Ufak tefek sürtüşmeler

Selseli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
270
387
33
32
Iyi geceler hanimlar nasilsiniz. Esimle birbirimizi cok severek evlendik hala daha birbirimizi cok seviyoruz. Iyi zamanlarimizda birbirimize sariliriz ne kadar şanslı oldugumuzu söyleriz. Birlikte zaman gecirmeyi de severiz . Ama gelin görün ki gunde en az 10 kez ufak tefek seylerden tartisiriz bu bizde bir alışkanlık mi oldu nedir tartisacak konu bulamazsak dun sen şunu yapmistin diye kavga ediyoruz. Kavgalarimizin boyutu cok ileri olmadi hakaret etmeyiz birbirimize ama esim çoğu zaman kırıcı olabiliyor. Yaklasik 10 yıldır birlikteyiz. Sizin ailede de oluyor mu boyle ufak tefek tartismalsr bizmi cok abartiyoruz. Bazen artik sacmaliyormuyuz diye düşünüyorum yada bizde bir anormallik mi var

İyi geceler iyiyim sağ olun siz nasılsınız?
Ufak tefek tuzu biberi denen tartışmalar süreklilik gösterdiğinde yıpratıcı olur normal değil yani sizinki

Biz de günde 10 defa olmasa da 1-2 defa geriliyoruz. Bugün mesela balkonu yıkarken elimden hortumu almak istedi vermedim diye çemkirdi. O çemkirirken ben susuyorum, ben çemkirirken o susuyor, büyümüyor yani. Ben bazen kedimle de didişiyorum. Oğlum ananın heyheyleri üstünde diyip kucağına alıp götürüyor kediyi. Evdeyiz sürekli, oluyor yani. Önemli olan belaltı vurmamak, hakaret etmemek, biraz idare etmek. Eşim bazen saçma sapan bir şeye gereksiz yükseliyor, boşboş suratına bakıyorum, ne uyacağım ona.. 5 dk sonra gelip şirinlik yapıyor. Bazen ben gergin oluyorum, çatacak yer arıyorum, özellikle regl dönemlerimde kibrit çaksan yanacak kıvama geliyorum, alttan alıyor, şakaya vuruyor falan. 10 yıl uzun bir zaman, birbirinizin huyunu suyunu öğrenmiş olmanız lazım. Ne zamandır aynı evde yaşıyorsunuz?

Biz de günde 10 defa olmasa da 1-2 defa geriliyoruz. Bugün mesela balkonu yıkarken elimden hortumu almak istedi vermedim diye çemkirdi. O çemkirirken ben susuyorum, ben çemkirirken o susuyor, büyümüyor yani. Ben bazen kedimle de didişiyorum. Oğlum ananın heyheyleri üstünde diyip kucağına alıp götürüyor kediyi. Evdeyiz sürekli, oluyor yani. Önemli olan belaltı vurmamak, hakaret etmemek, biraz idare etmek. Eşim bazen saçma sapan bir şeye gereksiz yükseliyor, boşboş suratına bakıyorum, ne uyacağım ona.. 5 dk sonra gelip şirinlik yapıyor. Bazen ben gergin oluyorum, çatacak yer arıyorum, özellikle regl dönemlerimde kibrit çaksan yanacak kıvama geliyorum, alttan alıyor, şakaya vuruyor falan. 10 yıl uzun bir zaman, birbirinizin huyunu suyunu öğrenmiş olmanız lazım. Ne zamandır aynı evde yaşıyorsunuz?
Bizde ayni sekildeyiz 9 yuldir ayni evde yaşıyoruz sizin gibi bizim de com uzun surmez 10 belki abarti olmuştur ama 4 5 kez oluyor genelde birde ikimizin de ise gitme saatleri ayni sabah 7.30 oglen 12.30 a kadar zammın buyuk çoğunluğunu evde geçirmenin de etkisi var sanirim

Bazı ilişkiler kaostan besleniyor. Aynını ben de yaparım uzun zaman tartışmayınca canım sıkılıyo halledilmemiş üstü örtülmüş mevzuları açıp tartışma çıkarıyorum. Ama hergün de olmaz yani bide on kez :)

aksiyon istiyorsunuzdur belki

148963_548962691783722_358027592_n.webp

Oluyor bacım oluyor her evde 🤷‍♀️ Onemli olan saygi sinirlarini asmadan ve konusarak sorunlari cozmek ❤️

