Üff bunalttilar iyice

garip555

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2016
225
44
13
Iyi akşamlar arkadaşlar çoktan beri giremiyorum foruma telefon şirketini değiştirdik vs.Neyse akşam akşam nasıl canim sıkıldi.İnsan herkesden bekliyorda kendi ailesi kanı canı olandan gelince ağına gidiyor.Burdan başka anlatacak kimsede yok.Şimdi ben arasıra daha doğrusu eşimle beraber üniversiteye giden kardeşime harçlık gibi yardımda bulunuruz.Sürekli değil ama .Olunca iste.Neyse geçenlerde bayagi sıkışmış aradı bende gerçekten Ogün evde değildim birde hafta sonunu dedim hafta başı yapariz.Herneyse öbür kizkardesimle.konuştuk o ben hallettim falan dedi.Sonra işte bu kardeşim üniversitete olan kardeşimi arayıp yok İşte benden için aramayın da sormayın da bak istedin de yardım etmedide.Neler neler ne kendimi begenmisligim kalmış ne soguklugum.En sonda demiş ki iste iyi yaptım aklını başına toplasin.Anlamadım ne Mana da dedi.Ama çok ağrım gitti çünkü gerçekten ben yurt dışında olduğum için sanki hala küçükler orda bıraktığım gibiler gözümde.Burda bişey yesem inaninki.gözümün önüne gelirler.Küsüz şimdi Allah var kardeşim boşver biz biliyoruz seni diyor ama gerçekten kardes kardeşe de oluyormus.

Acı bir durum. İnsan herkesten bekler de kardeşinden beklemez böylesi şeyleri, tuhaf...

Muhtemelen diğer kardeşinizin söylediklerini de üniversitede okuyan kardeşiniz size yetiştirdi.
Şimdi bu da yapıcı bir hareket midir? En azından size duyurmadan, direkt diğer kardeşinizi uyarsaydı da sizi bulaştırmasaydı, kapanıp gitseydi hiç açılmadan. Arkanızdan konuşan kadar, size söyleyen de kabahatsiz değil hani.

Bi de arkanızdan konuşulduğundan ne kadar eminsiniz?
Al birini vur ötekine diyesim geldi kardeşleriniz için.

Yok bu kardeşim nasıl anlattı bana bu para mevzusindan sonra hiçbişey yoktu hatta bir iki ay görüştük konuştuk taa ki iste üniversiteki.kardeşime işte ben aramiyorum siz aramayın sormayın deyince kardeşimde.sasirmis.Çünkü her gün nerdeyse konuşup görüsüyoruz.Bana sordu İşte aranızda bişey falan geçtimi diye çünkü o hani diyor senden yana bişey yok ama öbürü atıp tutunca şaşırdım diyor

Eşime de anlatmadim.Utandım çünkü duyarsa zoruna gider kendi karşı gibi sahip çıkar elinden geldigince.Boğazım da takılıp kaldı.İyiki bura var yok içime ata ata çok kötü oldum

Kardesler arasinda olmasi uzucu ama si buyuksunuz nazlari size geciyor diye abartmislar.para yi hemen yollamadinI diye sogudunuz filan sanmis galiba.
Olur oyle arada

Biz iki kız kardeşiz, bir üçüncümüz olsa da isterdim yani ama kısmet değilmiş ne yapalım,
ancak anlamaya çalışıyorum; yani şu durumda kardeşimin biri, diğerinin arkasından sallayacak bana, önce o sallayanı haşlarım "Ne biçim konuşuyorsun, ne kötülüğünü gördün" filan diyerek, sonra da "Ne derdiniz varsa konuşun halledin, oturalım konuşalım ya da hep beraber, böyle olmaz" der adrese paslarım. Gidip de onun lafını ona götürüp arayı soğutan kardeş olmam. Bilmiyorum, olay bana bu şekilde göründü.

