuları psikolojik sorunları olan başka insanlarında okuyacağını düşünerek sözlerinize azami özen gösteriniz.

MADDE 8- (1) İnternet ortamında yapılan ve içeriği aşağıdaki suçları oluşturduğu hususunda yeterli şüphe sebebi bulunan yayınlarla ilgili olarak erişimin engellenmesine karar verilir:
a) 26/9/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununda yer alan;
1) İntihara yönlendirme (madde 84)

Buradaki yorumları şaşırarak okudum şöyle intihar edebilirsin diye yol gösteren bile var. Arkadaşlar belki kişinin aklında gerçekten böyle birşey var ve kararsız buradaki bir çoğu ise yangına körükle gitmiş, unutmayın tek bir kelime bile bu düşüncedeki insana birşeyler yaptırabilir.

Bilir misiniz bilmem köprüye intihar etmek için çıkan bir adam vardı ve polis kendisini intihar etmemesi için ikna etmişti. Yoldan arabayla geçen 2 kadının oluşan trafikten dolayı atlayacaksan atla vs vs demesiyle kişi kendini köprüden attı.. Ve bu 2 kadın yargılanıyor.

Biraz empati... Biraz sağduyu... İkisinden de zarar gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…