• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ufak bir kriz

var var içimde bir kaynana ruhu var.çıkarmıyordum dışarıya,ama madem kıymet bilinmiyor ,salacağım bundan sonra dışarıya.inceldiği yerden kopsun....yaşasın kötülük...:KK11:

Sen daha iyi bilirsin Hunter ablacığım ama köprüleri atmak yerine politik olsanız daha iyi.Sonuçta tek evladınız neden kötü olasınız.

Bundan sonra önceliğiniz kendiniz olsun .Bırakın onlarda çaba göstersin.Kendi ayakları üzerinde dursunlar.

Kendi adıma kendi yaptığın her zaman daha değerli oluyor.İçinde emeğin alın terin oluyor.Hem başarmanın zevki paha biçilmez.Bunu biz başardık diyorsun.Zor elde eden daha çok kıymet biliyor.

2 kocaman insan evlerinide geçindiriler Allah verirse çocuklarınada bakarlar.Siz ufaktan ufaktan elinizi ayağınızı çekin hayatınızı yaşayın.O ne dedi bu ne dediyide boşverin.Fazla ince düşünmekte iyi değil

Sen daha iyi bilirsin Hunter ablacığım ama köprüleri atmak yerine politik olsanız daha iyi.Sonuçta tek evladınız neden kötü olasınız.

Bundan sonra önceliğiniz kendiniz olsun .Bırakın onlarda çaba göstersin.Kendi ayakları üzerinde dursunlar.

Kendi adıma kendi yaptığın her zaman daha değerli oluyor.İçinde emeğin alın terin oluyor.Hem başarmanın zevki paha biçilmez.Bunu biz başardık diyorsun.Zor elde eden daha çok kıymet biliyor.

2 kocaman insan evlerinide geçindiriler Allah verirse çocuklarınada bakarlar.Siz ufaktan ufaktan elinizi ayağınızı çekin hayatınızı yaşayın.O ne dedi bu ne dediyide boşverin.Fazla ince düşünmekte iyi değil

yok canım ya ben oğluma kıyamam ki,bir telefonuyla,tüm sinirim geçer.zaten şaka yapıyordum.tabi ki o seviyeye düşmeyeceğim.ama öğlen arkadaşımla konuştum bu konuyu,aynı sizin söylediklerinizi söyledi.hatta arkadaşlık ilişkilerinde bile aynı hatayı yaptığım,olayları fazla incelediğimi,çok hassas davrandığımı söyledi.onun da gelini var.hiç te takmıyorum dedi.
sanırım biraz kendimi değiştirmem lazım ama radikal kararlar almak üzereyim kendimle ilgili.
zaten hafta da iki gün,belediyenin kurslarına katılıyordum.diğer günlerimde de sosyal sorumluluk projelerine katılacağım.başkalarına yardımım dokunsun.manevi açıdan daha çok tatmin edici olacaktır benim için.

yok canım ya ben oğluma kıyamam ki,bir telefonuyla,tüm sinirim geçer.zaten şaka yapıyordum.tabi ki o seviyeye düşmeyeceğim.ama öğlen arkadaşımla konuştum bu konuyu,aynı sizin söylediklerinizi söyledi.hatta arkadaşlık ilişkilerinde bile aynı hatayı yaptığım,olayları fazla incelediğimi,çok hassas davrandığımı söyledi.onun da gelini var.hiç te takmıyorum dedi.
sanırım biraz kendimi değiştirmem lazım ama radikal kararlar almak üzereyim kendimle ilgili.
zaten hafta da iki gün,belediyenin kurslarına katılıyordum.diğer günlerimde de sosyal sorumluluk projelerine katılacağım.başkalarına yardımım dokunsun.manevi açıdan daha çok tatmin edici olacaktır benim için.

Siz kibar az bulunur kıymetli insanlardansınız..Hassaslığınız birazda bundan.Yanlış birşey mi yaptım üzmeden nasıl konuşabilirim diye sormanız da bundan.İnsanlar mutlu olsun istiyorsunuz.

