• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ufak Problem

hayatbeklemezz89

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
37
3
6
Hatay
Benim ufak bir problemim var ama biraz utanıyorum. Ben nişanlıyım ve hep aynı şeyi düşünüyorum ya eşim yanımda gazını çıkarırsa :17: bir anda ondan soğuyup iğrenebilirim ve çok korkuyorum atıyorum 50 yıl evli kalsak illaki olacak ama ben asla böyle bişeyi kabul edemem ben yokken naparsa yapsın :27: ve sevgilisi, eşi, nişanlısı yanında bu tarz şeyi yapıp yine de hayatına normal devam edenleri anlayamıyorum ayrıca malum beraber yatıcaz ve ben de öyle bişey olursa uyurken diye ben korkudan uyuyamam ve kendimi çok kasarım evli bayanlar napıyo acaba of saçma ama soğurum diye çok korkuyorum :14:

hahahahha bır sabah zartt dıye bır sesle uyanacaksın bır anda bomba patladı sanacak afallayacaksın ardından anlayacaksınki yanındaki sevdiceğin yummuş gözünü açmış.g..tünü ılk bas :53: boyle olacaksın kızacaksın buraya konu bıle açacaksın sonra alışacaksın terbıyesız dıceksın hayvan dıceksın dıceksın de dıceksın ama sonra kendını söyle tesellı edeceksın brad pitinde g.tü var dıceksın kendınse asla onun yanında yapamayacak bır sure sonrada gece uyurken osururmuym dıye takmayacaksın bu arada onun yanındayken tıss osurk yapayım deme tıs osuruk pis osuruk kokar ele verır ayyy cok guldum ahahha:52:

Kendini çok kasıyosun yanında kasten yparsa soğuyabilirsin ama yani farketmeden yaparsa ben duymazdan geliyorum utanmasın diye zaten dikkat eder böyle şeylere mesela ben hamileyken çok sık üşütürdüm üşütünce haliyle gaz oluyo sürekli istemsiz kaçardı hiç utanmadım çünkü kasten yaptığım bişey değildi valla üç yıllık evliyim ister istemez oluyo hiçte soğumadım..

Avea inTouch 2 cihazımdan gönderildi

Son düzenleme:
evlilikte saygı benim içinde önemli ..
o yüzden bunları yaşamamak gerek ..

alışırsın cnm üzülme sıkma canını ..

Benim ufak bir problemim var ama biraz utanıyorum. Ben nişanlıyım ve hep aynı şeyi düşünüyorum ya eşim yanımda gazını çıkarırsa :17: bir anda ondan soğuyup iğrenebilirim ve çok korkuyorum atıyorum 50 yıl evli kalsak illaki olacak ama ben asla böyle bişeyi kabul edemem ben yokken naparsa yapsın :27: ve sevgilisi, eşi, nişanlısı yanında bu tarz şeyi yapıp yine de hayatına normal devam edenleri anlayamıyorum ayrıca malum beraber yatıcaz ve ben de öyle bişey olursa uyurken diye ben korkudan uyuyamam ve kendimi çok kasarım evli bayanlar napıyo acaba of saçma ama soğurum diye çok korkuyorum :14:

:1::1::1::1::1:

hahahahha bır sabah zartt dıye bır sesle uyanacaksın bır anda bomba patladı sanacak afallayacaksın ardından anlayacaksınki yanındaki sevdiceğin yummuş gözünü açmış.g..tünü ılk bas :53: boyle olacaksın kızacaksın buraya konu bıle açacaksın sonra alışacaksın terbıyesız dıceksın hayvan dıceksın dıceksın de dıceksın ama sonra kendını söyle tesellı edeceksın brad pitinde g.tü var dıceksın kendınse asla onun yanında yapamayacak bır sure sonrada gece uyurken osururmuym dıye takmayacaksın bu arada onun yanındayken tıss osurk yapayım deme tıs osuruk pis osuruk kokar ele verır ayyy cok guldum ahahha:52:

