• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ufak gibi görünsede buzdağı misali...

ooofff yaaa insan okurken bunaliyor, canim daha yeni evlisiniz, beraber takilin, gezin tozun. Yasitlarinizla oturun, arkadaslarinizla yani kafa dengi insanlarla olun. Yazik degilmi gencliginize, sagliginiza ya?
Nedir bu mecburiyetlik ya. Bence araya mesafeyi koy, esinde iyi birisi anladigim kadaryila oda istedigi zaman gidip görsün. Ama sen mesafeyi koy bence, isim var de, canim bu güzelim yillar bir daha gelmiyor.
Al esini gidin sinemaya, eglenmeye, ooofff ne isin var yaslilarin yaninda? Arada bir gidilir tabiki, ama gercekten senin istedigin zaman olsun artik, mesela ayda 1.

gerçekten istediğimiz zaman gitmek hayal gibi bişey...
bunalttıysam üzgünüm içim çok sıkkın...
ben biraz da 3.şahısları dinlemek istemiştim yanlış mıyım acaba diye?insan kendine dışardan bakamıyo malum...

Ya lutfen yanlis anlamayin ama avukatsiniz ne alaka diyeceksiniz alaka su'ki kendinizi ve haklarinizi aile icide savunmalisiniz... on kisinin yiyecegi yemeye ben dudagimi surdugum kasigi koyamam saygisizliktir herkesin yemesi gereken tepsiye elimlede dalamam buda saygisizliktir

guzel bir uslupla benim huyum karakterim boyle bu yuzden yiyemiyorum baskalarinin icecegi corbaya aglza alinmis kepce tekrar koyulurmu bunlari neden soylemiyorsunuz? Burnu havadami diyecekler: belki demezler cok titiz derler
bilmiyorum cok pasifsiniz esinize annene ne dedin diye kurcalayacaginiza ben her hafta sonu gidemem demeyi ogrenin bence
yoksa bu tur durumlar yuzunden psikolojiniz alt ust olacak
zekanizla tatli dilinizle ustesinden gelebilirsiniz bence

Sunu bilki 10 sene sonra veya 20 sene sonra kimse sana bu yaptiklarindan dolayi madalya takmayacak.
Yani ne yaparsan yap hersey bos, benim düsüncem ilk önce ben ve benim ailem sonra ötekiler.
Yoksa ben aile olamamki baskalarina cok katilirsam.
Yani ben kendimi, esimi ve evimi bilirim baskalari annem bile olsa ikinci planda gelir. Yani sinirlari koyunca daha bir mutlu olur insan ve etrafada daha cok mutluluk yayar. Ama zorunlu nereye kadar?
Yokmu hic cevren arkadaslarin? Yani baska alternatifiniz hic yokmu?

görümcenizi uyarın. o kaşığı yeniden çorbaya koyma lütfen diye.
ağzımız hiç de hijyenik değil.
diş etimiz hastalıklı olabilir ağzımızda çürük dişler yaralar olabilie o yemeği yiyecek herkese bulaştırmanın ne anlamı var.
onlar bu hataları yaptıkları an canım böyle yapınca ben yiyemiyorum ben yiyemeyince de annem üzülüyor eşim üzülüyor bu durumu bu şekilde çözelim de. yada oraya gidince yemeğe kalmayın.

Back
X