Açtığınız konuyla ilgili bence oğlunuza gelinimizle ilgili şeyleri bana aktarma diyebilirsiniz.Hoşnut olmadı bilmem ne.Konuşacaksa kendi söyler zaten.Şahsen siz zaten elinizden geleni fazla fazla yaptınız kimsenin size bir şey demeye de hakkı yok.Kafanıza takmayın.

Sosyal projeler fikri harika.Bir çocuğun bir yaşlının gözü parladıkça, size dua ettikçe daha da mutlu olursunuz.Manevi güzellikler insana huzur veriyor.

Son düzenleme:
Herkesi memnun etmek zor helede karşında kendin gibi ince fikirli bir insan olmayınca.Doğrumu yaptım yapmadımmı ne düşünür v.s yıprandığına değmiyor.Siz kendinizi bildikten sonra gerisi pekte önemli değil.

biraz iyiyim!!!!.hahahaaa allah iyiliğinizi versin.o gelin,bundan sonra kaynana nasıl olurmuş görecek,:sinirli:
triplerden trip beğensin.

oğlum da kesinlikle anneci değil,keşke olsa. ama babacı olabilir.küçükken kimi en çok seviyorsun sıralamasında 4.sıradaydım.baba,dede ve anneanneden sonra.şimdi eminim 5.sıraya düşmüşümdür.
Çok hoşsun hunter abla :21: o tarz davranazsınız çünkü naif bi kişiliğe sahipsiniz. Ama ezdirmeyin kendinizi. Bu sitedekilerin çoğu gelin ve neredeyse herkes size hak verdi. Bence gelin miras peşine de düşecek. Siz istediğiniz iki evi üstünüze yaptırın. Arabanızı yeni kursa katıldım bana lazım deyip geri alın. Eşiniz de bi bahaneyle kiralarını artık ödemesin. O kadar maaşa geçinirler garantisini veriyorum. Siz de ekstra parayla istediğiniz hayır işlerini yaparsınız :KK200:

Çok hoşsun hunter abla :21: o tarz davranazsınız çünkü naif bi kişiliğe sahipsiniz. Ama ezdirmeyin kendinizi. Bu sitedekilerin çoğu gelin ve neredeyse herkes size hak verdi. Bence gelin miras peşine de düşecek. Siz istediğiniz iki evi üstünüze yaptırın. Arabanızı yeni kursa katıldım bana lazım deyip geri alın. Eşiniz de bi bahaneyle kiralarını artık ödemesin. O kadar maaşa geçinirler garantisini veriyorum. Siz de ekstra parayla istediğiniz hayır işlerini yaparsınız :KK200:

Ev var araba var üstüne 4500 tl var.4500 liranın niye yetmediğini anladım.Bu paraya insanlar ev alıyor üstüne çocuk büyütüyorlar.Hemde kimseden tek kuruş almadan.

Bu gençler hakikatende evde durmuyorlarmış.Haftanın 4 günü dışarıdalar haftasonuda sabahtan akşama dışarıda yiyip içip geziyorlarmış.Vur patlasın çal oynasın.Nasıl olsa geliyor diye parayı sonuna kadar harcarsan para tabiki yetmez.Buna paramı dayanır.

Hem hicbir beklenti icnde olmadan ev alacaksiniz, gelininizin altinlarinj istemiyeceksiniz, onlara kredi odetmeyeceksiniz. Hemde istedigi yerden degil diye trip yiyeceksiniz, cidden insanlar iyilikten anlamiyorlar. O zaman gelininiz elini tasin altina sokup kendi alsaymis evi istedigi yrden. Bende o sartlarda ev sahibi oldum ama semtin bahsini bile gecirmedim yani. Ayip etmis gelininiz, birakin alinirsa alinsin.

