• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ufacık bi umuda ihtiyacım var

cnm zamana bırak .. onu arama sorma mesaj fıılan atma.. o da senden böle tepkısız oldugunu gorunce dank edıcektır kafasına ne oldu bu kıza dıye emin ol.. zamana bırak..
evet zamana bırakıcam sanırım,çünkü zaten yine arayıp ısrar edersem daha çok uzaklaşıcak ve alacağım cevaplar değişmeyecek :KK61:

Daha önceki ayrilikta uyarmis sizi, cok üstüne düsmeseydiniz, bunaltmasaydiniz keske, evet cok sevdiginiz icin yapiyorsunuz ama herseyin fazlasi zarardir...keske kendinizi frenleseydiniz, anladigim kadariyla sizin yüzünüzden bitmis... Aramayin sormayin, belki kendinizide degistirirsiniz ve ilerde yine bisey olur ayni hatalari yapmazsaniz...:ssz:

hiç bi zaman benim kadar duygusal olmadı,hep mantığıyla hareket etti.her şeyi çok iyi kamufle ediyor,çok güçlü benim tam tersime :KK61:

İşte bu mantıklı insanlar bizim gibi duygulu insanları hep üzüyor :63:
Kızıyorum böylelerine kusuruma bakma
Gerçi üze üze sende de duygu kalmaz zamanla senide kendilerine benzetirler...

2 yıl önce ayrılmak istediğinde, ağlayıp yalvararak en büyük hatayı yapmışsın. Senden ayrı kalmak, kafasını dinlemek ve seni özleyip geri dönmesi için bir fırsat olabilirdi.

Ama şimdi o sorunların üzerine son 2 yılın sorunları da eklenmiş.

Bahsettiğin gibi fazla sevgiyle sıkmış, bunaltmış olabilirsin. Son dönemde de bu davranışlarından vazgeçemedin demek ki.

Dürüst olmak gerekirse, sana tekrar döneceğini düşünmüyorum. Daha önce dönmüş ve sorunun çözülmediğini de görmüş. Çok beklenti içine girme, bence hayatına devam etmeye çalış.

Kendimce sana bir tavsiyede bulunayım. Eğer olur da alışkanlıklarına yenik düşer sana geri dönerse, kabul etme. Hele bu geri dönüş kısa süre içinde olursa, bil ki alışkanlıktan dönmüştür. Bırak uzak kalsın senden, özlesin seni. Kaybettiğini görsün, korksun. Kazanmak için o uğraşsın. Yoksa kıymetli olman çok zor. Sende bu süreçte, onsuz kalmayı, kendi başına olmayı öğrenmiş olursun.

Bu hataları ilerde sakın yapma. Kimsenin üzerine bu kadar düşme. Kendini asla 2. plana atma. Karşındaki eşinde olsa, sevgilinde olsa farketmez. Özel hayat her zaman özel hayattır. Çok sıkma, bunaltma. İlerde hayatına yeni biri girdiğinde de lütfen benzer hataları yapma.

2 yıl önce ayrılmak istediğinde, ağlayıp yalvararak en büyük hatayı yapmışsın. Senden ayrı kalmak, kafasını dinlemek ve seni özleyip geri dönmesi için bir fırsat olabilirdi.

Ama şimdi o sorunların üzerine son 2 yılın sorunları da eklenmiş.

Bahsettiğin gibi fazla sevgiyle sıkmış, bunaltmış olabilirsin. Son dönemde de bu davranışlarından vazgeçemedin demek ki.

Dürüst olmak gerekirse, sana tekrar döneceğini düşünmüyorum. Daha önce dönmüş ve sorunun çözülmediğini de görmüş. Çok beklenti içine girme, bence hayatına devam etmeye çalış.

Kendimce sana bir tavsiyede bulunayım. Eğer olur da alışkanlıklarına yenik düşer sana geri dönerse, kabul etme. Hele bu geri dönüş kısa süre içinde olursa, bil ki alışkanlıktan dönmüştür. Bırak uzak kalsın senden, özlesin seni. Kaybettiğini görsüm, korksun. Kazanmak için o uğraşsın. Yoksa kıymetli olman çok zor. Sende bu süreçte, onsuz kalmayı, kendi başına olmayı öğrenmiş olursun.
evet canım çok acı da olsa doğru söylüyorsun..

Daha önceki ayrilikta uyarmis sizi, cok üstüne düsmeseydiniz, bunaltmasaydiniz keske, evet cok sevdiginiz icin yapiyorsunuz ama herseyin fazlasi zarardir...keske kendinizi frenleseydiniz, anladigim kadariyla sizin yüzünüzden bitmis... Aramayin sormayin, belki kendinizide degistirirsiniz ve ilerde yine bisey olur ayni hatalari yapmazsaniz...:KK14:
evet ben olduğum gibiydim hep.ona rol yapamadım,kendimi tutamadım.hata yaptım.
döner mi bilmiyorum,çok fenayım ya :KK43::KK61:

Bıktırıyorsunuz erkekleri ... Ne heyecan bırakıyorsunuz ne aşk ... Ne sevgi bırakıyorsunuz ne dostluk.. Ne ölçünüz var , ne gururunuz ... Bir kadın , erkeğin üstüne atlamaz ! Bir kadın , gidene kal demez ! Bu yüzden sevilmeyi haketmiyorsunuz ... Çünkü kendinizi sevmekten acizsiniz ! Çünkü ' bir erkekten ' kendinize dünya kuracak kadar acizsiniz ?

