Üçüz gebelik yardım lütfen

slnbh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
298
166
53
merhabalar ben tüp bebek ile gebelik elde ettim 10 Aralık 2022 de 1 oğlumu 26 hastalıkken suyu bittiği için kaybettik şuan yeniden hamileyim ve 3 çüz olduğunu öğrendim 2 bebeğin gelişimi gayet iyi 2 gün var aralarında ama 3 bebeğim 2 haftaya yakın bir geriden gelme mevcut emriom bölünmüş ve bu süreç beni çok korkutuyor üçüz anneleri buradamı

merhabalar ben tüp bebek ile gebelik elde ettim 10 Aralık 2022 de 1 oğlumu 26 hastalıkken suyu bittiği için kaybettik şuan yeniden hamileyim ve 3 çüz olduğunu öğrendim 2 bebeğin gelişimi gayet iyi 2 gün var aralarında ama 3 bebeğim 2 haftaya yakın bir geriden gelme mevcut emriom bölünmüş ve bu süreç beni çok korkutuyor üçüz anneleri buradamı
Canım iyi riskli gebelik Uzmanı olan bir doktor bul git. En iyi şekilde onlar yönlendirecek sizi. Bende çift embriyo düşünüyorum. Evet bu gibi riskleri var. Bu riskleri bilerek göze alıp tercih yapmış oluyoruz. Benimde tüp bebeğim 24. Haftada kalp rahatsızlığı nedeni inlemiş doğum ile sonlandı.
Şimdi vücudum dinlensin hayırlısı ile yine çift düşünüyorum.
Arkadaşımda çift embriyo koydurdu. Tuttu birinin gelişimi çok geriden geliyor diye doktoru o fetusu karında sonlandırdı yaşamını ama kürtaj yapmadı diğer bebeğe zarar verir diye. Öyle vefat eden bebekte karnında kaldı. Şimdi 34. Haftada iki hafta sonra doğum yapacak sezeryan ile. Bir de ona serklaj yaptılar erken doğum olmasın diye. Yani ölü fetusta bebek doğduğunda çıkartılmış olacak.
Böyle yapan doktorlar da var.
Gelişimi duran fetusu kürtaj yapsa diğer bebelere zarar verebilir diye duydum.
İnşallah iyi olacak herşey 🤲

Back