- 23 Temmuz 2014
- 6.480
- 17.783
- 448
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Peki o kaç kızı takip ediyor kız dediğimde spora gelenler oluyordur muhtemelen oda önemli bence. Onları da takip ediyorsa onlarada gülümsüyor selam veriyordur. Ama siz tek başınıza farklılık yaratmak istiyorsanız bence çekinmeyin mesaj atın yoksa böyle devam eder. Ben Mac Fit'e giderken hocalar ekliyordu ama hoşlanıyor mudur diye hiç düşünmedim her yeni kayıt olan kızı ekledikleri için insanında gözünde basitleşiyorlar bana göre.Çok takipçisi yok kendisinin
Ozaman mesafeyi çizgiyi güzel ayarlayarak tanışmaya bakın. Yardıma çağırın yaparken birşeyden konu açın ne bileyim daha önce spora başlasaydım keşke diye girin mesela yada şurda ki salona gittim ama rahat edemedim burası daha iyi gibi vs allah ne verdiyseHayatında biri yok o kesin
Ben beğenince ekledi resmini ama incelerim yarın arkadaş listelesiniPeki o kaç kızı takip ediyor kız dediğimde spora gelenler oluyordur muhtemelen oda önemli bence. Onları da takip ediyorsa onlarada gülümsüyor selam veriyordur. Ama siz tek başınıza farklılık yaratmak istiyorsanız bence çekinmeyin mesaj atın yoksa böyle devam eder. Ben Mac Fit'e giderken hocalar ekliyordu ama hoşlanıyor mudur diye hiç düşünmedim her yeni kayıt olan kızı ekledikleri için insanında gözünde basitleşiyorlar bana göre.
Kimseyi meslek profiline göre eleştirmem ama spor hocalarının olayı bu :)) bugüne kadar tanıdığım tüm spor hocaları bakın hepsi diyorum sürekli salona gelip gidenlerle takipleşir, yazar, flort eder, takılır, sonra ayrılır sonra tekrar döngü... yani siz yine de çok abartmayın :)İyi akşamlar :) Ufak bir meselem var kızlar . Muhalefet olacaklar lütfen yorum yapmasın konuma.
Bir süredir düzenli olarak bir spor salonuna gidiyorum. İlk adaptasyon sürecinde bana yardımcı olan bir hoca vardı. Çok hoş tatlı bir çocuk denk geldikçe selamlaşıyoruz kolay gelsin diyor gülümsüyoruz birbirimize falan derken spor salonunun konum etiketi kısmında resmine denk geldim. Beğendim geçtim oda muhtemelen tanıdığı için takip atmış bende takip ettim derken kendisiyle 2-3 gündür takipleşiyoruz ama bir iletişim yok. Hatta geçen akşam aletlerde çalışıyordum geçti gidiyordu tam ilerledi ilettikten sonra farketti beni gülümsedi kolay gelsin diye. Çok hoş çocuk beğendim açıkçası. Sevgilisi de yok nasıl dikkatini çekebilirim ben bu arkadaşın.
Bir tane durum paylaşmıştım şekersiz 15. Gün falan diye duruma beğeni atmış ama bir yorum vs yapmamıştıBir bahaneyle mesaj at hareketlerle ilgili falan ,gönlü varsa konuşmayı sürdürür zaten
Ciddi düşünmüyorum zaten şuan ama ufak bir flört vs heyecan katar :)Kimseyi meslek profiline göre eleştirmem ama spor hocalarının olayı bu :)) bugüne kadar tanıdığım tüm spor hocaları bakın hepsi diyorum sürekli salona gelip gidenlerle takipleşir, yazar, flort eder, takılır, sonra ayrılır sonra tekrar döngü... yani siz yine de çok abartmayın :)
Tabi bunu sizin gibi hocaya işaret verenlere yapabilirler.
7-8 yıldır düzenli spor yaptığımı da düşünürsek az bir istatistik değil. :)
İşte sen gönder bir şey sporla alakalı fikir alıyormuş gibi . Sonrası kendiliğinden gelir .Bir tane durum paylaşmıştım şekersiz 15. Gün falan diye duruma beğeni atmış ama bir yorum vs yapmamıştı
İşte o ilk adım ondan gelse :)İşte sen gönder bir şey sporla alakalı fikir alıyormuş gibi . Sonrası kendiliğinden gelir .
