• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ufacık bi umuda ihtiyacım var

Kardes, ben hayirlisi demek istiyorum , yani yapabilecegin baska bir sey yok gibi, hayirlisi de gec. Sevecekse, el ustunde tutacaksa gelsin, olmayacaksa deger verecek gelsin.

tabiki,her şeyden çok...
bu yüzden de onun beklediği gibi;ayrılık konuşmasından sonra aramadım,ulaşmaya çalışmadım.böyle devam etmeye çalışacağım.işe yarar mı dersiniz

Bence yarayabilir. Normalde hiç böyle tavsiyeler vermem biten bitmiştir benim için
Ama senin ne kadar sevdiğini ve istediğini görebiliyorum
Madem bu çocuk ilgiden alakadan sıkıldı sende ilgiyi kesiceksin
Hiç arayıp sormayacaksın umurunda değilmiş gibi davranacaksın
Hatta sana ulaşırsa aslında verdiğiniz kararın doğru olduğunu anladığını falan vurgulayacaksın
Bu arada gerçekten kendini değiştirmeye bak duygularını içinde yaşamayı öğren
Onsuzda bir hayat olduğunun farkına var
Başka yönlere ver ilgini alakanı ne bilim hobilerinle ilgilen yalnız kalma arkadaşlarınla zaman geçir
Sendeki değişimi görmesine ve anlmasına imkan ver
Eğer gerçekten seviyorsa işe yarama ihtimali çok yüksek
Ama her şeyi göze al olur mu ? Hayatını ona endeksleme tamamen

bu söylediklerinizi,daha yapıcı bi şekilde dile getirebilirsiniz.belki herkes sizin kadar iyi oyuncu değil,bunu da bi düşünün isterseniz.
ben burada acımı,üzüntümü bir nebze olsun paylaşmak istedim.azar işitmek için dökmedim içimi.

Bak canım belki sert yazmış ama haklı. Bunun oyunculukla da ilgisi yok.

Bir şey sorcam sana.
Arkadaşlarıyla görüştüğünde sorun yaşıyor muydunuz?
Mesaj atmadığında ya da aramadığında kızıyor muydun?
Sürekli görüşme talebi senden mi geliyordu?
Tartıştığınızda ilk arayan sen miydin?
Haklı olduğunda bile ilk adımı sen mi atıyordun?

İnsan sevdiğinin üstüne düşeronu hherşeyden korumak ister üzülmemesini ister benim bildiğim sevgide aşkta gurur yada iste kendimi agirdan alayimda o peşinden gelsin diye bir düşünce yoktur sevdinmi tam seveceksin baktinki olmadi Birak o kaybettiğine yansin

Ben de dediginiz gibi, doludizgin, cilginca seviyorum ama degerim bugne kadar pek bilinmedi. Samimi insan cok fazla yok artik ona bagliyorum, oyuncu olan, kendini naza ceken, askindan olse eline telefonu alip aramayan.......turlu turlu erkek var ama adam yok diyeyim :)

Bak canım belki sert yazmış ama haklı. Bunun oyunculukla da ilgisi yok.

Bir şey sorcam sana.
Arkadaşlarıyla görüştüğünde sorun yaşıyor muydunuz?
Mesaj atmadığında ya da aramadığında kızıyor muydun?
Sürekli görüşme talebi senden mi geliyordu?
Tartıştığınızda ilk arayan sen miydin?
Haklı olduğunda bile ilk adımı sen mi atıyordun?
taslakta haklı olabilir ancak ben sevmeyi belki ondan daha çok hakediyorum kimse bana bunu diyemez.

arkadaşlarıyla her an birlikteydi ve ağzımı açığ tek kelime etmedim.
mesaj atmadığında aramadığında kızmak diye bir şey yoktu çünkü hiç bir zaman beni bu konuda eksik bırakmadı.
sürekli görüşme talebi derken zaten gün içinde 3-4 defa arardı ve en fazla 2-3 dakika konuşur kapatırdık.
evet tartışmamızda ve haklı olduğumda bile ben adım attım