Ev var araba var üstüne 4500 tl var.4500 liranın niye yetmediğini anladım.Bu paraya insanlar ev alıyor üstüne çocuk büyütüyorlar.Hemde kimseden tek kuruş almadan.

Bu gençler hakikatende evde durmuyorlarmış.Haftanın 4 günü dışarıdalar haftasonuda sabahtan akşama dışarıda yiyip içip geziyorlarmış.Vur patlasın çal oynasın.Nasıl olsa geliyor diye parayı sonuna kadar harcarsan para tabiki yetmez.Buna paramı dayanır.

birkaç gündür,telefonda asıl kırılanın ben olduğumu hissettirdim oğluma ki,ban sürekli iyimisin ,bir sıkıntı var mı diye soruyor.benim açımdan bir sorun yok.ben başkalarına yardımcı olunca mutlu olan bir insanım.oğlum da öyleydi.hatta beraber alır giderdik,çocuklara hediyeler.büyük bir zevkle yapardı.ne zaman böyle bencil oldu anlamadım.ama bundan sonra yine önceliğim değişti.
dediğiniz gibi 4500 tl,kira yok.bu devirde fena para değil.gerçi kiranın haricinde,başka para vermiyorduk.ama insan,14 ayda,kenara bir kuruş koyamaz mı,bunu anlamıyorum.şimdi burda desem ki,çok geziyorlar,"kaynana"çocukların gezmesine de karışıyor olacak.

selam kızlar.yine ben.
kısaca özet geçeyim,oğlum 1 yıllık evli.mutlular çok şükür ,bizim de kimseyle bir sorunumuz yok.hatta bir ev alma meselimiz vardı,bilenler bilir.evlerini de alıyoruz.(onların istediği semtte olmadı ama,eşimin istediği semtte oldu)

buraya kadar herşey normal.geçen hafta gelinim ve oğlum bana kahvaltıya gelmişlerdi.oğlum,kayınpederinin"bir hafta sonu"bizi balık yemek için beklediğini söyledi.(kayınpederi amatör balıkçı)ama gelinim den bir teklif duymadım,hatta ne annesi ne de babası bizi arayıp davet etmedi.
ben de tamam bakarız dedim.

gelinim,bu hafta sonu için diye düşünmüş,dün akşam,oğlum anne biz hafta sonu gideceğiz,geliyormusunuz dedi.ama biz gidemeyeceğiz.çünkü hafta sonu,tüyap kitap fuarının son günü ve eşimle oraya gitmek için,plan yaptık.her sene gideriz.ve kitap alırız.(eşim için önemli)
ben de mazeretimizi söyledim.gelinim bana kırılmış.kitap fuarını,mazeret olarak sunmama bozulmuş.

şimdi,sizce yanlış birşey mi yaptım?ailesinden ya da kendisinden bir teklif almadım,kendi kendimize gelin güvey olduk ama "bir hafta sonu"gideriz dedik diye,illa ki bu hafta sonumu olması gerekir.

ben ev,onun istediği semtte olmadığı için,bozulduğunu ve bunu bahane ettiğini düşünüyorum.yanlış mı düşünüyorum?
gelin gözüyle bakıp,bana yardımcı olur musunuz?

Ya bana kv ve KP m ev alacak

Ben de istedigim semtte değil diye surat yapacağım

:KK57::KK57::KK57:

Herkesten önce kendi anne ve babam gebertirler artist misin kızım sen diye :sopa:

Yakında gelini de kayınvalidem aldığı evi arabayı geri aldı diye konu açar :)

birkaç gündür,telefonda asıl kırılanın ben olduğumu hissettirdim oğluma ki,ban sürekli iyimisin ,bir sıkıntı var mı diye soruyor.benim açımdan bir sorun yok.ben başkalarına yardımcı olunca mutlu olan bir insanım.oğlum da öyleydi.hatta beraber alır giderdik,çocuklara hediyeler.büyük bir zevkle yapardı.ne zaman böyle bencil oldu anlamadım.ama bundan sonra yine önceliğim değişti.
dediğiniz gibi 4500 tl,kira yok.bu devirde fena para değil.gerçi kiranın haricinde,başka para vermiyorduk.ama insan,14 ayda,kenara bir kuruş koyamaz mı,bunu anlamıyorum.şimdi burda desem ki,çok geziyorlar,"kaynana"çocukların gezmesine de karışıyor olacak.

