Uçurumun kenarında olmak ve kurtulamamak

intihar edersen bir daha uzun yaz akşamlarında yasemin dolu sokaklarda yürüyemeyeceksin, bayıldığın koyda yüzemeyecek,bir daha kahve içemeyecek yılbaşında kar yağdığındaki sessizliği huzuru hissetmeyeceksin. yanından geçerken sevdiğin beslediğin kediler seni arar, aşık olduğun adamın seni sevdiğini duyamayacaksın, anne olamayacaksın, kendine emeklilikte şu sahilde yaşarım dediğin ege köyündeki evin olmayacak, yeni yetenekler öğrenemeyeceksin, bir safari yapıp filleri uzaktan göremeyeceksin,bir amazon ormanlarını göremeyeceksin,yeni arkadaşlıklar kuramayacaksın.yıldızlara bakıp hayal kurmak artık yok. sevdiğin anılar da yok.

en sevdiğin yaprak sarması yemek artık yok. gidersen düğün dernek neşe bayramlar yok. müzik listen seni özler. belki hep motor sürmek istedin belki de ispanya da yaşamak. artık onlar da yok. şimdi gitmek istiyorsun hem de bile isteye.genç yaşında.

yanlış ilişkiler olduysa oldu ne olmuş yani. kendini affetsen ne olur ki. paran yoksa kazanılır. iş boğduysa istifa et geç. ölümü düşünecek kadar boğuldu isen git başka ülkeye burası seni boğuyorsa. gidemem para dersen başka bir şehre git. ölümü bile göze alan sıfırdan başlamayı korkar mı hiç. başına gelenleri yaz. belki gelecekte yazar olacaksın. bu kaoslardan dolayı psikoloji okuyacaksın. seninle aynı şeyi yaşayan genç kızlara yol göstereceksin. gidersen hepsi biter.

eğer inançlı biriysen kalbin incinmesin. tanrıya küsme darılma. bazen sabır için bazen olgunlaşmamız için bazen de kibirimizi silmek için dertler geliyor. hiç kimse ama hiç kimse dert bana uğramadı diyemez. neden böyle dersen ben de bilmiyorum. sınanıyoruz işte. tekamüle ermek için. bırak 80 li yaşlarını gör. ben ne zorluklar atlattım ne kadar güçlüymüşüm de kendine. geçecek. hayat o kadar kısa ki intihar etmeye bile değmez. yaşamak güzel.

Hatırladım sizi eski konularınızdan. Bence böyle olmamalıyım diyerek kendinizin farkına varmış bir adım atmışsınız. Yarın için her zaman umut vardır, yarının ne getireceğini bilemezsin ki…

Bırak artık şu kart horozları yaşıtın biriyle gez toz o enerjiyi, dinamikliği hayatın heyecanını hissedin birlikte. Spor yapın, özellikle ekstrem sporlar insanın sanki yaşadığını hissettiriyor. Bunları yapmak için birine de ihtiyacınız yok tek başınıza deneyin gençlerle oralarda tanışmaya çalışın. 25 yaşındayım hayat çok ama çok güzel bir de kendin gibi genç dinamik çevik biriyle olmak inanın çok çok daha güzel. Bir adım atmışsınız bırakmışsınız bu kart horozları. Bir süre kendinize dinlenme süresi verip yeni bir başlangıç yapın. Umarım hayatınızın geri kalanı geçirdiklerinizden çok çok daha güzel olur. 💓

o kadar doluyum ki yazmaya mecalim bile yok hayatımda ilk defa intiharı bu kadar çok istedim kimse beni sevmedi ailem yok aşk hayatım hep berbattı hep kandırıldım kullanıldım.babam yaşında adamlara aşık oldum çünkü onların yanında çok huzurlu hissediyordum koruyucu melek gibilerdi sanki ama babam yaşında adamlar sanki bana aşık mı olacaklardı tek dertleri belliydi yaşıtlarım gibi olamadım hiç bi zaman ben de kendi yaşıtımda biriyle sinemaya gidip piknik yapıp klüplerde eğlenebilseydim aama yapamadım ailem desen yok gibi bişey arkadaşlarım ve çevrem benden nefret ediyor kimse beni sevmiyor ben ölürsem şu çok üzülür diyeceğim biri bile yok ölsem arkamdan ne derler çok iyi biliyorum bu zamana kadar ölümden çok korkardım ama artık o kadarçoj istiyorum ki çünkü çok yoruldum daha fazla devam edemiyorum.boşanmış çocuklu bir adamın tekine deli gibi aşık olmuştum şimdi bakıyorum da ondan sevgi dilenmişim resmen o da sadece beni kullanmış geçmişi düşündükçe canım çok yanıyor çok.intiharı bu kadar çok isteyip intihardan vazgeçen ve hayata çok mutlu sarılan insanlar varmı varsa nasıl oldu.psikiyatri önermeyin zaten sağlık sektörünün içindeyim olmadı ilaçlar daha kötü yapıyor çok kötü oluyorum yok resmen uçurumun kenarındayım
Peki neden sizi kimse sevmiyor sizce

Eee hani 'Cekilebilirsin' dediginde arkadaslarin sevimli buluyordu Mermad? Simdi o arkadaslar nefret ediyor olmus. Zaten kimsenin o uslubu sevimli bulacagini sanmiyorum.

Imkanin varsa kimsenin seni tanimadigi bir sehirde sifirdan basla ve eski hatalarinla baglantini kes. Istedigin kisi olmak icin cabala bu arada.

Back
X