Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları üçüz kızlarımın odası.......

Ay çok tatlılar ya maşallah.Odalarına da bayıldım.Allah sağlıklı uzun ömürler versin bu prenseslere...

canmm kızlarının odası çok qüzell:1hug:
uzun zamandr siteye qiremiyordum hatta aylardır qiremedim :)
en son bildiğim kızların hastanedeydi
prenseslerin için şifa dilemiştim Allahtan..
ve şimdi forumu qezerken bu topiği qörmek beni çok mutlu etti
Rabbim bi daha o qünlere döndürmesin :Saruboceq:
Kızlarınla sana hayırlı sağlıklı uzun bir ömür diliyorum
odaları da çok qüzell benim oğlumun odası da bembeyaz...
yani tam benim tarz olmuş
o odada güzel günler qeçirin inşallah..

beyaz rengi çok severim,huzur verir insana kızların da çok tatlı,nice yıllara, çoçuklarınla mutlu ol canım...

oda çok güzel olmuş saglıcakla kullansınlar inş..
bebeklerde çok tatlı allah bagışlasın..

ayyy çok güzelll harikaaa kar gibi...

üçünün beşiğide ayrımı???

bayıldım bayıldım
en az dünyalar güzeli kızların kadar güzel olmuş odalarıda
yüzlerindeki gülücükler hiç eksik olmasın

masallahhhh canim rabbim nazardan korusun insallah
bende merak ediyordum büyüdülermi diye.küvezdeki minicik halleri gözümün önündeydi.
rabbim saglicakla büyümek nasip etsin insallahhhhh.nazardan saklasin ve sizede sabir ve güc versin rabbim.
3 bebek cok zor olsa gerek.

Hayırlı ömürlü evlatlar olsunlar insallah. Bayramlıklarıda giymişler. Çok güzeller maşallah. Odanızda cok güzel olmuş. Mutluluğunuz daim olsun.

odalarına bayıldım çok güzel olmuş güzel günlerde sağlıcakla yatsınlar inş. bende sizi bebişler küvezdeyken hergün takip ediyordum dua istemiştiniz dua ediyordum bebeişler eve geçince takibi bıraktım maşallah prensesler nasıl büyümüşler rabbim sağlıklı uzun ömürler versin .....

maşallah Rabbim kızlarınızı size bağışlasın bahtlarını açık etsin çok tatlılar hepsi odalarıda çok güzel bayıldım tam prenses odası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…