Hunter abla sizi üzmeyi hiç istemiyorum ama tek oğlum var aman iyi olalım diyede kendinizi kullandırtmayın bence.

Tabiki yine iyi olursunuz ama güzel bir konuşma yaparak para kaynağını kesebilirsiniz altından arabanızı alabilirsiniz.

Sizinki artık iyiniyeti suiistimal olmuş.

Gelin tarafını ard niyetli buluyorum.Oğlanı avucunun içine almışlar.Size kendilerini acındırıp para koparıp kendi ailesine kepçeyle veriyor.

Kendilerine harcalar canımı yesinler dersin ama öyle bir durum yok.

Eski konularınızı okudumda neden şimdi kızın ailesinin size danışmadan emrivaki yapıp nişan yaptıklarını anladım.

Mutaasıp bir aile olsa hadi dersin adı belli olsun rahat rahat gezsinler derler ama öylede değil.Resmen gözleri açılmadan yangından mal kaçırmak olmuş.

Siz tanışma amaçlı görüşsün derlerken size danışmadan 3 ayın içinde ablası herşeyi organize etmiş.İlk görüşmenizde nişan bohçam hazır diyen kız tuhaf yani.Aracı olan kişi onların akrabasımıydı merak ettim.Onlara çalışmış anlaşılan.

En zoruma giden onlar arabanızla bir orada bir orda gezerken sizin annenize gitmek için metrobüs v.s iki vesait kullanmanız.İstemeye çekiniyoruz demeniz.

Bir ara anlaşma yaptık ihtiyaç olduğunda bizde kalacak demiştiniz.Araba sizdemi onlaradamı.Sizde olduğunu zannetmiyorum çok yumuşak yüzlüsünüz ama yinede sorayım dedim.

Tamam iyisiniz hoşsunuz ama kendinizide kullandırtmayın kız rahatlığa o kadar alışmışki yuvası için hiç emek harcamayı düşünmüyor gibi.Yarında torun olur size çektirir masraflarını.

Ömür billah onlara bakma zorunluluğunuz varmış gibi.

İyi olalım biz sıkıntı çektik onlar çekmesin diye gereksiz bir şekilde o kadar çok fedakarlık yapıyorsunuzki; birde gelinim alınırmı gücenir mi diye kendinizi üzüyorsunuz.Üzülürse üzülsün kıymet bilmeyenede fazla yüz vermemek lazım.

Herşeyi biliyorsunuz ama yapmıyorsunuz keşke yapsanız evi üzerinize geçirip bir bahaneyle arabayıda kendiniz kullansanız.

Kırk yılda birde kendileri bir şey yapsın arabalarını kendileri alsın.

Siz kötü görünmek "kötü kaynana ve kötü anne olmak " istemiyorsunuz ama kötü olmadanda akıllı ve politik bir şekilde olayları kendi lehinize çevirebilirsiniz.Asıl bunu nasıl yapabilirim diye konu açsanız daha iyi.Gerçi bu sitedende haberleri varmış değilmi.

Son düzenleme:
QUOTE="penceremden, post: 48932765, member: 361036"]Hunter abla sizi üzmeyi hiç istemiyorum ama tek oğlum var aman iyi olalım diyede kendinizi kullandırtmayın bence.

Tabiki yine iyi olursunuz ama güzel bir konuşma yaparak para kaynağını kesebilirsiniz altından arabanızı alabilirsiniz.

Sizinki artık iyiniyeti suiistimal olmuş.

