üçüz bebek

durudenizderya

SEN HER ŞEYE KADİRSİN
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
1.254
44
68
42
Ankara
hatunlar üçüz bebek bekliyen var mı ben şu anda üçüz bebek bekliyorum fakat doktor bir tanesini almak istiyor ...aranızda bu tip şey yaşayan varsa lütfen bana tecrübesini yazsın beklemediğim bir durumdu öylece kaldım üçünü birden kaybetmekten çok korkuyorum:26::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hatunlar üçüz bebek bekliyen var mı ben şu anda üçüz bebek bekliyorum fakat doktor bir tanesini almak istiyor ...aranızda bu tip şey yaşayan varsa lütfen bana tecrübesini yazsın beklemediğim bir durumdu öylece kaldım üçünü birden kaybetmekten çok korkuyorum:26::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım benim öncelikle hayırlı olsun. Allah bebeklerini sana bağışlasın. zor bi karar gerçekten. çoğul gebelikler diye başlık var oradaki topiklerde böyle benzer sorular soranlar ve yaptıranlar var. bi bak istersen

hayırlı olsun doktor neden almak istiyor anlamadım daha önceden sezeryan yaptınızmı yapmadıysanız aldırmayın bence bir sağlık sorununuz yoksa rabbim yardım eder benimde kardeşimin ikizleri var çok zor gözüksede 6 ay geride kaldı rabbim ahyırlısını nasipetsin inşallah..

Sakin kıyma bebisine. Rabbim verdi alacaksa o canı Rabbim alır gunahina girme. Ayrıca birini aldiranlarda diğerinin düşük ihtimali de artıyor. Darısı başıma inş benimde sağlıkla kucağıma alacağım 3 ucuzlerim olur :)

Back
X