• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ufak bi dert :/

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
973
1.127
113
38
Kızlar bilenler lütfen bilmeyen bana anlatsın bi.
Ya doğuştan ten rengim sıcak . Yani çok kolay yanabiliyorum güneşte maalesef.
Ama gelin görün ki saçlarım da ombreli sarı :/ e hal böyle olunca da vücudum hadi neyse de...
Şimdi inşallah tatile gideceğiz 15 güne kadar ama ben yüzüm yansin istemiyorum yaaaaaaa :KK43: :KK43:
Güneş kremi ni yüzüme boca mi edeyim
Ne edeyim ben bi akıl verin :/
Kapkara dönmek istemiyorum yaaa :/
Hele ki şu an saçlarım la uyumlu bi rengim var yani ne esmer ne beyazim su an ama tatil dönüşü tarık Mengüç un Güneydoğu Şubesi olmak istemiyorum lütfen bi akıl :/

guneslenirken yuzunuze havlu tshirt gibi bisey ortun,denize girerkende yuksek faktorlu krem..
bende kolay yanarim ama yuzumu kapayip guneslendigimde tam kararinda oluyor :KK76:

Havuza filab girmiyim mi denize filan
Mesela şezlong ta otururken yüzümü şapka ile kapatsam yanar miyim yine
Yooo akşam gir. Beyaz tenliyim ve yanmadan Bronzlaşmaktan nefret ederim. zaten doğru dürüst yanmam ben bi gün öğlen aksama kadar yuzsem bir hafta kollarım sirtim su toplar mor mor, sarı sarı iltihaplar akar o şu baloncujlar8ndan, 1 hafta ağır cilt hastalığına sahipmisim gibi yatarım.
o yüzden en en en erken akşam 7 den sonra yüzerim.
biraz serin olabiliyor ama olsun. yanmaktan iyidir :KK19:

kremi mutlaka güneşe çıkmadan en az 20 dk önce sür. şapkasız gezme güneşte durma. akşam olmadan denize ya da havuza girme. sepphora'nın dediği gibi 2 saatte bir yeniden krem sür

Bende öyleyim 2 gün güneşe yatmadım çok yanmadım ama 1 gün boyunca güneşin altındaydım arap bacı olmusum
yüzüme 50 faktör sürmüştüm yüzüm gene fazla yanmadı.

Kızlar bilenler lütfen bilmeyen bana anlatsın bi.
Ya doğuştan ten rengim sıcak . Yani çok kolay yanabiliyorum güneşte maalesef.
Ama gelin görün ki saçlarım da ombreli sarı :/ e hal böyle olunca da vücudum hadi neyse de...
Şimdi inşallah tatile gideceğiz 15 güne kadar ama ben yüzüm yansin istemiyorum yaaaaaaa :KK43: :KK43:
Güneş kremi ni yüzüme boca mi edeyim
Ne edeyim ben bi akıl verin :/
Kapkara dönmek istemiyorum yaaa :/
Hele ki şu an saçlarım la uyumlu bi rengim var yani ne esmer ne beyazim su an ama tatil dönüşü tarık Mengüç un Güneydoğu Şubesi olmak istemiyorum lütfen bi akıl :/
50 faktör güneşi tamamen blokaj eder.En uygunu 50 faktör.Hiç yanmazsın...

kremi mutlaka güneşe çıkmadan en az 20 dk önce sür. şapkasız gezme güneşte durma. akşam olmadan denize ya da havuza girme. sepphora'nın dediği gibi 2 saatte bir yeniden krem sür
Tamam girmem ama deniz kenarında şezlong da oturasam olur mu
Yüzüme bişey kapatip

sebamed 50 faktor tavsiye ederim. yillarca kullandigim tek marka;) ama 30 alti olunca kararmaniz kesinlesir

Ayni durum bendede var.deniz kenarinda oturma yinede esmerlesiyosun.ben 5 gunde simsiyah oldum.saclarim sari.esim cennet mahallesindekilere benzedin dedi.kizdim darildim.tenim cabuk koyulasiyor.gunese 11 ile 16 arasi hiiiiccccc cikmamak lazim.denizin ruzgari bile karartti beni.tabi 50 faktor gunes kremi ve genis kenarlikli sapka kullanin

Back
X