- Konu Sahibi Kucuk savascilar
-
Yarın 31 olacak
Amin inslh
Mşlh size klomen size üc tane melek vermis darisi bizlere insBir ay komen kullandım ve sonuç bu minnaklar
InslhMşlh size klomen size üc tane melek vermis darisi bizlere ins
Hiç iyi değilim dün yavrularımı aldılar benden şimdi evdeyim ama hem karnım boş hem kucagim çok canım yaniyo onları orda hiç tanıyıp etmedigim insanların eline bırakıp geldim nolur dua edin yavrularıma hiç bisey olmadan en geç bayramda bana versinler onlarsız artık saniye yasamak istemiyorum çok özlüyorum onları o kadar kucuklerki dokunmaya kıyamadım parmakları eli kolu bacağı allahım nolur yavrularımı bana bağışla çok canım yaniyoK Kucuk savascilar durumuz nedir? Ins daha gebeliginiz devam ediyordur.
Gözlerim doldu inan Allah yar ve yardımcın olsun... inş en kısa zamanda kucağına alırsın. Şimdi durumun nedir?Hiç iyi değilim dün yavrularımı aldılar benden şimdi evdeyim ama hem karnım boş hem kucagim çok canım yaniyo onları orda hiç tanıyıp etmedigim insanların eline bırakıp geldim nolur dua edin yavrularıma hiç bisey olmadan en geç bayramda bana versinler onlarsız artık saniye yasamak istemiyorum çok özlüyorum onları o kadar kucuklerki dokunmaya kıyamadım parmakları eli kolu bacağı allahım nolur yavrularımı bana bağışla çok canım yaniyo
Allah razı olsun Inslh inslh durumum narkozdan dolayı öksürüğüm var ve öksürüğüm olunca dikişlerim çok agriyoGözlerim doldu inan Allah yar ve yardımcın olsun... inş en kısa zamanda kucağına alırsın. Şimdi durumun nedir?
Evet dün öğleden sonra 1.30 aldılar yavrularımı bugün 10da taburcu oldum doktor bi sorun görmedi gazım falan çıkınca sorun yok dediSezeryanda iki gece tuttular beni hwmen taburcu oldun mu?
Sağlıklı şekilde yanimda olsunda varsin tuvelete gitmeye fırsatım olmasınCok geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda toparlarsın.. Bu günlerin kiymetini bil bol bol uyu dinlen bebeklerin eve gelince lavaboya gitmek bile lüks olacak senin için
Bir kızım daha varIlk çocukların mı başka cocugun varmı?
Allah razı olsun hep soruyo kardeşlerim nerde diye allahım onun mahsumluguna bakım bize bağışlar inslhAllah hiç bir anne babaya evlat acısıyaşatma sın..Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş. Bu mübarek günlerde senin ve bebislerin icin dua edecem
Doktorlar bebekler için Bisey soylemiyo bisey demek için erken diyolar benim durumum onlar iyi olurlarsa iyi olurumK Kucuk savascilar bebeklerinizin durumu nasıl? Inş iyilerdir. En önemlisi siz nasıl oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?