- 10 Mayıs 2019
- 111
- 74
- 48
- 30
- Konu Sahibi Kucuk savascilar
-
Zor bi durum oluyo canım yani tehlikesi var yoksa Benim ilk doğumum normaldi bu mecbur sezeryan olacakYok benim kızım var, 7 buçuk aylık. Kendi doğum günüm o
Niye, ikiz üçüz olup, normal doğum yapanlar da var
Sorun değil, sazan gibi atlamışımÇok nadir sanırım normal inşallah istediğin şekilde olur ♥
Düzeltme .. ya ben senı konu sahibi sanıp konusuyorum
2 erkek 1 kız Inslh seninkiler neMaşallaahhh cinsiyetleri ne:) benimde 7 aylık ikizlerim var
Benim ikiside erkek2 erkek 1 kız Inslh seninkiler ne
Oo iki pasa geliyo deseneBenim ikiside erkek
Kocaman bir MaşaAllahBir ay komen kullandım ve sonuç bu minnaklar
Ilk gebeliğim de günde bir tane kullandım tekil gebelik oluştu ama ikinci kez gebelik düşündüğümde günde iki defa kullandım ve doktorumun verdiği günlerde ilişki oldu yani yumurtlama günlerinde onun dışında ilişki olmadı çünkü biz tek başımıza 9 ay denedik her ay hüsrandı benim için adet olmuyodumama hamilece değildim ama şükür ilacımı kullandım ve bebislerimoldu darısı sana ama senin tek olsun inan çoğul gebelik çok çok çok zor anca yaşayınca anlaşılan bisey bugün kontrolüm var ve icimden gitmek hiç gelmiyo kötü şeyler söylecek korkusundan dolayıKocaman bir MaşaAllahklomeni nasıl kullandınız acaba, özel gününüzün hangi günü içmeye başladınız ve günde kaç tane? Bende kullanıyorum doktor tavsiyesi ile ama acemiyim korku endişe hepsi var.
Sen neden dolayı kullanıyosun klomeni yani ne rahatsızlığın varKocaman bir MaşaAllahklomeni nasıl kullandınız acaba, özel gününüzün hangi günü içmeye başladınız ve günde kaç tane? Bende kullanıyorum doktor tavsiyesi ile ama acemiyim korku endişe hepsi var.
Hangi günü kullandım tam hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla ikinci günüydü kullanmaya başladığım ama sanırım bunu doktor kendisi ayarliyo cunku ilk gebeligimde adetten once kullanmistim bu yuzden hamileyken üzerine gördümSen neden dolayı kullanıyosun klomeni yani ne rahatsızlığın var
Muhakkak zordur yaşayan bilir. En önemlisi sağlıklı olmaları ister tekil ister çoğul hiç fark etmez. İnşaAllah hiç kötü bir şey duymazsınız, şimdi bende üzüldüm sakın kötü düşünmeyin. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun gönlünüzü ferah tutun.Ilk gebeliğim de günde bir tane kullandım tekil gebelik oluştu ama ikinci kez gebelik düşündüğümde günde iki defa kullandım ve doktorumun verdiği günlerde ilişki oldu yani yumurtlama günlerinde onun dışında ilişki olmadı çünkü biz tek başımıza 9 ay denedik her ay hüsrandı benim için adet olmuyodumama hamilece değildim ama şükür ilacımı kullandım ve bebislerimoldu darısı sana ama senin tek olsun inan çoğul gebelik çok çok çok zor anca yaşayınca anlaşılan bisey bugün kontrolüm var ve icimden gitmek hiç gelmiyo kötü şeyler söylecek korkusundan dolayı
Haklisin sağlıklı olsunlar o bana yeter amin inslhMuhakkak zordur yaşayan bilir. En önemlisi sağlıklı olmaları ister tekil ister çoğul hiç fark etmez. İnşaAllah hiç kötü bir şey duymazsınız, şimdi bende üzüldüm sakın kötü düşünmeyin. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun gönlünüzü ferah tutun.
PKO sendromu. Evet doktor 3.gün itibari ile kullanılmasını söyledi bakalım hayırlısıHangi günü kullandım tam hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla ikinci günüydü kullanmaya başladığım ama sanırım bunu doktor kendisi ayarliyo cunku ilk gebeligimde adetten once kullanmistim bu yuzden hamileyken üzerine gördüm
Hakkında hayırlısı olsun canim seninde güzel haberini alırız inslhPKO sendromu. Evet doktor 3.gün itibari ile kullanılmasını söyledi bakalım hayırlısı☺
K Kucuk savascilar dr ye gittiniz mi? Inş bebişler sağlıklıdır. Birde doktorunuzun adı ne hangi hastanede?Ilk gebeliğim de günde bir tane kullandım tekil gebelik oluştu ama ikinci kez gebelik düşündüğümde günde iki defa kullandım ve doktorumun verdiği günlerde ilişki oldu yani yumurtlama günlerinde onun dışında ilişki olmadı çünkü biz tek başımıza 9 ay denedik her ay hüsrandı benim için adet olmuyodumama hamilece değildim ama şükür ilacımı kullandım ve bebislerimoldu darısı sana ama senin tek olsun inan çoğul gebelik çok çok çok zor anca yaşayınca anlaşılan bisey bugün kontrolüm var ve icimden gitmek hiç gelmiyo kötü şeyler söylecek korkusundan dolayı
Birinin durumu kötü 1 ay geriden geliyo biri normal biri idare eder dedi doktor bu hafta ici alabilirmiş bebekleri durumları kötüye gidiyo çünkü ben özel bi kliniğe gidiyorum mehmet ağar adı sizin memleket neresiK Kucuk savascilar dr ye gittiniz mi? Inş bebişler sağlıklıdır. Birde doktorunuzun adı ne hangi hastanede?
Çok geçmiş olsun..Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...gönlünüzü ferah tutun bu mübarek günlerde bol bol dua edin.. Allah hiç bir anne babaya evlat acısı yaşatmasın. Ben istanbulda oturuyorum .Birinin durumu kötü 1 ay geriden geliyo biri normal biri idare eder dedi doktor bu hafta ici alabilirmiş bebekleri durumları kötüye gidiyo çünkü ben özel bi kliniğe gidiyorum mehmet ağar adı sizin memleket neresi
Kaç haftalık oldu bebekleriniz ?Birinin durumu kötü 1 ay geriden geliyo biri normal biri idare eder dedi doktor bu hafta ici alabilirmiş bebekleri durumları kötüye gidiyo çünkü ben özel bi kliniğe gidiyorum mehmet ağar adı sizin memleket neresi
Allah razı olsun Zaten duadan başka bisey elimden gelmiyo sizde benim için dua edin inslh birimizin duası kabul olurda biraz daha dayanır yavrularımÇok geçmiş olsun..Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...gönlünüzü ferah tutun bu mübarek günlerde bol bol dua edin.. Allah hiç bir anne babaya evlat acısı yaşatmasın. Ben istanbulda oturuyorum .
Yarın 31 olacakKaç haftalık oldu bebekleriniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?