Üçüz - dördüz hamileler rahime dikiş atmadan 8 aya ulaşmak imkansız mi

Ederm cnm inşallah rabbim en kısa sürede size de evlat nasip eder

Yüce Rabbim içine dört tane can vermiş inşallah hepsini de sag salim kucagına alırsın.Allah güç kuvvet kolaylık versin.
Bizede dua et emi bende ikiz istiyorum agustos ta tüp bebege baslıycam

Yüce Rabbim içine dört tane can vermiş inşallah hepsini de sag salim kucagına alırsın.Allah güç kuvvet kolaylık versin.
Bizede dua et emi bende ikiz istiyorum agustos ta tüp bebege baslıycam
Ederim canm inşallah Allah gönlune göre verir

Rabbim sag salim hayirlisiyla zamaninda kucagina almak nasip etsin insallah,merakimdan soruyorum ,dogumdan sonra yardim edecek kisiler varmi?ben ikizlerime bakarken cok zorlandim,4 uz dusunemiyorum bile:)

Arkadaşlar çok düşünüyorum 12 haftalık hamileyim dorduz ve hepsini doğurmak istiyorum ama rahime dikiş atılmadan hamileleligimin devam etme olasılığı ne kadar lütfen bana bilgi verin ilk gebeligim
ne mutlu sana rabbim sağlıkla dördünüde kucağına almayı nasip etsin. bende çok istiyorum çogul gebelik ama çalışıyoum oyüzden korkuyorum. zaten teki bile yakalayamadık henüz doktor doktor geziyoruz. rabbim bizede evlat kokusu tattırsın inşallah. Bizim için dua et emi

Rabbim sag salim hayirlisiyla zamaninda kucagina almak nasip etsin insallah,merakimdan soruyorum ,dogumdan sonra yardim edecek kisiler varmi?ben ikizlerime bakarken cok zorlandim,4 uz dusunemiyorum bile:)
Eltim kaynanam filan var cnm bnde bakma işini bilmiyorum nasıl olcak

Ederim cnm inşallah rabbim tüm olmayan kullarına nasip eder

Arkadaşlar çok düşünüyorum 12 haftalık hamileyim dorduz ve hepsini doğurmak istiyorum ama rahime dikiş atılmadan hamileleligimin devam etme olasılığı ne kadar lütfen bana bilgi verin ilk gebeligim
cnm ben varım dikişsiz geçirdim hamileliğimi.çok sık giremiyorum siteye benim canavarlardan.üçüz bebeklerimi 34+2 de toplamda 11 kg alarak doğurdum.doğumdan bir gün önceki kontrolumde bile 3ün üzerindeydi serviks boyu.bir gün sonra suyumun gelmesiyle doğum başladı.1.60 boy 66 kiloyla hamile kaldım.bebeklerim 1810,1930,1940 doğdular ikisi 10 diğeri 11 gün sonra evdeydi tedbir amaçlı kuvezdeydiler bi sıkıntıları yoktu çok şükür.3 gün sonra 2 yaşını bitirecekler.allah isteyen herkese nasip etsin.allahım yardımcın olsun sorunsuz güzel bi hamilelik geçirrsin inş sağlıkla kucağına alırsın yavrularını.

Insallah cnm bnde bi 30 haftayi görebilsem yaşama şansları artsa diyorum

Bende 23. Haftada üçüz lere hamileyim bende dikiş yok ikinci gebeligim oyuzden doktor gerek görmedi yani senin de doktor rahim ağzını ölçer gerek olursa dikiş atarlar inşallah sağlıklı alalım bebeklerimizi

Masallah masallah masallah. Allah hayirla ve saglikla size bagislasin.

Adetten 1 hafta sonra yani 5 haftalikken hafif pembe akıntı olmuştu cnm bi kaç gün ara ara gelmişti
merhaba canım ? nasıl gidiyor hamilelik ??? valla bebk isteyen biri olarak çok imrendim sana. bazen aklıma geliyordun nasıl acaba diye tesadüfen gördüm yazdıklarını.

merhaba canım ? nasıl gidiyor hamilelik ??? valla bebk isteyen biri olarak çok imrendim sana. bazen aklıma geliyordun nasıl acaba diye tesadüfen gördüm yazdıklarını.
Saol cnm inşallah rabbim sana da nasip eder vakti zamanı vardır üzülme olur mu. Çok şükür iyi gidiyor 5 aylık olcaz haftaya

Saol cnm inşallah rabbim sana da nasip eder vakti zamanı vardır üzülme olur mu. Çok şükür iyi gidiyor 5 aylık olcaz haftaya
maşallah canım
dördünü birden sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bizim gibi bebek yolu gözleyenler için dua et olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…