Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları üçüz kızlarımın odası.......

3 yatak mı var 2 mi tam anlayamadım. Çok güzeeel olmuş odaları. allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin ve büyütürken sabır versin 3 çocuk birden çok zevkli olduüu gibi çokta zor.

herkese cıok tesekkur edrm ...........
canım üç yatak bı ara hepsını kendı yatagına koyup fotıo cekıcem ınşş opt sızı

muallim..canım prenseslerin odaları harika.....ama kendileri daha harika...ALLAH nazarlardan saklasın.....yeni fotolarını bekliyoruz......

kızların sağlıkla büyüsün odalarında .beni hatırlasın belkide ablacım. histeroskopi olmak için medicana hakkında konusmustuk. ben sonra üçüzlerime hamile kaldım ve 28+2 de dogum yaptım üç kızıma aklımada hep sen vardın onlar kurtuldu benim kızlarımda kurtulucaklar dedim ama olmadı ikisini kaybettim kızlarımın şimdi küçük prensesim hastanede inşallah o gelicek odasında bende koyucam resimlerini dua et bana üç meleğinle olmaz mı?

vallahi bayıldım allah sağlık versin hepsine canım maşallah allah nazarlardan saklasın

canım benım ..........rabbım kavustursun ınşş kızın ınş canım ne demek dua edıcez hep ............rabbım yardımcın ols habersız bırakma canım........bol dua ınşş...........ne kadar oldu yazsana bebegın hangı hastanede

canım maşallah oda çok hoş olmuş...
prenseslere layık....

aylar ne çabuk geçmiş yaa
maşallah kızlarda 9 aylık olmuşlar...
hepsinide öpüyorum...
rabbim size bağışlasın hayırlı sağlıklı uzun ömür versin...

kızlar dogdugunda zeynep kamildeydi ikisini orda kaybettik şimdi acıbademde . senin kızların nerde kaldılar kuvezde

ozlam benımkkıler tedavı oldıgım hastane camlıca medıcanada dogdular ve uç ay orda kaldılar cok sukur memnundum hala kontrollere ordayım ınş kızın gelecek canım acıbademde gıuzeldır nasılsınız sımdı ne kadar zaman oldu

20. gunumuz bugun 1 eylulde dogduk. bugun emziricem kızımı ve doktorumuz artık sıksık kucagına al tenine yatır dedi. kilo alıyor ve sadece %21le solunuma baglı şükürler olsun iyiyiz yani şimdilik. öğünde 28ml le besleniyor. 31 haftalık oldu bugun

Bayıldımmmmmmmm..Allah bana da sağlıklı ikiz ya da üçüz bebişler versin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sagolunn kızlar..................ozlem cok sevındım kızınaa masllahhh daha ıyı ols gelsın ınşşşş canım evıneee

maşallah maşallah maşallah :) süper olmuş tek kelimeyle Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…