Bu mantık doğru gelmiyor bana Hunter abla.Peki onlar anasının karnından arabaylamı doğdular.Ayıp değilmi siz kaç yaş büyüksünüz İstanbul trafiğide malum her zaman oturarak gitmiyorsunuzdur . Sizin kolay hayat yaşamanız lazım onların değil.Arabam varken niye başkası kullansın.Bunun alışverişi var hastanesi var acil bir durum olsa taksimi bekleyeceksiniz.
Diyorum siz çok yüz veriyorsunuz onlarda arsızlıkta ve bencillikte zirve yapıyorlar.Tabi her hafta bir bahane bulurlar.Gelin hanımın poposu ağrımasın orda burda tozsun .Afedersiniz koca koca insanlar altlarına bir arabadamı almaktan acizler.
Size yapılanlar ayıp gerçekten
En iyisi ben susayım.
siz en doğrusunu yapmışsınız.güle güle oturun.
yok niye kızayım?haklısınız,beni düşünen yok,ben hassas davranıyorum.bencillik önemliymiş.
birkaç gündür,ses tonumdan oğlum anladı kırıldığımı,sürekli soruyor,bir sıkıntı var mı diye?bundan sonra ona göre hareket etsin.karısının herşeyini bana yetiştirmesin.gerçi söylemez ama,konu benimle ilgili olunca,söyledi.zannettiki annesi telefon açacak,aman kızım sen kırılma,biz geleceğiz diyecek.ama yok öyle bir dünya.ben hakkımı fuardan yana kullanıyorum.
Ben dün oradaydimevet canım kısmetse gidiyoruz.istediğiniz bir kitap varsa,alabilirim.kargoyla gönderirim.samimiyim bak.
Meyve veren ağaç taşlanmaz.taşlanırsa kaynana ruhu dışarı çıkmasa da en azından durumun farkında olman da bi zaferdirvar var içimde bir kaynana ruhu var.çıkarmıyordum dışarıya,ama madem kıymet bilinmiyor ,salacağım bundan sonra dışarıya.inceldiği yerden kopsun....yaşasın kötülük...
Mutlaka bi kenara koyuyorlardır az da olsa...birkaç gündür,telefonda asıl kırılanın ben olduğumu hissettirdim oğluma ki,ban sürekli iyimisin ,bir sıkıntı var mı diye soruyor.benim açımdan bir sorun yok.ben başkalarına yardımcı olunca mutlu olan bir insanım.oğlum da öyleydi.hatta beraber alır giderdik,çocuklara hediyeler.büyük bir zevkle yapardı.ne zaman böyle bencil oldu anlamadım.ama bundan sonra yine önceliğim değişti.
dediğiniz gibi 4500 tl,kira yok.bu devirde fena para değil.gerçi kiranın haricinde,başka para vermiyorduk.ama insan,14 ayda,kenara bir kuruş koyamaz mı,bunu anlamıyorum.şimdi burda desem ki,çok geziyorlar,"kaynana"çocukların gezmesine de karışıyor olacak.
Zaten bana kalırsa asıl sorun eşiniz sizden çok oğlunuzu düşünüyor. Önem ve öncelik sırasında önce oğlu sonra kendisi 3.olarak siz varsınız sorunların büyük kısmı bundan kaynaklanıyor.lütfen yaz .ben kırılmıyorum ya da kızmıyorum.si e de hak veriyorum.benim iyilğiim için yazıyorsunuz.
acil bir durum olduğunda,eşime söyledim.annem babam yaşlı,aniden haber gelse,gece nasıl gideceğiz diye.taksi tutarım ben sana diyor.benim eşte sorunlu.
Abla haftasonu çalışıyorlar mı?
Çalışmıyorlarsa oğlum haftaiçi işinize gidin ama cuma arabayı bize bıraksan iyi olur pazar akşamına dek, anneannene gidiyorum, babanla işimiz oluyor biz de yaşlandık artık otobüsle zor oluyor diyiverin.
Gezmek isteyen otobüsle gezsin ya da gezmesin.
En iyi kararı almışsınız. Gezin yeyin için, Sadece fuar olarak değil, bundan sonraki hayat şartınız sadece kendinizi düşünmek olsun. Yeteri kadar yardım yapmışsınız evladınıza, bundan sonra kendi mutluluğunuza bakın.
Ben annemede diyorum. Her ay kenarı para koymaya çalışıyor, İnsan oğlu nankör, Allah razı olsun demek yerine, niye daha fazla bırakmadın diye söyleniriz. diyorum. Kenara para koyma artık, bizleri bırak kendi hayatına bak diyorum. Ama işte insan kendinden önce evladını düşünüyor demek ki.
Oğlunuz bir daha sorduğunda açık açık söyleyin, sizleri düşünmekten artık yoruldum deyin. Sizin için herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyorum ama yetemiyorum bir türlü deyin.
Ben dün oradaydimMuhteşemdi
Meyve veren ağaç taşlanmaz.taşlanırsa kaynana ruhu dışarı çıkmasa da en azından durumun farkında olman da bi zaferdir
Mutlaka bi kenara koyuyorlardır az da olsa...
Koymadıklarına inanmam.
