Üçüz - dördüz hamileler rahime dikiş atmadan 8 aya ulaşmak imkansız mi

Arkadaşlar çok düşünüyorum 12 haftalık hamileyim dorduz ve hepsini doğurmak istiyorum ama rahime dikiş atılmadan hamileleligimin devam etme olasılığı ne kadar lütfen bana bilgi verin ilk gebeligim
Canım hayırlı olsun. Benim teyzemin dördüzleri var. 1987 doğumlular. 6. aydan sonra hastaneye yatırmışlar onu. Dikiş atılmamış.

Ayy ben sadece bi tane bebeğe bile çok zor geçiyo diyorum 4 taneee hay maşallah yaa çok güzel

Merak ettim hayırlısıyla doğum yaptınız mı nasıl oldunuz :)

Selamun aleykum kizlar bende bu ay klomene basladim bir yildir olmuyordu ve 8 tane cok saglikli yumurtam olusmus şok oldum inanamadim doktorumda ayni sekilde. Iki tanesi catlamis bile dedi carsamba günüydü.. Dunden beri asiri siskinlik gaz sancisi ve adet sancisi var cok ümitliyim dua edin nolur

allah yar ve yardımcın olsun inşallah bu ay hamile kalırsın

Arkadaşlar çok düşünüyorum 12 haftalık hamileyim dorduz ve hepsini doğurmak istiyorum ama rahime dikiş atılmadan hamileleligimin devam etme olasılığı ne kadar lütfen bana bilgi verin ilk gebeligim
hepimiz seni merak ediyoruz fatma nasılsın??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…