Üçüz analari yokmu bu surecte konusup dertleselim

K Kucuk savascilar durumuz nedir? Ins daha gebeliginiz devam ediyordur.
Hiç iyi değilim dün yavrularımı aldılar benden şimdi evdeyim ama hem karnım boş hem kucagim çok canım yaniyo onları orda hiç tanıyıp etmedigim insanların eline bırakıp geldim nolur dua edin yavrularıma hiç bisey olmadan en geç bayramda bana versinler onlarsız artık saniye yasamak istemiyorum çok özlüyorum onları o kadar kucuklerki dokunmaya kıyamadım parmakları eli kolu bacağı allahım nolur yavrularımı bana bağışla çok canım yaniyo

Gözlerim doldu inan Allah yar ve yardımcın olsun... inş en kısa zamanda kucağına alırsın. Şimdi durumun nedir?

Cok geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda toparlarsın.. Bu günlerin kiymetini bil bol bol uyu dinlen bebeklerin eve gelince lavaboya gitmek bile lüks olacak senin için

Canım yaa şimdi çok üzülüyordur. Benim ikizler doğduğunda oglum dört yaşındaydı daha geçen diyordu anne kardeşlerim doğduğunda serum bağladılar canın acimismiydi. Nasıl hatırladıysa çok küçüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…