yıllarca çoçuk sahibi olmak için bekle, sonra üçüzlerin olucağını öğren, sonrada birini öldürmen gerektiğini söylesinler. ne yapacağımı bilmiyorum. 3 doktora gittim hepsi üçüz gebelikte risklerin çok olduğunu söyledi. 2 hafta sonra redüksiyon yaptırmam gerekiyor. sabah doktorum aradı tarih vermek için, gözlerim şişti ağlamaktan. nasıl karar verebilirim ki böyle birşeye. redüksiyon yaptırmış yahut yaptırmama kararı vermiş arkadaşlar bana yardım edin lütfen, işin içinden çıkamıyorum
yıllarca çoçuk sahibi olmak için bekle, sonra üçüzlerin olucağını öğren, sonrada birini öldürmen gerektiğini söylesinler. ne yapacağımı bilmiyorum. 3 doktora gittim hepsi üçüz gebelikte risklerin çok olduğunu söyledi. 2 hafta sonra redüksiyon yaptırmam gerekiyor. sabah doktorum aradı tarih vermek için, gözlerim şişti ağlamaktan. nasıl karar verebilirim ki böyle birşeye. redüksiyon yaptırmış yahut yaptırmama kararı vermiş arkadaşlar bbeana yardım edin lütfen, işin içinden çıkamıyorum[
ben de üçüz gebelik yaşıyorum. ilk haftalarda bana da riskleri anlattılar ve birini aldırmayı teklif ettiler. ama biz yapamadık. çok zor bir karar. eğer sağlığını tehdit eden bi problem varsa ya da çocukların sağlıkları ile ilgili bi durum aldırmak zorunda olabilirsin ama eğer üçünü de doğurmak istiyorsan kimseyi dinleme. gerçekten zor bi hamilelik dönemi geçirebilirsin, yatarak bu süreci atlatabilirsin ama içine sinen neyse onu yap. ama sağlıkla ilgili bi sıkıntı yoksa tabii. kendine iyi bak, bebişlerimiz Allah a emanet, inşallah sağ salim kucağımıza alacağımız günler gelsinn.
doktorlar düşük riskinin ve erken doğum olasılığının çok yüksek olduğunu söylüyorlar. bende aldırma taraftarı değilim. ama ya üçünü birden kaybedersem yada erken doğum yüzünden bebeklerim sorun yaşarsa ozaman da kendimi asla affedemem. yıllarca hep üçüzlerim olucak benim dedim durdum, kendimce çoçuğumun olmayışıyla dalga geçiyordum, bak şimdi gerçek oldu. Allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah
yıllarca çoçuk sahibi olmak için bekle, sonra üçüzlerin olucağını öğren, sonrada birini öldürmen gerektiğini söylesinler. ne yapacağımı bilmiyorum. 3 doktora gittim hepsi üçüz gebelikte risklerin çok olduğunu söyledi. 2 hafta sonra redüksiyon yaptırmam gerekiyor. sabah doktorum aradı tarih vermek için, gözlerim şişti ağlamaktan. nasıl karar verebilirim ki böyle birşeye. redüksiyon yaptırmış yahut yaptırmama kararı vermiş arkadaşlar bana yardım edin lütfen, işin içinden çıkamıyorum
cnm bende üçüz annesiyim 6 aylık bebeklerim vAr hipogonadizm hastasıyım rahmim doğuştan küçüküş sonradan gelişti bende yumurta takibiyle üçüzlerime hamile kaldım doktor pazartesi gel birini alalım dedi bende çok ağladım kaç gün ama sonra aldırmama kararı verdim doktorada canını veren allah alırsada o alır dedim ve aldırmadım ama sürekli, iğne vurluduım düşük ialçları kulalandım dikkat eetim ama hiç yatmadım hatta atanamaıstım 7 ay onlar karnımda dershaneye gittim 34. haftada doğum yaptım doktor yoğun bakım ünitesini hazırlatmıştı küvezde uzun kalırlar di,ye hiç küvezde kalmadılar çok da sğlıklı lar hatta doğum yaptım bir ay sonrada atandım göreve başladım onlar benim ians meleklerim iki kızım bir oğlum var şimdi onlara bakıyorumda acaba hangisini alırlkardı diyue düşünüyorum ama senin kararın cnm aldırma diyemeyiz ben benim başımdan geceni anlattım allah kolaylık versin kararında cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?