Hayatina giren insanlarin üstüne bu kadar düsme. Aldiğin değer kadar değer ver. O zaman bak gör daha iyi anlarlar kıymetini.Sen cok arayinca ilgilenince onlarin sana olan sevgisi artmaz. Sen kendini daha cok baglarsin karsindaki kisiye. Bunun olmasina izin verme.

Canim kardeşim alisamazsin.o içinde bir yara olarak kalacak belki uzulursun YAZDIKLARIMI ama bunlar bir gerçek.hayatta ve evliliğinde son 3senedir tek şeye inanıyorum seven sevdiği için herşeyi yapar ve her zorluğu göze alir sonunda olum dahi olsa.ben tek buna inanıyorum ve allahtan sana sabir dayanma gucu vermesini diliyorum.bende zor donemlerdeyim daha doğrusu evlendiğim ilk bir seneden sonra mucadelem başladı.halende devam ediyorum daha kotulesiyor herşey.kafamda konuşan ikinci birinsan var oyalamaya calisiyorum kendimi.sabret kkardeş daha kötü günler olmasin diye dua et...

Aslında sen biraz değişerek bir şeyleri yoluna sokabilirsin sanki
Şuana kadar yaptıklarının tam tersini denemelisin eğer hala onunla olmak istiyorsan tabii

Bıktırıyorsunuz erkekleri ... Ne heyecan bırakıyorsunuz ne aşk ... Ne sevgi bırakıyorsunuz ne dostluk.. Ne ölçünüz var , ne gururunuz ... Bir kadın , erkeğin üstüne atlamaz ! Bir kadın , gidene kal demez ! Bu yüzden sevilmeyi haketmiyorsunuz ... Çünkü kendinizi sevmekten acizsiniz ! Çünkü ' bir erkekten ' kendinize dünya kuracak kadar acizsiniz ?
bu söylediklerinizi,daha yapıcı bi şekilde dile getirebilirsiniz.belki herkes sizin kadar iyi oyuncu değil,bunu da bi düşünün isterseniz.
ben burada acımı,üzüntümü bir nebze olsun paylaşmak istedim.azar işitmek için dökmedim içimi.

Hayatina giren insanlarin üstüne bu kadar düsme. Aldiğin değer kadar değer ver. O zaman bak gör daha iyi anlarlar kıymetini.Sen cok arayinca ilgilenince onlarin sana olan sevgisi artmaz. Sen kendini daha cok baglarsin karsindaki kisiye. Bunun olmasina izin verme.
evet canım bunu çok geç de olsa öğreneceğim sanırım

Aslında sen biraz değişerek bir şeyleri yoluna sokabilirsin sanki
Şuana kadar yaptıklarının tam tersini denemelisin eğer hala onunla olmak istiyorsan tabii
tabiki,her şeyden çok...
bu yüzden de onun beklediği gibi;ayrılık konuşmasından sonra aramadım,ulaşmaya çalışmadım.böyle devam etmeye çalışacağım.işe yarar mı dersiniz

Canim kardeşim alisamazsin.o içinde bir yara olarak kalacak belki uzulursun YAZDIKLARIMI ama bunlar bir gerçek.hayatta ve evliliğinde son 3senedir tek şeye inanıyorum seven sevdiği için herşeyi yapar ve her zorluğu göze alir sonunda olum dahi olsa.ben tek buna inanıyorum ve allahtan sana sabir dayanma gucu vermesini diliyorum.bende zor donemlerdeyim daha doğrusu evlendiğim ilk bir seneden sonra mucadelem başladı.halende devam ediyorum daha kotulesiyor herşey.kafamda konuşan ikinci birinsan var oyalamaya calisiyorum kendimi.sabret kkardeş daha kötü günler olmasin diye dua et...
canım benim çok teşekkür ediyorum.sabrı da Allah verecek elbette.
İnşallah aklındaki tüm güzel düşüncelerin gerçekleşir,Allah senin de yardımcın olsun

İnsan sevdiğinin üstüne düşeronu hherşeyden korumak ister üzülmemesini ister benim bildiğim sevgide aşkta gurur yada iste kendimi agirdan alayimda o peşinden gelsin diye bir düşünce yoktur sevdinmi tam seveceksin baktinki olmadi Birak o kaybettiğine yansin

Öncelikle, sizin de farkında olduğunuz gibi tek ilacınız zaman.
Ancak sizden sıkılmış, bunalmış, ayrıldıktan sonra yalvarmanıza dayanamayıp geri barışmış... İnanın aklıma sadece size ve sevginize olan alışkanlığı veya size acımış olması geliyor. Aşkın sağlıklı bir çeşidi değil bu, herkesin değeri ettiği kadardır.
Artık önünüze bakın. Siz sevmeyi bu kadar severken, mutlaka karşınıza yeni birileri çıkacaktır.
aynı hataya 2. kere düşmezseniz çok mutlu olursunuz.

Back
X