• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ufacık bi umuda ihtiyacım var

yirmibesmayis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
170
30
33
Merhaba arkadaşlar,
1 haftadır ne yemek ne su hiç bir şey geçmiyor boğazımdan..

Yaklaşık 5 yıllık bir ilişkim vardı.Aynı yerde üniversite okuduk ve şu an kendi memleketlerimizdeyiz.

ilişkimizde bir ayrılık yaşamıştık 2 yıl önce.sevmiyorum içimde bir şey kalmadı artık demişti,hem de herkesin içinde.Ağladım yalvardım.barıştık,sonradan sorduğumda seni ilişkimizden vazgeçirmek için öyle söylemiştim çünkü artık çok yıprandım dedi.
Yıpranma nedeni de aşırı sevgim,onun bunalması,sıkılması,gereksiz tartışmalardı.

15 gün önce yine gereksiz bir tartışma yaşadık,hatalıydım.'kapat sonra konuşalım' dediği halde kapatmadım telefonu hayır dedim sonra unutuyoruz geçiyoruz dedim.çok sinirlendi,çok kızdı

1 hafta önce ayrıldık.bu defa kesin kararlıyım ve kararımdan döndüremezsin beni dedi,2 yıl önce barışmamız hataydı,geleceğimiz yok,bu defa saygı duy kararıma dedi.tabi önce yine ne olur yapma etmelere döndü iş.sonra artık ben de pes ettim pekala dedim.bundan sonra konuşmayacağız dedi.o zaman bırak içimdekileri dökeyim dedim.hayallerimiz,planlarımız,anılarımız yarım kalmıştı.bütün güzel düşüncelerimizi başkasıyla ama mutlu bir şekilde hatta 10 katı güzel bir şekilde yaşamalıydı.her gece uyurken dua edecektim ona.
bunları söyledim nasılsa bir daha içimi dökemeyeceğim için.Ağladı,hıçkıra hıçkıra.'hadi kapatıyorum lütfen' dedi yine ağlayarak.
o günden sonra hiç aramadım sormadım.böyle de devam edeceğim.ilişki durumunu kaldırdı ancak fotoğraflarımız facebook ve instagramda halâ duruyor.

bu adam bana 15 gün önce 'seni çok seviyorum sana çok aşığım aşkımmm' diye mesaj gönderen adamdı.
her gittiği yeri haber veren,şirinlikler yapan insandı henüz 15 gün önce
acaba gerçekten sevmiyor mu? ben bunca anıyı hangi rafa sığdırayım.ben bu kalbimi hangi buzda soğutayım.bu göz yaşlarımı artık nereye akıtayım.bana yardım edin,yere göke sığmıyorum.
biliyorum 'alışacaksın' diyeceksiniz.ne olur demeyin.ne olacak artık ?

ne olur dua edin.yalvarırım dua edin
Allah sevdiğinizin kokusuna hasret bırakmasın sizleri
Sevgiler...

EDİT:

konumu canlandırayım,gelişmeler şöyle;

üzerinden 3 ay geçti,10 gün önce aradım sarhoşken :)

ve ağzımın payını şöyle aldım ''ben seni dinlemek zorunda değilim,sana zaman ayırmak zorunda değilim''

kalbimden söküp attım,yolu açık bahtı güzel olsun
:KK54:

Son düzenleme:
Cok üzüldüm senın adına eger senı gercekten sevıyosa emın ol donecektır ve sana ılıskımız ımkansız demıs neden engel mı var

ayrıldığım biri bana " benden başkasıyla 10 kat daha mutlu ol" dese, ona tekrar aşık olmam, duygularım değişmez, sadece üzülürüm onun için...

niye böyle birşey dedin ki?
onu öyle çok seviyorum ki,her koşulda mutlu olmasını isterim.benimle veya bensiz.
ama acım tarifsiz

Cok üzüldüm senın adına eger senı gercekten sevıyosa emın ol donecektır ve sana ılıskımız ımkansız demıs neden engel mı var
sanırım bu sorunlardan dolayı dedi,yani düzeltemeyeceksin gibi sanırım

onu öyle çok seviyorum ki,her koşulda mutlu olmasını isterim.benimle veya bensiz.
ama acım tarifsiz

ben hiç kimseyi böyle sevmedim, gerçekten var böyle sevgiler demek ki...
o zaman sana zaman gerek, Allah kalbini ferahlatsın, en kısa zamanda unuttursun inşallah

QUOTE="yirmibesmayis, post: 37348786, member: 605488"]inşallah canım,tabiki sabredicem.bunun için umutlanmaya çok çok ihtiyacım var[/QUOTE]
O kadar emek vermişsin bunun anlamlı bir açıklaması olur ve döner eminim kafası karışık

Benm anlamadigim bu adam her gun askim bebegim modundaysa neden 2 yil once keske barismasaydik dedi  o_O madem baristigi icin icten ice pismandi neden size bunu hic hissettirmedi? Demek ki iki yüzlü birisi..