Bizde ayni sekildeyiz 9 yuldir ayni evde yaşıyoruz sizin gibi bizim de com uzun surmez 10 belki abarti olmuştur ama 4 5 kez oluyor genelde birde ikimizin de ise gitme saatleri ayni sabah 7.30 oglen 12.30 a kadar zammın buyuk çoğunluğunu evde geçirmenin de etkisi var sanirim

O saatlere kadar afyonum patlamıyor bile benim =) Değil didişmek gözümü açamıyorum. Biraz şakaya vursanız çok takılmasanız üzerinde durmasanız.. Tabi tek taraflı olmaz, siz hep alttan alan taraf da olmayın ama bazı şeyleri de görmezden gelin.

Günde en az 10 defa gerilmek çok değil mi? Benim için çok yorucu.
Birbirinizi iyi tanımaya çalışın, hassas noktalarınıza dikkat edin.

Iyi geceler hanimlar nasilsiniz. Esimle birbirimizi cok severek evlendik hala daha birbirimizi cok seviyoruz. Iyi zamanlarimizda birbirimize sariliriz ne kadar şanslı oldugumuzu söyleriz. Birlikte zaman gecirmeyi de severiz . Ama gelin görün ki gunde en az 10 kez ufak tefek seylerden tartisiriz bu bizde bir alışkanlık mi oldu nedir tartisacak konu bulamazsak dun sen şunu yapmistin diye kavga ediyoruz. Kavgalarimizin boyutu cok ileri olmadi hakaret etmeyiz birbirimize ama esim çoğu zaman kırıcı olabiliyor. Yaklasik 10 yıldır birlikteyiz. Sizin ailede de oluyor mu boyle ufak tefek tartismalsr bizmi cok abartiyoruz. Bazen artik sacmaliyormuyuz diye düşünüyorum yada bizde bir anormallik mi var
Saçmalıyorsunuz zaten belli orası : ) arada gerilim her evde olur da uzamaması ve kırıcı olmaması önemli olan.. Eşiniz kırıcı oluyormuş çoğu zaman öyle yazmışsınız.. Eğer kırılıyorsanız orada sorun vardır demek.. Yani Eşinizle konuşun kendimizi tutmaya çalışalım deneyelim bakalım ilk kim sataşacak şeklinde konuşun.. Sonrada azaltıp tamamen kaldırın bu işi hayatınızdan günde 10 kez falan abartılı geldi bana.. Ama şu korona zamanlarındansa birşey diyemicem bizde eşimle bazen işsizlikten birbirimize sarıyorduk : ) çocuk yok, iş yok güç yok sürekli eve tıkılmışız mecbur insanın sinirleri bozuluyor ister istemez.. Eğer böyle bir durumsa sizinki de o geçiyor merak etme tecrübe ile sabit : )

Bu biz 🙄hergun olmasa da cok diye bilirim on defa ve kavgalar degil genelde kavgalar kvdeye gidince oluyor 😬ama bizde tartisip iki dakika sonra bisey olmamis gibi devam ediyoz uzerînde durma bence

Merhabalar bizim 7 Ay oldu evleneli bız de gunluk ufak tefek atısırız yani aslında bızımkı anormal sanırım cunku sızın 10 yıl olmus bana normal gelıyor acıkcası aynı evı ortamı paylasmak zormus cunku ne kadar severek tanısarak evlenmıs olsak da. Hatalarımızı bildikten sonra duzeltebılırız dıye dusunuyorum. Ben de eşime gore fevrıyımdır o bana der kırıcı oluyorsun diye duzeltmeye calısırım. Bence sız de esınızle duzgunce konusursanız tartısma anında kırıcı oluyorsun vs dıye anlayacagını dusunıyorum cunku tartısmalarınız zaten kucuk caplı anladıgım kadarıyla. Yani eşim bana kırcı oluyorsun dedıgınde uzuluyorum gercekten onu anlıyorum. Karsıdakı ınsan da anlar dıye dusunuyorum. Yeter ki ufak tefek seyler olsun aşılır gıder insallah ❤️

Back
X