Bence yarayabilir. Normalde hiç böyle tavsiyeler vermem biten bitmiştir benim için
Ama senin ne kadar sevdiğini ve istediğini görebiliyorum
Madem bu çocuk ilgiden alakadan sıkıldı sende ilgiyi kesiceksin
Hiç arayıp sormayacaksın umurunda değilmiş gibi davranacaksın
Hatta sana ulaşırsa aslında verdiğiniz kararın doğru olduğunu anladığını falan vurgulayacaksın
Bu arada gerçekten kendini değiştirmeye bak duygularını içinde yaşamayı öğren
Onsuzda bir hayat olduğunun farkına var
Başka yönlere ver ilgini alakanı ne bilim hobilerinle ilgilen yalnız kalma arkadaşlarınla zaman geçir
Sendeki değişimi görmesine ve anlmasına imkan ver
Eğer gerçekten seviyorsa işe yarama ihtimali çok yüksek
Ama her şeyi göze al olur mu ? Hayatını ona endeksleme tamamen
dediklerini dikkate alacağım.bundan sonra böyle yapacağım.inşallah her şey güzel olur

taslakta haklı olabilir ancak ben sevmeyi belki ondan daha çok hakediyorum kimse bana bunu diyemez.

arkadaşlarıyla her an birlikteydi ve ağzımı açığ tek kelime etmedim.
mesaj atmadığında aramadığında kızmak diye bir şey yoktu çünkü hiç bir zaman beni bu konuda eksik bırakmadı.
sürekli görüşme talebi derken zaten gün içinde 3-4 defa arardı ve en fazla 2-3 dakika konuşur kapatırdık.
evet tartışmamızda ve haklı olduğumda bile ben adım attım

Anladım canım. Adım atmayı bırakıyorsun o zaman. Dediğim gibi geri dönerse de lütfen reddet. Erkekler ilişkinin başlangıcında geri dönerse alışkanlıktan dönüyorlar. Lütfen duygularına hükmet ve kendini önemse. Sen kendini sevmezsen, kimse sevmez. Sen kendini saymazsan, kimse seni saymaz. Bunu da unutma.

Bence sen aşırı takıntılı, kıskanç bir yapıdasın anlattığına göre. Bu durum kadını erkeği herkesi ilişkiyi bırak hayattan bezdirir.bence sen önce kendini düzeltmeyi dene önce

Anladım canım. Adım atmayı bırakıyorsun o zaman. Dediğim gibi geri dönerse de lütfen reddet. Erkekler ilişkinin başlangıcında geri dönerse alışkanlıktan dönüyorlar. Lütfen duygularına hükmet ve kendini önemse. Sen kendini sevmezsen, kimse sevmez. Sen kendini saymazsan, kimse seni saymaz. Bunu da unutma.
evet doğru söylüyorsunuz,adım atmayacağım zaten artık.başka yapacağım bir şey kalmadı

Bence sen aşırı takıntılı, kıskanç bir yapıdasın anlattığına göre. Bu durum kadını erkeği herkesi ilişkiyi bırak hayattan bezdirir.bence sen önce kendini düzeltmeyi dene önce
doğrudur,kendime dışardan bakamadığım için tam olarak sorunlarımı göremiyor olabilirim

doğrudur,kendime dışardan bakamadığım için tam olarak sorunlarımı göremiyor olabilirim

Bak şimdi adam hıçkıra hıçkıra ağladı diyosun.ilişkiden bunalmak çok başka bişey. Sevmiyor demek değil bu.ama karşındaki ne kadar çok severse sevsin eğer takıntı,kıskançlık,kısıtlamalar, sahiplenmeler aşırıya kaçtı mı herkes bunalır kaçacak delik arar.insanız,kişisel özgürlüklerimiz eninde sonunda galip gelir.

Bak şimdi adam hıçkıra hıçkıra ağladı diyosun.ilişkiden bunalmak çok başka bişey. Sevmiyor demek değil bu.ama karşındaki ne kadar çok severse sevsin eğer takıntı,kıskançlık,kısıtlamalar, sahiplenmeler aşırıya kaçtı mı herkes bunalır kaçacak delik arar.insanız,kişisel özgürlüklerimiz eninde sonunda galip gelir.
sanirim bazi durumlarda verdigim tepkilerden hoslanmadi,bunlari degistirmemi istedi ama ben de yapamadim beceremedim galiba.ne olacak bilmiyorum

Back
X