Abla sayfalar çok okuyamadım
Bir konunda daha yazdım çıkartma tepene diye
Gezdik de yedik içtik de ama paramıza göre kimseye güvenmedik
Eşini de silkele artık akıtın da nereye kadar
Bak tek çocuk da ondan böyle vs vs deme ben de tek çocuğum kimseden bir şey beklemem
Ben hala anlamadım mesela araba neden onlarda genç olan onlar kimseden bu güne kadar araba istemedim bindim otobüse metroya gitsin ya da otursun evde
Zaten bana kalırsa asıl sorun eşiniz sizden çok oğlunuzu düşünüyor. Önem ve öncelik sırasında önce oğlu sonra kendisi 3.olarak siz varsınız sorunların büyük kısmı bundan kaynaklanıyor.
selam kızlar.yine ben.
kısaca özet geçeyim,oğlum 1 yıllık evli.mutlular çok şükür ,bizim de kimseyle bir sorunumuz yok.hatta bir ev alma meselimiz vardı,bilenler bilir.evlerini de alıyoruz.(onların istediği semtte olmadı ama,eşimin istediği semtte oldu)
buraya kadar herşey normal.geçen hafta gelinim ve oğlum bana kahvaltıya gelmişlerdi.oğlum,kayınpederinin"bir hafta sonu"bizi balık yemek için beklediğini söyledi.(kayınpederi amatör balıkçı)ama gelinim den bir teklif duymadım,hatta ne annesi ne de babası bizi arayıp davet etmedi.
ben de tamam bakarız dedim.
gelinim,bu hafta sonu için diye düşünmüş,dün akşam,oğlum anne biz hafta sonu gideceğiz,geliyormusunuz dedi.ama biz gidemeyeceğiz.çünkü hafta sonu,tüyap kitap fuarının son günü ve eşimle oraya gitmek için,plan yaptık.her sene gideriz.ve kitap alırız.(eşim için önemli)
ben de mazeretimizi söyledim.gelinim bana kırılmış.kitap fuarını,mazeret olarak sunmama bozulmuş.
şimdi,sizce yanlış birşey mi yaptım?ailesinden ya da kendisinden bir teklif almadım,kendi kendimize gelin güvey olduk ama "bir hafta sonu"gideriz dedik diye,illa ki bu hafta sonumu olması gerekir.
ben ev,onun istediği semtte olmadığı için,bozulduğunu ve bunu bahane ettiğini düşünüyorum.yanlış mı düşünüyorum?
gelin gözüyle bakıp,bana yardımcı olur musunuz?
lütfen yaz .ben kırılmıyorum ya da kızmıyorum.si e de hak veriyorum.benim iyilğiim için yazıyorsunuz.
acil bir durum olduğunda,eşime söyledim.annem babam yaşlı,aniden haber gelse,gece nasıl gideceğiz diye.taksi tutarım ben sana diyor.benim eşte sorunlu.
Abla haftasonu çalışıyorlar mı?
Çalışmıyorlarsa oğlum haftaiçi işinize gidin ama cuma arabayı bize bıraksan iyi olur pazar akşamına dek, anneannene gidiyorum, babanla işimiz oluyor biz de yaşlandık artık otobüsle zor oluyor diyiverin.
Gezmek isteyen otobüsle gezsin ya da gezmesin.
Ayyy konunuzu okuyunca bi imrendim
Keşkkeeeee benimde tüyap kitap fuarına giden kv kp olsa wallaaa, ama benimkileri düşününce hey kendine gel diyorum
Bence kimseye değerinden fazlasını vermeyin, ne demek alınmak, sadece oğlunuzun demesiyle dünüre gidecek haliniz yok tabiki onlar çağırmalıydı yada gelininizde bi söyleseymiş bu konuda kesinlikle haklısınız
Susayım dedim ama madem rahatsız olmuyorsunuz bence hem annenler için hemde kendiniz için arabanın kapının önünde durması lazım .İnsanlık hali herşey oluyor.Sağlıkla ilgili acil bir durum çıkabilir.
Misal benim küçük hasta biliyorsunuz bir akşam eşim işte ,çocuk bayıldı taksi çağırıyorum arıyorum arıyorum taksiler gelmiyor.Aksilik yağmurdanmı ne kaza olmuş.Telaştan panikten eşimi aramakta aklıma gelmedi.Biran önce hastaneye yetişme derdindeyiz.
Komşumuzunda iki arabası olurdu kapısında o gün onlarda misafirliğe gitmiş.Tesadüf üst katımıza misafir gelmiştide rica ettik o götürdü acile.
evet çıkıyor da zaman zaman.benim bazı rahatsızlıklarım var.gece acillik olurum.hastane eve çok yakın olduğu için eşim önemsemiyor.araba konusunu. ama olur ki,bir gün taksi bulamazsa,o zaman aklı başına gelecek.
Dünür konusunda benim kafam karıştı oğlan hem mangaldan bahsediyor hemde anne onlar zaten kendi çocuklarıyla aralarında yapacaklar sen gelme fuarına git diyor.
Mangal daveti yokmu aslında .Nasıl olsa haftasonu biz mangala davetliyiz araba bize lazım isterseniz beraber gidelimmi demek istedi.Gelinde ondan mı sesini çıkarmadı.
mangal daveti benim oğlanın işgüzarlığı anladığım kadarıyla.dünürüm balık tutmuş.150 adet kadar çinekop.hafta sonu çocuklarına gelin magal yapalım,demiş.bizimkine de bi hafta sonuannenlere de söyle,onlara da balık yapalım demiş.yani ucu açık bi davet"bi hafta sonu"
onlar öyle söyleyince,ben de kısmet,bakarız dedim.amam bu hafta sonu için olduğunu anlamadım.oğlum hafta içi arayıp,anne geliyor musunuz dedi,yo dedim.size söylemiştim.bu hafta sonu işimiz var.bi hafta sonu da biz gideriz diye.hem davet eden de illa ki bu hafta sonu dememiş dedim.olay bu.buna bozulunmuş.
şimdi aslında hata ettiklerini ve benim daha çok kırıldığımı anladıkları için,bugün sürekli aradılar.oğlumun sevdiği bir yemeği yapıyormuş,gelinim.onu nasıl yaptığımı sormak için 3 -4 kez konuştuk.birşey yokmuş gibi davranıyorlar ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?