Gelin tarafını ard niyetli buluyorum.Oğlanı avucunun içine almışlar.Size kendilerini acındırıp para koparıp kendi ailesine kepçeyle veriyor.

Kendilerine harcalar canımı yesinler dersin ama öyle bir durum yok.

Eski konularınızı okudumda neden şimdi kızın ailesinin size danışmadan emrivaki yapıp nişan yaptıklarını anladım.

Mutaasıp bir aile olsa hadi dersin adı belli olsun rahat rahat gezsinler derler ama öylede değil.Resmen gözleri açılmadan yangından mal kaçırmak olmuş.

Siz tanışma amaçlı görüşsün derlerken size danışmadan 3 ayın içinde ablası herşeyi organize etmiş.İlk görüşmenizde nişan bohçam hazır diyen kız tuhaf yani.Aracı olan kişi onların akrabasımıydı merak ettim.Onlara çalışmış anlaşılan.

En zoruma giden onlar arabanızla bir orada bir orda gezerken sizin annenize gitmek için metrobüs v.s iki vesait kullanmanız.İstemeye çekiniyoruz demeniz.

Bir ara anlaşma yaptık ihtiyaç olduğunda bizde kalacak demiştiniz.Araba sizdemi onlaradamı.Sizde olduğunu zannetmiyorum çok yumuşak yüzlüsünüz ama yinede sorayım dedim.

Tamam iyisiniz hoşsunuz ama kendinizide kullandırtmayın kız rahatlığa o kadar alışmışki yuvası için hiç emek harcamayı düşünmüyor gibi.Yarında torun olur size çektirir masraflarını.

Ömür billah onlara bakma zorunluluğunuz varmış gibi.

İyi olalım biz sıkıntı çeksin onlar çekmesin diye gereksiz bir şekilde o kadar çok fedakarlık yapıyorsunuzki; birde gelinim alınırmı gücenir mi diye kendinizi üzüyorsunuz.Üzülürse üzülsün kıymet bilmeyenede fazla yüz vermemek lazım.

Herşeyi biliyorsunuz ama yapmıyorsunuz keşke yapsanız evi üzerinize geçirip bir bahaneyle arabayıda kendiniz kullansanız.

Kırk yılda birde kendileri bir şey yapsın arabalarını kendileri alsın.[/QUOTE]

yaptıklarının mutaasıplıkla alakası yok.öyle olsa ben de anlayışla karşılardım.ama oğlum okulunu bitirmemişti ve askerliğni yapmamıştı.nişanı yaptık.okulu bitirdi,bedelli askerlik çıktı.onu yatırdık.aslında ne oğlum ne de biz evlenme aşamasında değildik.

tanıdık olan,benim arkadaşım,onların akrabası.kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ya da düşünmek istemiyorum.çünkü o da sonradan çok pişman oldu bu işe girdiğine.hatta bana söylediği,sürekli beni savunduğuydu ama bilemem.yalnız şunu biliyorum ki,bana defalarca,bizim arkadaşlığımız bozulmasın lütfen dedi.böyle olduklarını bilmiyordum diye söyledi.

anlaşmayı yaptık ama tabi ki sözde.araba onlarda,iş yerleri evlerine ters işe giderken de kullanıyorlar.o yüzden eşim sesini çıkartmıyor.benim eşim işine yürüyerek gidiyor,5 dakika mesafede.bu yüzden,hafta içi araba lazım değil bize.ben kullanamıyorum.ama hafta sonları da tam,lazım oluyor,onlar bizden önce,bu hafta sonu şuraya gideceğiz,buraya gideceğiz diye planlarını söylüyorlar.biz kalıyoruz öylece.mesela bu hafta sonu tüyapa gideceğimizi biliyorlar,ama arabayı tam söylecektik,bu balık olayını çıkarttılar.yine onlar da kaldı.

