- 22 Eylül 2008

- 1.037

- 1

- 158

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar. hepinize teşekkür ederim. Bana destek ve fikirlerinizden dolayı
Arkadaşlar şuanda 6+2 günlük hamileyim. transnferin 12.günü beta hcg 548 çıkmıştı. 5 haftalıkken 3 kese görüldü bugünde 3 tane atan kalp gördük. herşey çok iyi gidiyor şuanda.bebeklerimi gördüm. çok şükür Allahıma. Doktorum üçüz devam ettiğim takdirde başımıa gelebilecek risklerden bahsetti. üçüz hamileliğin çok riskli olduğunu söyledi. Redüksüyon (gebelik indirgeme ) işlemi ile ikiye indirilmesi gerekebilir dedi. yinede en son karar bize aitmiş.
doktorumda böyle bir şey beklemediği tamamen süpriz olduğunu söyledi. birşey dediğim yok herşey Allahın takdiri. Ama kafam çok karışık.
12. haftaya kadar süremiz var. iyi düşünüp karar vermemiz gerekiyor. hangi birine kıyarım ben. hamile olduğuma sevinemiyorum şuanda. zor bulduğum bebeklerimden birine nasıl kıyabilirim. Allahım herşeyin hayırlısı olsun.
burada nadya suleyman adinda bir kadin ocak ayinda 8 iz bebek dunyaya getirdi annede bebeklerde cok saglilkli aralik ayinda sudanli bir kadin 5 iz bebek dunyaya getirdi arkadasimin 4 uz kardesleri var neden bu tr de ucuz bebek olunca biri alinmak zorunda kaliyor anlamadim dogrusu insallah hepsini dunyaya getiririsin canim ALLAH yardimcin olsun
ben artık ikiz bekliyorum. bebeklerimden bir tanesi 2 ay önce sonlandırıldı.
canım meraba nasılsın ikiz annesi benim transferim oldu 7. günümdeyim çok heyecanlıyım banada 2 embriyo transfer ettiler beklemedeyim dua et canım allah sanada yavrularını kucağına almayı nasip etsin
canım meraba nasılsın ikiz annesi benim transferim oldu 7. günümdeyim çok heyecanlıyım banada 2 embriyo transfer ettiler beklemedeyim dua et canım allah sanada yavrularını kucağına almayı nasip etsin