- 30 Ekim 2015
- 572
- 908
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dediğiniz gibi açık açık söylüyorum inşallah karışmaları ilerde devam etmezAteşe doğru yol almışsınız... Ben olsam böyle bir şeye müsaade etmem.Konuşun,açık ve net bir şekilde isteklerinizi belirtin.şimdi konuşmazsanız ilerde daha büyük sıkıntılarla karşılaşacaksınız.
Aynen kına gecemi benim ailem yapıyor o yüzden ben nasıl istersem eksiksiz yapmaya çalışıyorlar sağolsunlarNişanlıyla halledilir de aileler çok karışıyor maalesef. Eşe dosta yapılıyor düğünler, gelini düşünen yok. Kına gecenizi düğün gibi yapsanız, çalgı çengi.. Düğün de mevlütlü olsa?
O zaman tavrinizi net koymak zorundasınız . Çünkü taviz tavizi doğuracaktır.Aynen ailesi hiç karışmayp nişanlım karışsa gerçekten daha kolay anlaşılır. Ama ne annem ne babam kimse giyinmeme karışmadı. Çocukta değilim bu yaştan sonra başka biri karışınca sinir oluyorum
Daha bu nee ki kürtlerde bir laf var severim daha bu lelesi bunun birde lolosu varMerhabalar arkadaşlar iyi akşamlar. Kısaca yaşadığm sıkıntıdan bahsetmek istiyorum. Yakın zamanda düğünüm olacak ama bizde hep düğünler oynamalı çalgılı çengili olur. Kadın erkek ayrımı olmaz herkes bir arada olur. Kayınvalidem ve kayın babamda mevlütlü düğün olur kesinlikle diyorlar. Ben kesinlikle dinimize çok saygılym inancm sonsuz ama düğünüm kendi istediğim gibi olsun istiyorum. Bu sefer de nişanlım herşeye karşı geldiğimi söylüyor. Bir de gelinlik meselemiz var. Ben zaten çok açık gelinlik giymek istemem ama kayın babam özellikle demişki açık gelinlikli gelin istemem. Bana böyle karıştıkları zaman karşılık vermemek için zor tutuyorum kendimi. Tavsiyesi olan var mı
Karışacaklar net ve siz de başkaları kırılmasın diye kendinizi kıracaksınız...Bende dediğiniz gibi açık açık söylüyorum inşallah karışmaları ilerde devam etmez
Hayırlı işe şeytan musallat olurmuş derlerAynen kına gecemi benim ailem yapıyor o yüzden ben nasıl istersem eksiksiz yapmaya çalışıyorlar sağolsunlar
Siz dik duruş sergilerseniz kimse size karışamaz. İnşallah karışmaları devam etmez derken kendinize saygısızlık yapıyorsunuz. İzin vermeyin ki devamı gelmesin.Bende dediğiniz gibi açık açık söylüyorum inşallah karışmaları ilerde devam etmez
Mevlütlü düğün mü olur ya ..Kim uydurmuş allah aşkına..Cemaat yumurtlamasidir onlar.Merhabalar arkadaşlar iyi akşamlar. Kısaca yaşadığm sıkıntıdan bahsetmek istiyorum. Yakın zamanda düğünüm olacak ama bizde hep düğünler oynamalı çalgılı çengili olur. Kadın erkek ayrımı olmaz herkes bir arada olur. Kayınvalidem ve kayın babamda mevlütlü düğün olur kesinlikle diyorlar. Ben kesinlikle dinimize çok saygılym inancm sonsuz ama düğünüm kendi istediğim gibi olsun istiyorum. Bu sefer de nişanlım herşeye karşı geldiğimi söylüyor. Bir de gelinlik meselemiz var. Ben zaten çok açık gelinlik giymek istemem ama kayın babam özellikle demişki açık gelinlikli gelin istemem. Bana böyle karıştıkları zaman karşılık vermemek için zor tutuyorum kendimi. Tavsiyesi olan var mı
O kırılmasın bu kırılmasın derseniz en çok kırılan siz olursunuzBilseniz ne çok laflar ağzıma geliyor ama kırmak istemiyorum kimseyi![]()
Aynen katılıyorum. Bu ufak farklılıklar çok bariz düşünce farklılıklarını da dile getiriyor aslında. Bu bi tek düğünle kalmaz.evlilik asamasina gelene kadar siz bu aileyi hic mi tanimadiniz? ufak farklilik demissiniz bir de. sirinlestirmeyin bunlari gozunuzde yahu.
Bunlar ufak farkliliklar degil, dag gibi buyuk farkliliklar. Allah yardimcin olsun sonrasi icin.Merhabalar arkadaşlar iyi akşamlar. Kısaca yaşadığm sıkıntıdan bahsetmek istiyorum. Yakın zamanda düğünüm olacak ama bizde hep düğünler oynamalı çalgılı çengili olur. Kadın erkek ayrımı olmaz herkes bir arada olur. Kayınvalidem ve kayın babamda mevlütlü düğün olur kesinlikle diyorlar. Ben kesinlikle dinimize çok saygılym inancm sonsuz ama düğünüm kendi istediğim gibi olsun istiyorum. Bu sefer de nişanlım herşeye karşı geldiğimi söylüyor. Bir de gelinlik meselemiz var. Ben zaten çok açık gelinlik giymek istemem ama kayın babam özellikle demişki açık gelinlikli gelin istemem. Bana böyle karıştıkları zaman karşılık vermemek için zor tutuyorum kendimi. Tavsiyesi olan var mı
Cemaat yumurtlaması , süpersin , tamda bu konular için hani dilimin ucunda bulamıyorum dediğim kelimeymiş .Mevlütlü düğün mü olur ya ..Kim uydurmuş allah aşkına..Cemaat yumurtlamasidir onlar.
Düğünunuzu istediğiniz gibi yapın.
Düğün demek 2 kişinin mutluluğuna bir çok kişinin sevinçle şahit olması demektir.