bu da zoruma gitmiyor aslında,hani bir laf vardır"anamın karnından,arabayla doğmadım".10 senedir arabamız var bizim,öncesinde de,toplu taşımaya alışkınız.hatta hala toplu taşımayı çok kullanırım ben.

kendimi kullandırma konusunda çok haklısınız.alışmışım böyle,ama bu böyle gitmeyecek.oğlum da biliyor ki o evlenmeden,sosyal sorumluluk projelerinde yer alan bir kadındım.şimdi,2 yıldır birşey yapamıyorum.manevi sıkıntısını da çok fazla hissediyorum.ilk fırsatta,onunla konuşacağım.tekrar başlayacağım

ev konuları zaman içinde oturacak şeyler.ben avcıları onların üstüne verip,şimdi oturduğum yeri kendi üstüme almayı düşündüm.eşime de söyledim.ben ölene kadar burada oturmak istiyorum.alıştım buraya.onlar isterse,ileride avcıları satsın,üstüne koysun,kendi istedikleri yerden alsınlar.eşim sağken sattırmaz ama,o ölünce ne yaparlar bilemem.

beni, benden daha çok düşündüğünüzün farkındayım çok teşekkür ederim.gerçekten beni anladığın için.ve zamanını ayırıp, yorum yaptığın için sağol.

kızlar şimdi de eşimle konuştum.eşimin evi neden kendi üstüne yaptığını sordum.keşke çocuklara alsaydın,başımız ağrımazdı diye.dedi ki bankadan krediyi kim alıyorsa,tapu onun üzerine oluyor.yoksa.evi onlara değil,sana alacaktım.
bu da böyle.bilmiyorum.bu kredi işinden anlayan arkadaşlar,açıklama yaparlarsa ben de öğrenirim.

Vallahi sizin gibi kayınvalidem olsa öper başımın üzerinde taşırım. Bizde ev aldık, evim biraz bayırda kalıyor diye kv beğenmedi, niye oradan almışız diye lafını yaptı. Ki bir lira dahi katkısı yok ev parasında.

Ayrıca bize kredi çıkmadığı için, krediyi annemin üzerine çektik, mecburen tapuda annemin üzerine. Eşiniz doğru söylemiş. kredi kimin üzerineyse tapuda onun üzerine oluyor. anca noterde satış sözleşmesi yapabilirsiniz, fakat tapu kredi bitince size geçer.
Biz 2 kardeşiz Allah gecinden versin ama anneme birşey olursa benim ödediğim evde direk abimde hak sahibi olacak. Abimden yana şüphem yok ama işin içine el girince işler karışıyor, eşiminde içi rahat etsin diye bir ara araştırmıştım, ne yapılabilir diye. Sizin durum bizimkinden farklı, asla çocuğunuzun üzerine yapmayı düşünmeyin zaten ilerde onun olacak bir zahmet kendileride taşın altına biraz ellerini sokup çalışıp çabalasınlar.

Birde Annem emekli olduğu için kendi evine vergi vermiyordu, şimdi ikinci evde onun üzerine olduğu için 2 eve de vergi ödeniyor. Bizim yüzümüzden kaynaklı olduğu için onuda ben ödüyorum ailem kabul etmese de her vergi döneminde erkenden yatırıyorum parasını.

Belki bana kızacaksınız fakat, biz evlat olarak , 100 lira bile onlara yük olmasın diye düşünürken, ( 2 adet ev ve çift emekli maaşları var, yani ihtiyaç sahibi değiller.) çok üzülerek söylüyorum ki sizin evladınız size hiç acımıyor. Gelininiz için diyecek söz bulamıyorum zaten.

