Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası üçüzlerim ve hamileliğim

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Iyi de kadın zaten işe 2 aylığına dönmek istemiyor ki, idare dönmesini emir buyurduğu için dönüyor.

Normal sınıf vereceklerini de sanmıyorum 2 ay için, zaten öğlen 1de evde olucam dediğine göre, sınıf sorumluluğu vermeyecekler demek ki.

Bu durumda da çocuklar perişan olmayacak. Olacaklarsa da prosedür yüzünden olacaklar, konu sahibi yüzünden değil.

Geçtiğimiz hafta bi konu daha vardı. Öğrwtmwn arkadaş Haziran'da işe başlamıştı, Eylül'de ücretsiz izne ayrılmıştı.

Bi de ben istesem rapor alabilirim ama ücretsiz izni tercih ettim diye kendini aklamaya çalışıyordu.

Bence öğremenliği sömürmek buna denir! Konu sahibi çok çok masum yani bu zihniyetin yanında

istanbuldayım . tek çeşit yemek yapmasını söyleyeceğim. söylemesem mi sizce . hepsi birlikte 400 az mı?

Yemek yapmasını da isteyeceksiniz, üstelik üç çocuk. Siz olsanız bakarmısınız 400 TL'ye. Kendi kabul edeceğiniz bi miktarı önerin, ya da kaça bakarsın diye sorun

anlamadım doğurmayı düşünüyor musunuz derken. tabi ki doğurcam.
Tebrik ederim sizi elalem 1 çocuk olup ikincide hamile olunca hemen kendini düşünüyor aldırmak istiyor siz kulak asmayin bu gibiler e allah bbağışlasin evlatlarıni .cinsiyetleri ne ucuzlerin. Birde Bu da ucuzse allah derim allah yardımcınız olsun sağlıklı olsunlarda insalah

Ayy keşke yakınınızda otursaydım ben bakardım onlara ya yerim onları benn 3 küçük fıstık

3 çocuk+tek çeşit yemek =400 lira mı?? Siz olsanız 400 liraya bunları yapmak ister miydiniz. Bence böyle düşünün. Ek dersle 3000 e yakın oluyor maaşımız. Bence 900 lira vermelisiniz. Üç çocuğa bakarken yemek yapmak da kolay olmaz. Zaten 1 de çıkıyormuşsunuz 2 ye kadar baksın gidip 1 saatte yemeğinixi yapın sonra çıksın.

hepinize teşekkür ederim. fazla giremiyorum. sorularınız olursa yarın bakabilirsem cevaplarım. iyi geceler
Yaa çok tatlılardır şimdi onlar :)3tane hemde ,allah kolaylık versin ..yenileride geliyor ,şimdi çok zorlanıcaksınız ama onlar bir buyusun tadından yenmez ,çok kardeş her daim iyidir bence :)
Acaba cinsiyetleri ne olacak çok merak ettim ..

3 küçük çocuğa 400 lira çok çok az
maddi durumunuz iyiymiş ve yeniden hamileymişiniz ücretsiz izin alırsanız hem bebişlerinizi kendiniz büyütürsünüz hemde hamileliğinz daha rahat geçer

Ayy masallah tam yemeliktir onlar ne guzel evde dolasirlar boyle uc tane eheh
Konuya gelirsek bence de cok az. Genelde tam gun bakicilar bir bebege ev isi haric 1000 lira falan istiyor. Bir de sizde uc tane bebek oldugu dusunulurse 1000 liraya yakin vermeniz gerekir diye dusunuyorum cunku 1 bebek de degil 3 bebek, buyuk sorumluluk.

allah bağışlasın evlatlarınızı sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah yarım gün ve tanıdık diyorsanız çok yüksek meblağ isteyeceğin sanmıyorum oturun güzellikle konuşun karşı tarafta ihtiyacı olduğu için yapacak bunu sizde güvendğniz için ona emanet edecekseniz

siz konuyu nerden nereye getiriyorsunuz ama.. idare öyle emir buyuruyor ama acaba ne zamandır ücretsiz izindeydi ki bir 3 yıl daha alması için 2 ay gelmesi gerek dedi?? o ayrı konu tabi ama ben diyorum ki memura bu haklar var da özel sektöre neden yok? onlar doğuruyor biz doğurmuyor muyuz,onlar emziriyo biz emzirmiyor muyuz?
ben kişisel oalrak konu sahibine bişey demedim,yazdığımı okumuyor musunuz,sisteme benim eleştirim diyorum zaten.
develet okulunda anaokulu sabahçı veya öğlenci olur.sabahçı demek ki öğlen evde oluyor.ben kimseye suç bulmadım zaten,sistemden başka.

Sadece cocuk bakımı için 400 lira diyebilirsiniz bence isin içine yemek de girince az gibi geldi bana. Zaten siz yokken bi çorba icseler yeter onu da siz yaparsınız zaten.

Bkz. Yukarıda kendi söyledikleriniz...

Başka da birşey demiyorum. Konu sahibinin konusunu sabote etmeyeyim daha fazla...

Evet 400 TL az. Arkadaş yarım gün tek çocuğa 650 TL ödüyor.
Bir de neye göre ücretsiz izin alabiliyorsunuz, 5 seneniz mi doluyor 2 ay sonra?

Burda 1 çocuğa bakmazlar 400 e
Bura dediğim İstanbul yani
Ama Allah en başta sana sabır versin ben tekiyle zor uğraşıyorum üçüzler beş aylık ve yine hamileisn üstelik çoğul
400 den ala beni burası düşündürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…