ucuz overlok makinesi arıyorum

cottonheart

Zeynebin annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
750
14
118
40
İstanbul
kızlar 2 aydır dışaıya dikiş dikiyorum temiz olsun diye yanlarını zigzagda yapıyorum buda bana zaman kaybı yapıyor şöyle 300 civarı bir overlok arıyorum yuki markasının var ama güvenemedim kullanan varmı yada elinde başka marka olan varmı

Evde kullanmak için Overok Makinası aldım (EF4-B511) Çok temizdir.İhtiyaçtan dolayı satıyorum.İlgilenen arkadaşlara duyurulur..
Tezgah ve ayakları mevcuttur...

ben 1 senedir yuki acme overlok almıştım onunla dikiyordum 100 tl idi ama emaneten duruyordu ikide bir dikiş ayarları bozuluyordu tamiride olmuyor bir kez yaptırdım adam bir günde zor yaptı garantiside yok şimdi yine ev tipi bir overlok isityorum dikiş makinem janome kızlar fikri olan var mı sizce singer mi janome overlok mu alayım kullanan varsa ne olur yazsın ben evde dışarıya dikiş dikiyorum her gün kullanıyorum ses sorunu olmaza sanayi tipi alıcaktım ama iki marka arasında kararsız kaldım

kızlar sonunda makinemi aldım dikiş makinem Janome 423 S idi, overlok makinemide Janome 204 D my lock aldım çok memnunun kesinlikle tavsiye ederim dikiş kalitesi çok iyi fiyat 725 tl ama ben iyi bir tanıdıkla 630 a aldım

Back
X