Üçüz analari yokmu bu surecte konusup dertleselim

Ilk gebeliğim de günde bir tane kullandım tekil gebelik oluştu ama ikinci kez gebelik düşündüğümde günde iki defa kullandım ve doktorumun verdiği günlerde ilişki oldu yani yumurtlama günlerinde onun dışında ilişki olmadı çünkü biz tek başımıza 9 ay denedik her ay hüsrandı benim için adet olmuyodumama hamilece değildim ama şükür ilacımı kullandım ve bebislerimoldu darısı sana ama senin tek olsun inan çoğul gebelik çok çok çok zor anca yaşayınca anlaşılan bisey bugün kontrolüm var ve icimden gitmek hiç gelmiyo kötü şeyler söylecek korkusundan dolayı

Sen neden dolayı kullanıyosun klomeni yani ne rahatsızlığın var
Hangi günü kullandım tam hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla ikinci günüydü kullanmaya başladığım ama sanırım bunu doktor kendisi ayarliyo cunku ilk gebeligimde adetten once kullanmistim bu yuzden hamileyken üzerine gördüm

Muhakkak zordur yaşayan bilir. En önemlisi sağlıklı olmaları ister tekil ister çoğul hiç fark etmez. İnşaAllah hiç kötü bir şey duymazsınız, şimdi bende üzüldüm sakın kötü düşünmeyin. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun gönlünüzü ferah tutun.

Haklisin sağlıklı olsunlar o bana yeter amin inslh

PKO sendromu. Evet doktor 3.gün itibari ile kullanılmasını söyledi bakalım hayırlısı

K Kucuk savascilar dr ye gittiniz mi? Inş bebişler sağlıklıdır. Birde doktorunuzun adı ne hangi hastanede?

K Kucuk savascilar dr ye gittiniz mi? Inş bebişler sağlıklıdır. Birde doktorunuzun adı ne hangi hastanede?
Birinin durumu kötü 1 ay geriden geliyo biri normal biri idare eder dedi doktor bu hafta ici alabilirmiş bebekleri durumları kötüye gidiyo çünkü ben özel bi kliniğe gidiyorum mehmet ağar adı sizin memleket neresi

Çok geçmiş olsun..Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...gönlünüzü ferah tutun bu mübarek günlerde bol bol dua edin.. Allah hiç bir anne babaya evlat acısı yaşatmasın. Ben istanbulda oturuyorum .

Allah razı olsun Zaten duadan başka bisey elimden gelmiyo sizde benim için dua edin inslh birimizin duası kabul olurda biraz daha dayanır yavrularım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…