[QUOTE="basolkubra, post: 37348828, member:
O kadar emek vermişsin bunun anlamlı bir açıklaması olur ve döner eminim kafası karışık[/QUOTE]
ben de çok emek verdim,o da çok emek verdi.
evet kafası karışık ve rahatlamaya ihtiyacı var ama dönmeyecek kadar inatçı ve o derecede vazgeçmiş olmasından korkuyorum

Umut kotuluklerın en buyugudur çünkü ıskenceyı uzatır demıs nıstche bence doğru demıs kendıne kotuluk etme akısına bırak

Seni anlıyorum
Benzer şeyler yaşadım
Mutlu olamıyorum geleceğimiz yok diyerek terk edildim seviyordum senin gibi
Aynı temennilerde bulunmuştum
Hatta son görüşmemizde ağlamıştık falan
Şimdi geçmişe dönüp bakınca sadece ne kadar zavallı olduğumu düşünüyorum
Beni aslında gerçek anlamda sevmeyen ne istediğini bilmeyen bir adam için bu duruma düşmüşüm
Sence bu adam seni seviyor mu ?
Cevabın evetse nasıl bu kadar kolay bırakabiliyor seni senin acı çekeceğini bilmiyor mu ?
1 hafta önce aşkım canım demeleri 1 hafta sonra bambaşka bir adam olmaları kişilik bozukluğuna işaret
Yani korkarım ki Narsist.
Bu yazdıklarım hiç bir anlam ifade etmicek farkındayım
Çünkü içindekiler bitmediği sürece daha çok hata yapıp üzüleceksin
İnşallah sonun benimkine benzemez ne diyebilirim ki başka

Benm anlamadigim bu adam her gun askim bebegim modundaysa neden 2 yil once keske barismasaydik dedi  o_O madem baristigi icin icten ice pismandi neden size bunu hic hissettirmedi? Demek ki iki yüzlü birisi..
sanırım bazen inat,sinir,kızgınlık,kırgınlık,bunalma zamanlarında yanlış düşünüp yanlış konuşabiliyor.kabaca dengesiz mi desem ne desem bilmiyorum ki

Seni anlıyorum
Benzer şeyler yaşadım
Mutlu olamıyorum geleceğimiz yok diyerek terk edildim seviyordum senin gibi
Aynı temennilerde bulunmuştum
Hatta son görüşmemizde ağlamıştık falan
Şimdi geçmişe dönüp bakınca sadece ne kadar zavallı olduğumu düşünüyorum
Beni aslında gerçek anlamda sevmeyen ne istediğini bilmeyen bir adam için bu duruma düşmüşüm
Sence bu adam seni seviyor mu ?
Cevabın evetse nasıl bu kadar kolay bırakabiliyor seni senin acı çekeceğini bilmiyor mu ?
1 hafta önce aşkım canım demeleri 1 hafta sonra bambaşka bir adam olmaları kişilik bozukluğuna işaret
Yani korkarım ki Narsist.
Bu yazdıklarım hiç bir anlam ifade etmicek farkındayım
Çünkü içindekiler bitmediği sürece daha çok hata yapıp üzüleceksin
İnşallah sonun benimkine benzemez ne diyebilirim ki başka
sanırım sana katılıyorum canım,biraz narsist.ama evet gerçekten şu an kokusundan ellerinden gözlerinden sarılışından başka bir şey düşünemiyorum

sanırım bazen inat,sinir,kızgınlık,kırgınlık,bunalma zamanlarında yanlış düşünüp yanlış konuşabiliyor.kabaca dengesiz mi desem ne desem bilmiyorum ki
Hmm,tabi siz daha iyi taniyorsunuz. O anki ruh haliyle de demis olabilir.

Aglayarak kapattiysa telefonu sizi sevdigi anlasiliyor. Sabirla bekleyin. İkinize de iyi gelir ayrilik. Arada bir soluk almak iyidir ;) donecektir buyuk ihtimalle..

cnm zamana bırak .. onu arama sorma mesaj fıılan atma.. o da senden böle tepkısız oldugunu gorunce dank edıcektır kafasına ne oldu bu kıza dıye emin ol.. zamana bırak..

Back
X