- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
Önceki konularımı bilen bilir. Misafirlerim hala gitmedi Çarşamba akşamı yola çıkacaklar. Ve ben bu hafta izin alamadım. İşyerime geldim çalışıyorum. Ama aklım evde... Ortalık dağıldı mı kirlendi mi 
Evet dağılır kirlenir. Ama temizlenir de değil mi? Gerçekten kafayı yemek üzereyim sanırım tedavi ve ilaç konusunda çok çok haklısınız kızlar. Ama nolur teselli verin bana. Evdir dağılır toplanır falan deyin...
Zaten misafir gelmeden önce temizlik yapıp toplamıştık. Çoluk çocuk yok... Resmen adamlar tedirginliklerinden yemek falan yiyemez oldular
Ayy ne terbiyesizim yaa... Bu takıntı nereden çıktı bilmiyorum. Ama sanki insanlar bize gelip gittikten sonra '' Ayyy Karalahananın da evi ne pis ne dağınıktı '' diye laf çıkaracaklar diye korkuyorum... Halbuki yok öyle bir şey. Velev ki olsun... O evde ben yaşıyorum değil mi... Önemli olan misafir geldiğinde temiz düzenli olması değil midir zaten kızlar

Evet dağılır kirlenir. Ama temizlenir de değil mi? Gerçekten kafayı yemek üzereyim sanırım tedavi ve ilaç konusunda çok çok haklısınız kızlar. Ama nolur teselli verin bana. Evdir dağılır toplanır falan deyin...
Zaten misafir gelmeden önce temizlik yapıp toplamıştık. Çoluk çocuk yok... Resmen adamlar tedirginliklerinden yemek falan yiyemez oldular