• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ufak Problem

ne güzel güzel bir yüzü osuruktan br muhabbetle güldürebilmek :52: rica ederim hep gülün inşallah

Cok tesekkurler... Uzun zamandir gulememekten nasil tatli geldi bu gulme:) insallah gulerim diyecegim ama nerdeeee...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

tatlısı hayat bu. elbete eşin bu rahatsızlığını biliorsa dikkat edecektir uluorta yapmicaktor ama uykuda yada hasta olduğunda yada bazen insanlık hali olmaz olmaz demiceksin. hosgormeyi öğrenmelisin. hem bisey sorcam sen hicmi pirtlamiorsun:-D belkide sende uykuda yapicaksin esin hosgorcek. tada hamilelikte tutamadigin olacak. bence bu kadarcik seyi hic takmaa:-D

bana diyorsanız benim zaten sindirimle ilgili aşırı problemim var hatta hastalık deresinde. tuvalete gitmeyi falan unuttum zaten robot gibiyim şuan :37::37:

Benim ufak bir problemim var ama biraz utanıyorum. Ben nişanlıyım ve hep aynı şeyi düşünüyorum ya eşim yanımda gazını çıkarırsa :17: bir anda ondan soğuyup iğrenebilirim ve çok korkuyorum atıyorum 50 yıl evli kalsak illaki olacak ama ben asla böyle bişeyi kabul edemem ben yokken naparsa yapsın :27: ve sevgilisi, eşi, nişanlısı yanında bu tarz şeyi yapıp yine de hayatına normal devam edenleri anlayamıyorum ayrıca malum beraber yatıcaz ve ben de öyle bişey olursa uyurken diye ben korkudan uyuyamam ve kendimi çok kasarım evli bayanlar napıyo acaba of saçma ama soğurum diye çok korkuyorum :14:

okuyunca çok güldüm düşündüğün şeye bak bu çok doğal bir şey ya yapamazsa daha kötü bırak salsın:))

biz hatunlar alemiz:-D biz isemioruz s*cmiioruz pirtlamioruz:-D bi restorandayken lavaboya gidioruz misal hic wcye gitmioz ellerimizi yıkayıp donuoz sanki.

tabi nil o beni prenses peri sanıyor ne hata yapsam geri sarıyor şarkısınıda bu yüzden yazdı zaten :1::1::1:

Son düzenleme:
Hahahaha konu çok komikkk..alışırsın canım,alışırsın yavrum,alışırsın bitaneeem :52: benimki yapar sonrada napim patlimmi der :) bende gece uyurken farkında olmadan yapıyorum valla.uyanık olursa ve duyarsa kakahayla güler benide uyandırır :52::1:

Benim ufak bir problemim var ama biraz utanıyorum. Ben nişanlıyım ve hep aynı şeyi düşünüyorum ya eşim yanımda gazını çıkarırsa :17: bir anda ondan soğuyup iğrenebilirim ve çok korkuyorum atıyorum 50 yıl evli kalsak illaki olacak ama ben asla böyle bişeyi kabul edemem ben yokken naparsa yapsın :27: ve sevgilisi, eşi, nişanlısı yanında bu tarz şeyi yapıp yine de hayatına normal devam edenleri anlayamıyorum ayrıca malum beraber yatıcaz ve ben de öyle bişey olursa uyurken diye ben korkudan uyuyamam ve kendimi çok kasarım evli bayanlar napıyo acaba of saçma ama soğurum diye çok korkuyorum :14:

Bildiğimiz gazdan bahsediyoruz değil mi? :53: ulu orta olması hoş değil tabi ama bünyesel bir mesele...Bu kadar hayat mebat meselesi olduğunu bilmezdim. Sen hele bir evlen de “yok artık olmaz” dediğin şeyler nasıl oluyor gör bakalım.

hahahahha bır sabah zartt dıye bır sesle uyanacaksın bır anda bomba patladı sanacak afallayacaksın ardından anlayacaksınki yanındaki sevdiceğin yummuş gözünü açmış.g..tünü ılk bas :53: boyle olacaksın kızacaksın buraya konu bıle açacaksın sonra alışacaksın terbıyesız dıceksın hayvan dıceksın dıceksın de dıceksın ama sonra kendını söyle tesellı edeceksın brad pitinde g.tü var dıceksın kendınse asla onun yanında yapamayacak bır sure sonrada gece uyurken osururmuym dıye takmayacaksın bu arada onun yanındayken tıss osurk yapayım deme tıs osuruk pis osuruk kokar ele verır ayyy cok guldum ahahha:52:

of despera offff:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

bana diyorsanız benim zaten sindirimle ilgili aşırı problemim var hatta hastalık deresinde. tuvalete gitmeyi falan unuttum zaten robot gibiyim şuan :37::37:
ee adamada daya muzu, kuru yemekleri oda bozsun sindirimi oda unutsun tuvaletin yolunu. valla tuvalet kağıdına verceginiz paradan tasarrufla ohooo köşeyi dönersiniz:-D:-D yafrum sen yapmionmu derken insanlik yani bu diorumm. uyurken bazen horluyorsun,boyle ağzından salyan akıyor belki bilion demi. hani makyaj yapip yatamicaksin yatsanda sabah cadi gibi uyancaksin. keza esinde oyleee:-D:-D

hayır ama balayı adı üstünde en romantik en tatlı en şirin zamanların geçtiği yer bence ve en özel. ve özel günün sabahı öyle olsun istemezdim şahsen:34:

valla hiçte öyle hayallerdeki gibi pembe bulutlar üzerinde yürünmüyor balayında benim eşim ormantik olduğundan mütevellit ama yine de canı sağolsun elinden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştı

Cok tesekkurler... Uzun zamandir gulememekten nasil tatli geldi bu gulme:) insallah gulerim diyecegim ama nerdeeee...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

dertler cok galiba üzülme kardeşim hepimizde cok güldüğümüz anlar öyle sınırlı ki

Benim ESKİ eşim höküzz bi yapıyordu gece,
İnanın oğlum beşiğinde uykusundan uyanıp sıçrıyordu :)))

Back
X