Ha tabi kardeşler arası yaş farkı ve samimiyet de fark eder, ama yine de tuhaf işte...
Şu haliyle tasvip edebileceğim bir şey değil.
Yani bir abla olarak, kardeşim böyle konuşsa, koyar ya, küsmeye kıyamam belki ama bir başkasının 1 kıracağını, kardeş 5 kırardı herhalde tek sözüyle...

Yine de kardeştir, affedilir. Çok soğutmayın arayı.
Konuşun açık açık, söyleyin kırgınlıklarınızı.

Kardesler arasinda olmasi uzucu ama si buyuksunuz nazlari size geciyor diye abartmislar.para yi hemen yollamadinI diye sogudunuz filan sanmis galiba.
Olur oyle arada
Yok öyle olsa işte diyorumya kendini beğenmiş falan demesi zoruma gitti birde benle bişey yokmuş gibi konuşup arkamdan demesi ki herseyi de konuşuruz hani en ufak bişey de aman sende niye öyle yaptın gibi

Orası öyle aradım ben hatta niye bana demedin diye soracaktım acmadi.Geri de işte diyormus iyi yaptım aklını başına toplasin.Bunu hiç anlamadım niye dedi

Ya aslında başka şeylerde duydum k7mseye diyemiyorum burda söyliyim.İşte bu laf çıkaran kardeşim çok atar tutar tek annemle de herkesle.Dediginiz gibi olur arada diye seslenmedim.Bir gün bana dedi işte ben izine gidince doğal olarak annemler de kalirim.Allah var evdeki kardeslerim annem bizim için ne yapacağını sasirirlar.Bu kardeşim sen orada kalıyorsun yüzüne gülüyor lar ama annem bile arkanızdan konuşuyor işte bıktım Kalabalık tan falan diye dedi.Gitme işte istemiyorlar seni falan filan.Sok oldum annem zavalli o yaşta zaten iki senede bir görüyorum diye ne yapacağını şaşırır .Hiç demedim anneme bu lafi üzülür cünkü.Aklıma da getirmek istemiyorum ama acaba işte aralarını mi bozuyum dedi.Çünkü pek gecinemezler annemle bilmiyorum ya kaç gündür bu da geliyor aklıma

Orası öyle aradım ben hatta niye bana demedin diye soracaktım acmadi.Geri de işte diyormus iyi yaptım aklını başına toplasin.Bunu hiç anlamadım niye dedi

Siz aramışsınız madem, sizden kalkmış sorumluluk. Yine de "Küsüm" demeyin bana kalırsa,
diğer kardeşinizle filan konuşurken de bunu belli edin. Küs olmayın, ama kırgınlık ayrı bir şey... Hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak aranızdaki kardeşlik ilişkisi.

Ne denebilir ki daha, kendinizden yana vicdanınız rahatsa, bir abla/kardeş olarak tek yapabileceğiniz şey, gelene kapınızı açık bırakmak olacaktır. İsteyen gelir, isteyen gelmez, gelmeyene de ısrar edilmez, kendi kaybeder.
Çok üstünde durmayın artık...

Demedi belki sor bence neremi begeniyorum aoyle kendini begenmis denissin de
Açmıyor ki telefonları ah acsa konusucam.Adı gibi biliyor kendimi beğenmedim huyum yoktur hatta kendi bizi beğenmez işte oraya gidince üf işte siz niye ev araba almıyorsnuz yok İşte filanlar da yurt dışında neler aldılar sattılar yinede bişey demedim hep hani kalbinde bişey yok dilinde diye ama öyle değilmiş oste

Zoruma giden tek şey kardeşim anlatınca dedimki Birgün de hani bana sorsun bir derdin varmı gurbettesin .Hala diyormus ki ne derdi olucak yurt dışında yaşıyor parası var pulu var.Bumudur yani hep maddiyatmi.Ailem olmadan tek başıma herşeyle mücadele ediyorum hiç kimse yok burda .Çok kırıldım cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…