- 24 Eylül 2015
- 676
- 266
- 103
- Konu Sahibi gsLi fatma
-
Yok cnm klomenle olduHey maşallah süphanallah ❣
Tüp bebek mi?
Valla dktorum yumurta tembelliği diyodu ilk kullanmada dorduzlere kaldım ama tabi çatlama iğnesi de olmuştumPCO mu vardı Can'ım?
Banada aynısını dedi çoğul gebelik istiyorum bendeValla dktorum yumurta tembelliği diyodu ilk kullanmada dorduzlere kaldım ama tabi çatlama iğnesi de olmuştum
Saol cnm ama inanki çook zor inşallah senin ikizlerin olur çünkü ucuz dorduz çok zor ve sürekli almak istiyorlar bide hamilelik şuan bile çok zor geçiyoBanada aynısını dedi çoğul gebelik istiyorum bende
Rabbim güç kuvvet versin inşaallah
Bol bol fındık fıstık ye Can'ım.. Süt yoğurt ye
Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kucağına almayı da nasip etsin hayırla inşaallah
Eminim öyledir Can'ım.. Ama ne bileyim heves ediyorumSaol cnm ama inanki çook zor inşallah senin ikizlerin olur çünkü ucuz dorduz çok zor ve sürekli almak istiyorlar bide hamilelik şuan bile çok zor geçiyo
Valla bnde başıma ne gelecek bilmiyorum cnm inşallah rabbim sana da istediğini nasip ederEminim öyledir Can'ım.. Ama ne bileyim heves ediyorum
Ya tekiz oldun ya üçüz
Belli bi aydan sonra hastaneye mi yatıracaklar acaba?
Çünkü sürekli bi tehlike var.. Hele ki 6 aydan sonra..
Oo maşallah rabbim inşallah bana da nasip ederBnim üçüzler31+1 de doğdu. Dikişsizdim
Hayırla inşaallahValla bnde başıma ne gelecek bilmiyorum cnm inşallah rabbim sana da istediğini nasip eder
İnşallah canım, takipteyim seni. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bnm için de sürprizdi şok olmuştum 3 ü duyunca. Şimdi diyorum iyiki kıymamışım. Çok özel bir durum. Fizik yapında önemli. Ben ufak tefeğim. daha kemikli uzun boylu olanlar daha uxun süre taşıyabilirOo maşallah rabbim inşallah bana da nasip eder
Bnde fazla uzun sayılmam cnm 1.63 boyum 70 kilom inşallah bnde o haftalara gelebilirimİnşallah canım, takipteyim seni. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bnm için de sürprizdi şok olmuştum 3 ü duyunca. Şimdi diyorum iyiki kıymamışım. Çok özel bir durum. Fizik yapında önemli. Ben ufak tefeğim. daha kemikli uzun boylu olanlar daha uxun süre taşıyabilir
Çok saolun ne güzel DuA etmişsiniz Allah razı olsunHay maşallah subhanallah Allah güç kuvvet kolaylık versin insallah sağ saglim sağlıkla hepinizi kurtarsın gününde saatinde hiç sorun problem yasamayin insallah
Senden de razı olsun canim icimden geçeni söyledim sadece birbirini tanimayan insanlarin dualari birbirlerine gecermis sende bizlere dua et insallah isteyen arzulayan dileyen gözyaşı doken evlat acisi yaşayan herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hamilelerin duası kabul olur derler sen 4 hamile gucundesin şimdi bizlerde dua et insallahÇok saolun ne güzel DuA etmişsiniz Allah razı olsun
İnş canım. Dualarım seninle. Rabbim hakkında hayırlısını versin.Bnde fazla uzun sayılmam cnm 1.63 boyum 70 kilom inşallah bnde o haftalara gelebilirim
maşallah. allah sana kuvvet versin. zorlu nir süreç bekliyor seni. biraz sabirla insallah hepsini sağ salim kucagina alirsin. allah yardimcin olsun.Arkadaşlar çok düşünüyorum 12 haftalık hamileyim dorduz ve hepsini doğurmak istiyorum ama rahime dikiş atılmadan hamileleligimin devam etme olasılığı ne kadar lütfen bana bilgi verin ilk gebeligim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?