merhabalar hemen hemen aynı durumdayız benimde 8 aylık bir oğlum var ve 20 haftalık hamileyim.şimdiye kadar pek zorlanmıyordum ama bir kaç gündür yorulmaya başladım.allah yardımcımız olsun.size yardımcı olabilecek bi yakınınız vardır inş.
ay kızlar yazdıklarınızı okuyunca korktum valla 40 günlük bebeğim var ama başka çocuk istemiyorum en az 6 7 sene inşallah hamile kalmam..:1no2:
arkadaşlar .uzulmeyın bence ıkısını bırarada ıkız gıbı buyutmek guzel...........bıde dıger taraftan bakın olmayıp yıllarca ugraşmak mı bumu ...........bence bu ımtıtıhan daha kolay...........elbette sıkıntıları vardır olacak ama bırlıkte buyumelerıde çok guzel ben hep ole ıstedım ama olamdı oğlum şımdı ondört yaşında olsa bıle beraber buyumeleru gıbı olmaz...........rabbım yeterkı hayırlı evlatlar versın vatana mıllate............allah herkese kolaylık versın...........bı arkadaşımında sperela uçuccuyu doğurdu ..oda ıstemedı ama bı bakmış beş aylık olmuş ama şimdi alıştı çok tatlılar........kendınıze ıyı bakın........
merhaba hanımlar.. benim 1 yaşında oğlum var ve şuanda 17 haftalık hamileyim...spiralim vardı fakat yinede hamile kaldım..aldıramak için doktora gittiğimde içimdeki ufacık varlığın kalp atışlarını duydum ve vazgeçtim... yanlız ufak bir çocukla uğraşıp ayrıca hamile olmak kolay değil tabi..sizin gününüz nasıl geçiyor? sorunlarımızı paylaşıp burada birbirimize destek olalım mı?:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?