• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üçüzlerimle 26. haftada 1 cm açıklık tespit edildi.

duaedin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
62
20
98
Ankara
rutin kontrolde 1 cm açıklık tespit edilince 33-34 haftalık hedefimizi 30 haftaya kadar dayanabilirmiyiz'e çektik. doktorumuz hiç kımıldamadan yatacaksın dedi. 4 hafta dayanabilirsek 30. haftada doğum gerçekleşecek. şimdi 26. haftadayız, bebişlerimiz 800'er gramlar... doğumlarını 30. haftaya geciktirebilmek için günde 4 defa nidilat ilaç alıyorum. inşallah hayırlısıyla sonuçlanır,, benzer durumda olan arkadaşlar oldu mu? dualarınızı bekliyorum

rutin kontrolde 1 cm açıklık tespit edilince 33-34 haftalık hedefimizi 30 haftaya kadar dayanabilirmiyiz'e çektik. doktorumuz hiç kımıldamadan yatacaksın dedi. 4 hafta dayanabilirsek 30. haftada doğum gerçekleşecek. şimdi 26. haftadayız, bebişlerimiz 800'er gramlar... doğumlarını 30. haftaya geciktirebilmek için günde 4 defa nidilat ilaç alıyorum. inşallah hayırlısıyla sonuçlanır,, benzer durumda olan arkadaşlar oldu mu? dualarınızı bekliyorum

Canim ALLAH yar ve yardimcin olsun.annemde kucuk kardesimde benzer bi sorun yasadi (ustelik hafif suyu bile gelmisti) son 3 ayini yatarak ve gunde 3 kez ilac alarak gecirdi.biraz fazla kilo ve odem olustu ama sukur bi sorun yasamadi 16 yasinda koca delikanli oldu.

Back