Ayrica böyle adamlar güzel bir vücuda sahip olmasına karşın çoğu zaman zarif düşünmekten uzaktır.
Bir yerde bir şeyler içelim dediğiniz zaman 2 büyük bardak porotein tozuyla gelmesi olası.
Bir şeyler yiyelim dediğiniz zaman çiğ yumurtayı yutup,sizden de yapmanızı beklemesi olası..
Hafta sonları ve tatlı kaçamaklar icin ideal ancak uzun soluklu olarak pek makbul değil bence bu tipler
şu an karşımdaki adamı tanımadığım için doğal olarak ciddi bir şey düşünmüyorum elbet.Doğru dediniz. Benim çok hoş, güzel bi arkadaşım vardı. Bi ara nişanlanıp sonra nişanı atmış. Bi ara sordum "neden" diye. "Ya spor hocasıydı, işte sürekli "ben şunu yemeliyim, pazar sabah şu saatte kalkmalıyım diyor" dedi. Mesela kız bi pazar güzel bi kahvaltı yapmak istese bu ona uymuyomuş ve kızın yemeklerine de karışıyormuş. Asla kilolu bi kız değil. Hayat tarzları uymayınca nişan da atılmış.
Belki konu sahibi çok uzun soluklu olmasa da olur diyordur ama bilemem.
nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? adamla samimiyetin yok ki?Hayatında biri yok o kesin
Bende bunu diyecektim herkese öyle davranıyor olabilir.Yani yani şimdi heves kırmak istemem amma spor hocaları o şekilde olabiliyor, sempatik mempatik oluyor ama salona her gelene mavi boncuk dağıtıyorO tip biri de olmayabilir tabi ama konu sahibesi iyice tanımaya bak acele etme asla. Bol şans dilerim!
Stalkladım. Twitter’dan da hayatında kimse olmadığına dair paylaşım yapmış açık açıknasıl bu kadar emin olabiliyorsun? adamla samimiyetin yok ki?
+500Doğru dediniz. Benim çok hoş, güzel bi arkadaşım vardı. Bi ara nişanlanıp sonra nişanı atmış. Bi ara sordum "neden" diye. "Ya spor hocasıydı, işte sürekli "ben şunu yemeliyim, pazar sabah şu saatte kalkmalıyım diyor" dedi. Mesela kız bi pazar güzel bi kahvaltı yapmak istese bu ona uymuyomuş ve kızın yemeklerine de karışıyormuş. Asla kilolu bi kız değil. Hayat tarzları uymayınca nişan da atılmış.
Belki konu sahibi çok uzun soluklu olmasa da olur diyordur ama bilemem.
Diğer hocalar gibi kas yığını değil bu arkadaş+500
spor hocaları, sporla fazla içli dışlı insanlar bana zeka ve yaşam tarzı olarak asla uymuyor. ben de 55 kilo bi hatunum yani kiloyla bi derdim yok. bir keresinde sporcu biriyle flörtleşir gibi olduk. muhabbet sırasında "tatlıyla aşırı aram yok, ara sıra nutella alıyorum, tatlı krizim gelirse bir kaşık yiyorum geçip gidiyor" dediğimde bana bana bir kaşık nutellada bulunan kalori miktarını söyleyip at onu hemen evden gibi bi yorum yapmıştı ve bunu gayet ciddi söyledi. onlara göre hiçbir şey yememek lazım. basıyorlar kendilerine iğneleri ondan sonra sağlıklı yaşamdan bahsediyorlar. o an sesimi çıkarmadım ama yemekle alakalı başka bir konuda da yediğime yorum yapınca kendisine aynen böyle söyledim. yemeğime karışacağına sen kullandığın iğnelere bak dedim engelledim ahahaha sevgili dediğim kişiyle kafama estiğinde gece gece kumpir falan yiyebilmem, sabahın köründe serpme kahvaltı yapabilmem lazım
Pt değil antrenörmerhaba,
spor salonunda tam olarak ne iş yapıyor?
personal trainer ise herkese böyle davranmak zorunda çünkü spor salonundan herhangi bir maaş almıyorlar, sadece özel eğitimlerden para alıyorlar ve herkese böyle davranmak zorundalar haliyle.
benim gittiği spor salonunda bir çocuğun nişanlısı sinir krizleri geçiriyordu :) eğer PT ise işi zor ve bu şartlarda geçinmesi vs de zor, bu bahsettiğim arkadaşlarla sık görüşüyorum ordan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?