Üff Burun Pisliğiiii:/

Senin yerinde olsam 10'lu selpak alır masasına koyardım sabah o gelmeden. Eşşek değilse anlardı...

Maden mi arıyorsun abla yeter artık altın çıkmaz oradan desene bir dahakine.
Bu arada kolay kolay bırakmaz burun karıştıran insanlar. Babam ve amcalarım kariyerlerini noktalamayı düşünmüyorlar bu konuda.
Bida gorursem diyeceklerimi tutuyorum aklimda :) diyorumya karistirsa yine iyi yemek bide

Ayyy bitane daha varmisssss. Müdürlük hastalığı gibi birsey olmus yahu.

Degismiycegni biliyorumda ne bilim iste sağlığıda söz konusu. Farkinda olsa bile huy etmissede belki ayip bak gördük ettik koca kadınsın bi doktora git falan desek rencide olur belkide alınır gider diye dusundum.

Senin yerinde olsam 10'lu selpak alır masasına koyardım sabah o gelmeden. Eşşek değilse anlardı...
Belli edicem bi sekilde cunku cidden midem cok hassas bide . bikackere daha gorursem soylerim herlde o sinirle

hastalık değil
alışkanlık
ergenliğe kadar nerdeyse ben de yaptım
sonra kendimi çok zorladım bırakmak için.
bu arada burundan çıkanların tadı gözyaşımızdan farklı değil.
bırakması zor.

O konular bu yazdiginizdan çok daha iyi. Ve hatta Fake konular dahil.

Gerek yoktu. Sırf muhabbet olsun diye açılan bu tür konular sinir bozucu.

Geyiği bile yapılmıyor.
Hanımefendi yazmazsiniz olur biter niye bukadar dert ettinizkii?
Gidin ozaman fake konularda takılın iyi iyi.
Geyik yapilcak bir durum goremedim ben ? Ortada alıkanlık huy sağlık var.

Öylemi dersiniz . alıskanlıklar birakilmiyor evet kendimin tırnak eti yeme alıskanligimi bilirim ufakliktan beride cok yol denedik ama hala bırakamadim..
Oda birakmiycak desenize tüm sirket mide bulantisiyla gezeri artik. Bugun ben yarin bi baskasi görür gider

ay midem kalktı iğrenç inanmıyorum ya görsem şoka girerdim heralde.

Bu sitede de neler okudum ya
Dişlerini bornoza silenmi dersin, g.cını kaşıyıp koklayan koca mı dersin, klozet kapağına işeyen kayınpeder mi dersin şimdide sumuk yiyen muhasebeci....
Bu toplum nereye gidiyor

haykırdım iş yerinde sesim yankılandı
ayrıca o kocaya kocaman biiir

valla ben okulda yaparım da görürler diye korktuğumdan ortaokulda bıraktım
ilk başlarda çok çok zorlanmıştım. şimdi nasıl yemişim böyle iğrenç görünümlü bişeyi diyorum 11-12 yaşına kadar olan kısmı hayatımdan silesim geliyor.
şu an tırnaklarımı yemeye devam ediyorum sadece.
bir de çok stresli bir dönemdeysem ve bilgisayar başında ya da bir şey okuyorsam hala elim burnuma gidiyor. tabiki artık kendimi kontrol edebiliyorum. o kişinin yaptığı şeyi gördüğünüzü bilmesi en azından iş yerinde yapmamasına yardımcı olur. bence gördüğünüzü belli edin.

İğrenç bir durum evet bence bırak bir şey yapma bir daha da seyretme mide bulantinla kalırsın

Iyi valla bırakmissiniz.. Ay aman aman elinizi atmayın nolurr. Dimi belki bildigimizi anlasa dikkatli olur utanma duygusu yerine gelir

Iyi valla bırakmissiniz.. Ay aman aman elinizi atmayın nolurr. Dimi belki bildigimizi anlasa dikkatli olur utanma duygusu yerine gelir

benim durumum çocukluğumda yaşadığım çok büyük bir travma yüzünden başlamıştı.
belki o kadın da öyledir ve atlatamamıştır.
yine de toplum içinde iğrenç bi durum.

İğrenç bir durum evet bence bırak bir şey yapma bir daha da seyretme mide bulantinla kalırsın
Yok seyretmedim zaten odasinda oturmus bilgisayara dalmis oyle kurcalama yapiyodu kapı acikti yani bide. Tam gittim kapiya hafif vurup iceri gircektimki elim kapida gozlerim acikk kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…