Çok uzattım ama özetle kimseyi düşünmeyin, nasılsa yaranamıyorsunuz. Kırılan kırılsın, bozulan bozulsun. Üzülecekler diye kendi isteklerinizden ödün vermeyin. Zira yarın için hiç birimizin garantisi yok. Siz fuarda eğlenmenize bakın onlar düşünsün acaba bir kabahat mı ettik diye

Bu mantık doğru gelmiyor bana Hunter abla.Peki onlar anasının karnından arabaylamı doğdular.Ayıp değilmi siz kaç yaş büyüksünüz İstanbul trafiğide malum her zaman oturarak gitmiyorsunuzdur . Sizin kolay hayat yaşamanız lazım onların değil.Arabam varken niye başkası kullansın.Bunun alışverişi var hastanesi var acil bir durum olsa taksimi bekleyeceksiniz.

Diyorum siz çok yüz veriyorsunuz onlarda arsızlıkta ve bencillikte zirve yapıyorlar.Tabi her hafta bir bahane bulurlar.Gelin hanımın poposu ağrımasın orda burda tozsun .Afedersiniz koca koca insanlar altlarına bir arabadamı almaktan acizler.

Size yapılanlar ayıp gerçekten:KK43:

En iyisi ben susayım.

Son düzenleme:
Vallahi sizin gibi kayınvalidem olsa öper başımın üzerinde taşırım. Bizde ev aldık, evim biraz bayırda kalıyor diye kv beğenmedi, niye oradan almışız diye lafını yaptı. Ki bir lira dahi katkısı yok ev parasında.

Ayrıca bize kredi çıkmadığı için, krediyi annemin üzerine çektik, mecburen tapuda annemin üzerine. Eşiniz doğru söylemiş. kredi kimin üzerineyse tapuda onun üzerine oluyor. anca noterde satış sözleşmesi yapabilirsiniz, fakat tapu kredi bitince size geçer.
Biz 2 kardeşiz Allah gecinden versin ama anneme birşey olursa benim ödediğim evde direk abimde hak sahibi olacak. Abimden yana şüphem yok ama işin içine el girince işler karışıyor, eşiminde içi rahat etsin diye bir ara araştırmıştım, ne yapılabilir diye. Sizin durum bizimkinden farklı, asla çocuğunuzun üzerine yapmayı düşünmeyin zaten ilerde onun olacak bir zahmet kendileride taşın altına biraz ellerini sokup çalışıp çabalasınlar.

Birde Annem emekli olduğu için kendi evine vergi vermiyordu, şimdi ikinci evde onun üzerine olduğu için 2 eve de vergi ödeniyor. Bizim yüzümüzden kaynaklı olduğu için onuda ben ödüyorum ailem kabul etmese de her vergi döneminde erkenden yatırıyorum parasını.

Belki bana kızacaksınız fakat, biz evlat olarak , 100 lira bile onlara yük olmasın diye düşünürken, ( 2 adet ev ve çift emekli maaşları var, yani ihtiyaç sahibi değiller.) çok üzülerek söylüyorum ki sizin evladınız size hiç acımıyor. Gelininiz için diyecek söz bulamıyorum zaten.

Çok uzattım ama özetle kimseyi düşünmeyin, nasılsa yaranamıyorsunuz. Kırılan kırılsın, bozulan bozulsun. Üzülecekler diye kendi isteklerinizden ödün vermeyin. Zira yarın için hiç birimizin garantisi yok. Siz fuarda eğlenmenize bakın onlar düşünsün acaba bir kabahat mı ettik diye

siz en doğrusunu yapmışsınız.güle güle oturun.

yok niye kızayım?haklısınız,beni düşünen yok,ben hassas davranıyorum.bencillik önemliymiş.
birkaç gündür,ses tonumdan oğlum anladı kırıldığımı,sürekli soruyor,bir sıkıntı var mı diye?bundan sonra ona göre hareket etsin.karısının herşeyini bana yetiştirmesin.gerçi söylemez ama,konu benimle ilgili olunca,söyledi.zannettiki annesi telefon açacak,aman kızım sen kırılma,biz geleceğiz diyecek.ama yok öyle bir dünya.ben hakkımı fuardan yana kullanıyorum.

Back
X