400 tl haftalık fln galiba 3 ayrı bebek var di mi bakımı yapılacak birde yemek demişsin... yok artık. bence sen anneni ya da k valideni --ki ben ikisine baktırma taraftarı değilim normalde kendimde baktırmıyorum-- eve çağırmalısın gibi geliyor bana. ben küçük bir şehirdeyim. kızıma 4 saat sabah 4 saatte öğleden sonra bakıyor komşumuz öğlen evine gidiyor ve 600 tl veriyorum ama hep daha çok vermek istiyorum.. bu bebek işi şakaya gelmez gönlünü hoş tutman lazım sen yoksun bebeklerin yanında o var. memnun etmen lazım. bilemedim çok çelişkili geldiği için biraz karışık anlattım ama hiç oluru yok canım. kusura bakma.
Ne gibi?
e mevcut çocuklar 5 aylıksa doğuma da 3-4 ay kaldı ise ne ara hamile kaldı arkadaş?
Hadi süt korumamış da lohusalık da mı yaşamamış.
Ya da ben olayı yanlış anladım.
EKLEME:
Pardon 4 haftalıkmış yeni bebekler.
Ya 2 ay çalışıp izne ayrılıcam yazınca ben de doğuma 3-4 ay kaldı herhalde diye düşünmüşüm.
ben çok bekledim bu bebekleri o yüzden zor değil.
ne çirkin uslubunuz var öyle,ben sizin çocuğunuz değilim azarlayasınız...Bir de konuyu okusanız yorum yapmadan önce... Anaokulu öğretmeniymiş konu sahibi...
Izin alıp devletin parasını yemiyor sonuçta. Ücretsiz izin alıyor. Eğer tüm şartlar özel sektörle eşit olacak olsa, niye memurluk için uğraşsın ki bunca insan?
Sen kpss belasıyla uğraşacaksın, atanacaksın, ondan sonra da senin ücretsiz iznini çok görecek bazıları...
Öğretmen falan değilim, ama mantığım ve vicdanım var, ona göre değerlendiriyorum !
vaktim yok arkadaşlar herkesi tek tek alıntılayamayacağım. sizler deyince bende az buldum . yarım gün için 800 diyeceğim. kabul etmezse kendi fiyat söylesin kabul ederim . yemek konusu . salçalı ve soğanlı yemekler midemi bulandırıyor. o yüzden düşünmüştüm ama sizin dediğiniz gibi zor olabilir vazgeçtim.
ismini hatırlamıyorum biri 5 aylık üçüz hamilelik ve gariplik var demiş . ne gibi bir gariplik varsa sorsun girdiğimde yanıtlarım. teşekkürler.
ne çirkin uslubunuz var öyle,ben sizin çocuğunuz değilim azarlayasınız...
eeee anaokulu olunca değişiyor mu yani? oğlum ilk yılında 3 tane öğretmen değiştirdi aynı şekilde.3 yaşındaki bir çcuk içn epeyce zor oldu
benim söylemim konu sahibine değil ki,sisteme..siz özel sektörde mi çalışıyorsunuz? çaıştığınızı bile sanmıyorum ben neyseee...sırf kpss kazandı diye anneliği mi farklı oluyor yani? memurlar anne de özle sektördekiler değil mi??vicdanınız varsa ona göre değerlendirin..
3 tane çoçuğa 400 liraArkadaşlar 5 aylık üçüzlerim var . allah isteyen herkese nasip etsin. tekrar hamileyim doktorum çoğul dedi daha belli değil şuan 4 haftalık . öğretmenim malum okullar açılıyor . bakacak kimse yok şuan. komşuma söyledim . 7.30dan 1 e kadar 400 olarak düşündüm daha para konuşmadık. 2 ay çalışmam gerekiyor . geçen senede hiç çalışmadım malesef. tekrar ücretsiz izin alacağım. 400 lira uygun mu?
400 ücüzler icin evet az. hem komsunuz hemde evnizde bakilacagina göre 800 yeterli yol yapilmiyor zaten. birde bazi arkadaslara hayret ettim bayan ücreti soruyor bazilarida hamileligi sorguluyor.. gercekten hayrett !! sizide tebrik ederim allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin ins.
5 aylık bebeklerini bırakıp işe başlamak zorunda demedi kimse,ayrıca zorunda değil zaten..konuyu anlamamışsınız ki..tekrar ücretsiz iizin almak için 2 aylığına işe geri dönüyor.3 sene sonra başlarım tekrar işe diyor zaten..Eee sizin çocuğunuz 3 öğretmen değiştirdi diye konu sahibi 5 aylık bebeklerini bırakıp işe başlamak zorunda mı?
Özel sektörün şartları bu şekilde maalesef. Kendine güvenen de, memurluğa atanıyor. Madem memnun değilsiniz özel sektörde siz de girin kpss maratonuna. O zaman hiç demezsiniz ama çocuğumu bırakmak pahasına işe dönmeliyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?