- 24 Eylül 2015
- 676
- 266
- 103
- Konu Sahibi gsLi fatma
-
Ederm cnm inşallah rabbim en kısa sürede size de evlat nasip ederSenden de razı olsun canim icimden geçeni söyledim sadece birbirini tanimayan insanlarin dualari birbirlerine gecermis sende bizlere dua et insallah isteyen arzulayan dileyen gözyaşı doken evlat acisi yaşayan herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hamilelerin duası kabul olur derler sen 4 hamile gucundesin şimdi bizlerde dua et insallah
Saol cnm inşallahmaşallah. allah sana kuvvet versin. zorlu nir süreç bekliyor seni. biraz sabirla insallah hepsini sağ salim kucagina alirsin. allah yardimcin olsun.
Ederim canm inşallah Allah gönlune göre verirYüce Rabbim içine dört tane can vermiş inşallah hepsini de sag salim kucagına alırsın.Allah güç kuvvet kolaylık versin.
Bizede dua et emi bende ikiz istiyorum agustos ta tüp bebege baslıycam
ne mutlu sana rabbim sağlıkla dördünüde kucağına almayı nasip etsin. bende çok istiyorum çogul gebelik ama çalışıyoum oyüzden korkuyorum. zaten teki bile yakalayamadık henüz doktor doktor geziyoruz. rabbim bizede evlat kokusu tattırsın inşallah. Bizim için dua et emiArkadaşlar çok düşünüyorum 12 haftalık hamileyim dorduz ve hepsini doğurmak istiyorum ama rahime dikiş atılmadan hamileleligimin devam etme olasılığı ne kadar lütfen bana bilgi verin ilk gebeligim
Eltim kaynanam filan var cnm bnde bakma işini bilmiyorum nasıl olcakRabbim sag salim hayirlisiyla zamaninda kucagina almak nasip etsin insallah,merakimdan soruyorum ,dogumdan sonra yardim edecek kisiler varmi?ben ikizlerime bakarken cok zorlandim,4 uz dusunemiyorum bile:)
Ederim cnm inşallah rabbim tüm olmayan kullarına nasip ederne mutlu sana rabbim sağlıkla dördünüde kucağına almayı nasip etsin. bende çok istiyorum çogul gebelik ama çalışıyoum oyüzden korkuyorum. zaten teki bile yakalayamadık henüz doktor doktor geziyoruz. rabbim bizede evlat kokusu tattırsın inşallah. Bizim için dua et emi
cnm ben varım dikişsiz geçirdim hamileliğimi.çok sık giremiyorum siteye benim canavarlardan.üçüz bebeklerimi 34+2 de toplamda 11 kg alarak doğurdum.doğumdan bir gün önceki kontrolumde bile 3ün üzerindeydi serviks boyu.bir gün sonra suyumun gelmesiyle doğum başladı.1.60 boy 66 kiloyla hamile kaldım.bebeklerim 1810,1930,1940 doğdular ikisi 10 diğeri 11 gün sonra evdeydi tedbir amaçlı kuvezdeydiler bi sıkıntıları yoktu çok şükür.3 gün sonra 2 yaşını bitirecekler.allah isteyen herkese nasip etsin.allahım yardımcın olsun sorunsuz güzel bi hamilelik geçirrsin inş sağlıkla kucağına alırsın yavrularını.Arkadaşlar çok düşünüyorum 12 haftalık hamileyim dorduz ve hepsini doğurmak istiyorum ama rahime dikiş atılmadan hamileleligimin devam etme olasılığı ne kadar lütfen bana bilgi verin ilk gebeligim
Insallah cnm bnde bi 30 haftayi görebilsem yaşama şansları artsa diyorumcnm ben varım dikişsiz geçirdim hamileliğimi.çok sık giremiyorum siteye benim canavarlardan.üçüz bebeklerimi 34+2 de toplamda 11 kg alarak doğurdum.doğumdan bir gün önceki kontrolumde bile 3ün üzerindeydi serviks boyu.bir gün sonra suyumun gelmesiyle doğum başladı.1.60 boy 66 kiloyla hamile kaldım.bebeklerim 1810,1930,1940 doğdular ikisi 10 diğeri 11 gün sonra evdeydi tedbir amaçlı kuvezdeydiler bi sıkıntıları yoktu çok şükür.3 gün sonra 2 yaşını bitirecekler.allah isteyen herkese nasip etsin.allahım yardımcın olsun sorunsuz güzel bi hamilelik geçirrsin inş sağlıkla kucağına alırsın yavrularını.
Insallah cnm bnde bi 30 haftayi görebilsem yaşama şansları artsa diyorum
Arkadaşlar çok düşünüyorum 12 haftalık hamileyim dorduz ve hepsini doğurmak istiyorum ama rahime dikiş atılmadan hamileleligimin devam etme olasılığı ne kadar lütfen bana bilgi verin ilk gebeligim
adet tarihinde kanaman oldumu hiç canım? yani yerleşme kanamasıYok cnm klomenle oldu
Adetten 1 hafta sonra yani 5 haftalikken hafif pembe akıntı olmuştu cnm bi kaç gün ara ara gelmiştiadet tarihinde kanaman oldumu hiç canım? yani yerleşme kanaması
merhaba canım ? nasıl gidiyor hamilelik ??? valla bebk isteyen biri olarak çok imrendim sana. bazen aklıma geliyordun nasıl acaba diye tesadüfen gördüm yazdıklarını.Adetten 1 hafta sonra yani 5 haftalikken hafif pembe akıntı olmuştu cnm bi kaç gün ara ara gelmişti
Saol cnm inşallah rabbim sana da nasip eder vakti zamanı vardır üzülme olur mu. Çok şükür iyi gidiyor 5 aylık olcaz haftayamerhaba canım ? nasıl gidiyor hamilelik ??? valla bebk isteyen biri olarak çok imrendim sana. bazen aklıma geliyordun nasıl acaba diye tesadüfen gördüm yazdıklarını.
maşallah canımSaol cnm inşallah rabbim sana da nasip eder vakti zamanı vardır üzülme olur mu. Çok şükür iyi gidiyor 5 aylık olcaz haftaya
Tabiki ederim canm rabbim tüm herkeze bu duyguyu tattirir inşallah .maşallah canım
dördünü birden sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bizim gibi bebek yolu gözleyenler için dua et olur mu?
bu arada kaç yaşındasın?? bebeklerin cinsiyeti ne öğrendin mi?Tabiki ederim canm rabbim tüm herkeze bu duyguyu tattirir inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?