• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ufacık şeyde ceza alıyorum hesabı kapatmak istiyorum

hakaret etmediğim halde ceza alıyorum demişsiniz ama illa ana bacı sövmeniz gerekmiyor. modlar insiyatif kullanabiliyolar.

bence gereksiz alınganlık yapmayın. imse kimseyi tanımıyor böyle küstüm gidiyorum der gibi tavır komik bence. ben de ceza aldım kaç kere ama hala burdayım.

Kayınvalidem ve görümcem hakkında konu açtım,verip veristirdim.Usrune de açtığım konuyu eşime okuttum,konuyu sildirmem icin papaz olduk deseniz daha samimi olurdu:KK12:
Hayir esimle sorun yok suan. Cidden ben anlamadm herkes cephe alms herkes sert yorumlar yapıyor bana karşı. O yüzden çıkmak istiyorum

hakaret etmediğim halde ceza alıyorum demişsiniz ama illa ana bacı sövmeniz gerekmiyor. modlar insiyatif kullanabiliyolar.

bence gereksiz alınganlık yapmayın. imse kimseyi tanımıyor böyle küstüm gidiyorum der gibi tavır komik bence. ben de ceza aldım kaç kere ama hala burdayım.

Bilmiyorum ama ben çok hassasm bi tarafım çocuk halaa. Yaşadigim çok şey var o yüzden azarlamalara gelemiyorum burda çok iyi insanlarda var ama çok acımasız olanlarda o yüzden bişey yazmaya korkar oldum

Hayir esimle sorun yok suan. Cidden ben anlamadm herkes cephe alms herkes sert yorumlar yapıyor bana karşı. O yüzden çıkmak istiyorum
Komik olmayın Allah aşkına.. millet dur hele bir girelimde acililahmacun ne yazmış bakalım ona Gore Allah ne verdiyse giydirelim demiyo... Kendi kendinize tiriplere girmeye gerek yok.:KK12:

Ay buradakilerin de banlanınca müebbet hapis yemiş gibi tripleri beni öldürecek. Karşılıklı atışmaya girersen banlanırsın, illa ana bacı sövünce banlanmıyorsun. Burada konu açıyorsanız da herkes sert yorum da yapar yumuşak yorum da yapar, kaç tane konu açtım konuyu başka yerinden anlayıp sündüren de oldu. Onlara da üslubumu bozmadan kibar cevaplar verince onlar da üsluplarını düzelttiler. Tartışmaya girip polemik yaratırsanız banlanırsınız, burada kimse sizi tanımıyor size özel cephe alacak halleri de yok. Pespembe yorum istiyorsanız falcıya falan gideceksiniz ya da komşu teyzenize. Hayat pespembe değil, gerçekler acıdır. Kabullenmiyorsanız herkese açık platformlarda konu da açmayacaksınız. Selametle.

Hayir esimle sorun yok suan. Cidden ben anlamadm herkes cephe alms herkes sert yorumlar yapıyor bana karşı. O yüzden çıkmak istiyorum[/QUOTE. Bu günden itibaren hiçbir konu açmayın.Yarin ne sizi ne konunuzu hatırlıyor oluruz.Hesabi kapattirmak için mücadele etmeye gerek yok ki.

Kimse size özel kötü yorum yapmıyor.mesela ben size sadece 10 yaşındaki bir çocuk için (ki görümceniz olması çocuk olduğu gerçeğini değiştirmiyor) şeytan gibi mi yazdınız yanlış mı okudum yazmışım size siz de bana Allah size de öyle birini versin falan diye dua etmişsiniz.ben cevap verme geregi bile tekrar duymamışım.gerçekten çok hassas bir ruhunuz var.:işsiz:yönetime ulaşır şimdi talebiniz sanırım.

SubhanAllah ya. Çünkü kınıyosunuz. Ne dememi bekliyorsunuz. Bana iftira atan bi 10 yaşında biri bu. Ve bi kere değil kac kere neyse gereksiz şeylere artk cevap vermicem
Kimse size özel kötü yorum yapmıyor.mesela ben size sadece 10 yaşındaki bir çocuk için (ki görümceniz olması çocuk olduğu gerçeğini değiştirmiyor) şeytan gibi mi yazdınız yanlış mı okudum yazmışım size siz de bana Allah size de öyle birini versin falan diye dua etmişsiniz.ben cevap verme geregi bile tekrar duymamışım.gerçekten çok hassas bir ruhunuz var.:işsiz:yönetime ulaşır şimdi talebiniz sanırım.

SubhanAllah ya. Çünkü kınıyosunuz. Ne dememi bekliyorsunuz. Bana iftira atan bi 10 yaşında biri bu. Ve bi kere değil kac kere neyse gereksiz şeylere artk cevap vermicem
İkili tartışma hiç tarzım değildir ama çok sıkıcısınız gerçekten.bir kere daha söylüyorum ki anlatabilir miyim bilmiyorum ama 10 yaşındaki çocuk çocuktur.onu öyle görün.yenge olarak yaklaşmayı,oynamayı falan düşünün.ne bilir el kadar çocuk iftira atmayı.varsa öyle bir şey büyüklerin suçudur.o çocuktur nokta.Size subhanallah bu arada.o bir çocuk.anlatabiliyor muyum.hani şu bangır bangır çocuk hakları diye uğraşıyoruz ya onlardan.bu arada benim kocaman ergen çocuklarım var bakın benim için onlar bile çocukken 10 yaşındaki bir kıza şeytan gibi denmesi çok acımasızca.gereksiz de sizin yazdıklarınız iade ediyorum bu sözü size.

Ben zaten onimla oynuyorum kaç kere affettim onunla sakalastm oynadım öptüm sevdim ama yaranamadim

İkili tartışma hiç tarzım değildir ama çok sıkıcısınız gerçekten.bir kere daha söylüyorum ki anlatabilir miyim bilmiyorum ama 10 yaşındaki çocuk çocuktur.onu öyle görün.yenge olarak yaklaşmayı,oynamayı falan düşünün.ne bilir el kadar çocuk iftira atmayı.varsa öyle bir şey büyüklerin suçudur.o çocuktur nokta.Size subhanallah bu arada.o bir çocuk.anlatabiliyor muyum.hani şu bangır bangır çocuk hakları diye uğraşıyoruz ya onlardan.bu arada benim kocaman ergen çocuklarım var bakın benim için onlar bile çocukken 10 yaşındaki bir kıza şeytan gibi denmesi çok acımasızca.gereksiz de sizin yazdıklarınız iade ediyorum bu sözü size.
Cidden siz sıkıcısnz tam bir kibir yumağısnz sizde sizin yorumunuzu begenenlerde

Ufacık şeyde bi gün ceza alıyorum biDe bazı hanımlar çok kaba konuşuyor onlara bi zararim lafim olmadığı halde
Siz içerik silmek, ki yasaktır ve bir üyeye "Allah. Sizin duanz kabul olsa doğru sokak köpekleri kemik yemekten bi hal olurdu :)" yazıp kötü içerik yapıldığınız için uyarı almışsınız.
Site kuralları gereği içerik silemez, üyelere böyle yazılar yazamazsınız yasaktır.

Talebiniz üzerine üyeliğiniz iptal edilecektir.

Back
X