Hayırlısı olsun inşallah
kızlar ben hala devam ediyorum her sabah içmeye
şöyle anlatayım durumu
benn 29 ocakta laporoskopi oldum udi hindiyi kullandığımdan beri
daha iyi hissediyorum
sonuçta peygamber efenddimizin hadisi var
Inşallah güzel sonuçlar alırız hormonları dengelemesi iyi olacak
martta tüp bebek yaptıracam çünkü
merhaba bende aralık ayında yaptırdığım tahlillerime göre fsh 17,5 idi arı sütü ve bal karışımı kullanmaya 1 ocakta başladım adet düzenim bozulmuştu.ama bu karışıma başladığımdan beri şükürler olsun normale döndü paylaşmak istedim acil şifalar...
Bende kullanmak istiyorum bu bitkiyi acaba fayda görenler varmı fsh düşürmek içinmerhaba bende aralık ayında yaptırdığım tahlillerime göre fsh 17,5 idi arı sütü ve bal karışımı kullanmaya 1 ocakta başladım adet düzenim bozulmuştu.ama bu karışıma başladığımdan beri şükürler olsun normale döndü paylaşmak istedim acil şifalar...
kullandığğım dönemde faydasını görmütüm canımkonu çok geride kalmış eski bir konu,,,
konu sahibi arkadaşım faydasını gördünmü acaba son durumu yazarmısın ?berceste_
ayrıca fsh dışında bir faydası oldumu
paylaşırsan memnun olurum
canım günaydın eski bir konu inşallah görür ve cevap verirsin bu yağ işe yaradı mı? benimde fsh ve lh yüksekteevet bu yazılanların hepsini okudum canım
bir yer daha var udu hindi yazıyorsun darüşşifa.com da hormonları dengelediği yazıyo
ben başladım canım inşallah fsh iyi olur
O dönem için uyguladığımda ise yaramisti canım FSH kaç peki been tüp bebeğe gitmeden önce uyguladım bayağı düşürmüştücanım günaydın eski bir konu inşallah görür ve cevap verirsin bu yağ işe yaradı mı? benimde fsh ve lh yüksekte
ben 1.5 ay önce falan test yaptırdım FSH 30.17 LH 29.48O dönem için uyguladığımda ise yaramisti canım FSH kaç peki been tüp bebeğe gitmeden önce uyguladım bayağı düşürmüştü
Ne kadar düşük peki canım udi hindi düzenler zaten şifa Allah tanFsh düşüklüğüne ne yapmak gerekir? Bilginiz var mı çok aradım ama bulamadım hep yüksekliği var hiç düşüklüğü Yok
Anladım canım şifa Allah'tan tabii denemekte fayda vardır Allah şifa versin insallahben 1.5 ay önce falan test yaptırdım FSH 30.17 LH 29.48
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?