ben balayı tatilimizin 3.sabahına zooort diye bi sesle uyandım noluyo ya diyerek bi baktım sevdiceğim salmış uyuyorda ne güzel gittim balkon kapısını açtım birdaha baktım uyuyor bende tutamam bıraktım içimdeki kötülükleri sonra uykuya dalmışım :1::1::1::1: sonra sabah kahvaltısında söyledim ona çok utanmıştı yavrum benim :1::1::1::1::1:

evlilikte saygı benim içinde önemli ..
o yüzden bunları yaşamamak gerek ..

alışırsın cnm üzülme sıkma canını ..

gaz çıkarmanın saygıyla ne alaksı var adam yada kadın g.tünümü bantlasın ihtiyaç geldimi koşarsın tuvalete ama kaçarsada yapacak bişey yok afedersin dersin olur biter yani osurukla saygımı olurmuş :1:

ben balayı tatilimizin 3.sabahına zooort diye bi sesle uyandım noluyo ya diyerek bi baktım sevdiceğim salmış uyuyorda ne güzel gittim balkon kapısını açtım birdaha baktım uyuyor bende tutamam bıraktım içimdeki kötülükleri sonra uykuya dalmışım :1::1::1::1: sonra sabah kahvaltısında söyledim ona çok utanmıştı yavrum benim :1::1::1::1::1:

:52::52::52: o da güzelmiş..eşimm simdi bana haber veriyor kulaklarını tıka diyor :52:

Son düzenleme:

Ay Allah'im cok guldurdunuz beni:) konuyla alakasiz ama bu gulmek iyi geldi, tesekkurler:)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

canım bu insani bi ihtiyaç yani uykuda falan olursa yapacak bir şey yok tabiki ama normal zamanda dikkat etmek gerekir.

tatlısı hayat bu. elbete eşin bu rahatsızlığını biliorsa dikkat edecektir uluorta yapmicaktor ama uykuda yada hasta olduğunda yada bazen insanlık hali olmaz olmaz demiceksin. hosgormeyi öğrenmelisin. hem bisey sorcam sen hicmi pirtlamiorsun:-D belkide sende uykuda yapicaksin esin hosgorcek. tada hamilelikte tutamadigin olacak. bence bu kadarcik seyi hic takmaa:-D

Son düzenleme:
Valla aynı evin içinde olunca öyle kaçıp saklanamıyorsun gazdan
Sen de o da illa biri kaçırıyor =))
Kasıtlı olarak, saygısızlık olsun diye yapmaz kimse ama bazen elde olmayan durumlar oluyor
Takma kafana, alışıyorsun =))

gaz çıkarmanın saygıyla ne alaksı var adam yada kadın g.tünümü bantlasın ihtiyaç geldimi koşarsın tuvalete ama kaçarsada yapacak bişey yok afedersin dersin olur biter yani osurukla saygımı olurmuş :1:

benim icin önemli konular .. cokmu komik sizce :ssz:
gider wc balkona işini görür gelir , saygııı .. :40::40:

tatlısı hayat bu. elbete eşin bu rahatsızlığını biliorsa sikkat edecektir ama uykuda yada hasta olduğunda yada bazen insanlık hali olmaz olmaz demiceksin. hosgormeyi öğrenmelisin. hem bisey sorcam sen hicmi pirtlamiorsun:-D belkide sende uykuda yapicaksin esin hosgorcek. tada hamilelikte tutamadigin olacak. bence bu kadarcik seyi hic takmaa:-D

süper yaaa :1::1::1::1:

hahah hem de balayında :21: oofff umarım alışırım yaa

Ya sizin ananız bacınız abiniz babanız hiç mi yanınızda gaz çıkarmadı? Sen evlenme bence çünkü Allah muhafaza ya gaz sancısından ya uykusuzluktan gidersin bi gün...

Back
X