görüşüyoruz aynı üniversitedeyiz ama bu fotoğraf istiyor anlamıyormkinet üzerinden mi yolla diyor ..? gerçek hayatta görüşüyormusunuz ?
sanal değil aynı üniversitedeyiz . benden çekiniyorsun diyor sevgili olsan dahi yollamaz mısın peki?Sanal bir ilişki mi yaşıyorsunuz anlamadım. Yüz yüze görüşüyorsanız -ki daha flört aşaması- resim işi saçmaymış. Ben olsam ben de yollamazdım.
Sevgili olunca zaten beraber foto çekinirsin, bi dünya resmin olur birliktesanal değil aynı üniversitedeyiz . benden çekiniyorsun diyor sevgili olsan dahi yollamaz mısın peki?
akşamlarımı bakacak yada annesine filan mı gösterecek anlamadım ki. . güvenmiyorsan vermegörüşüyoruz aynı üniversitedeyiz ama bu fotoğraf istiyor anlamıyormki
whatsapta var ama sosyal hesabım yokAşırı ısrar iyi gelmedi bana ? Ailesi vs göstercek desek sosyal hesabın whatsupp profilin de resmin yokmu ki ?
normal fotoğraf iste artı niyetli değil kendiside bana yolluyor aynı seyi benden bekliyor diyor zaten daha yollamıcam sana sadece ben yolluyorum kalıyorum öyle diyor amacı kötü değil ama yollamak istemiyorumNe tür fotoğraflar istiyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?