Bida gorursem diyeceklerimi tutuyorum aklimda :) diyorumya karistirsa yine iyi yemek bideMaden mi arıyorsun abla yeter artık altın çıkmaz oradan desene bir dahakine.
Bu arada kolay kolay bırakmaz burun karıştıran insanlar. Babam ve amcalarım kariyerlerini noktalamayı düşünmüyorlar bu konuda.
Eltim yok gorumcem yok kp kvdem yok.Bunu neden buraya yazma gereği duydunuz ?
Ayyy bitane daha varmisssss. Müdürlük hastalığı gibi birsey olmus yahu.Iyyy kendi pis müdürümü hatırladım. 45 yaşındaki adam burnunun pisliğini yiyor valla.
Ne zaman elinden bir şey alsam yerime gidip dezenfekte ediyorum. Yiyecek şey zaten almıyorum. Verdiyse çaktırmadan çöpe atıyorum.
Şirkette burnunu karıştıran çok zaten de yiyen bir bu var.
Eltim yok gorumcem yok kp kvdem yok.
Degismiycegni biliyorumda ne bilim iste sağlığıda söz konusu. Farkinda olsa bile huy etmissede belki ayip bak gördük ettik koca kadınsın bi doktora git falan desek rencide olur belkide alınır gider diye dusundum.Konuşsanız bile değişmez bence. 35 yaşında bu insan. Kim ne derse desin pisliktir böyle şeyler bana göre. Bi de milletin içinde yapıyorsa, e bi de yiyormuş, vallahi onun elinden bişey yenilip içilmez. Gerçi bu sadece görünen bişey. Beraber çalıştığınız insanlar arasında tuvaletten sonra ellerini yıkamayanlar falan mutlaka vardır.
Bence farkında olmadığı bişey söylenir insana, uyarı anlamında. Mesela dişinde maydonoz vardır farkında değildir, söylersiniz düzeltir. Ama bu gayet de farkında bence. Ben burnumu karıştıracam, bi de ağzıma atıp yiyecem onu, yutucam bi de farkında olmayacağım öyle mi? Çok komik. :)
Belli edicem bi sekilde cunku cidden midem cok hassas bide . bikackere daha gorursem soylerim herlde o sinirleSenin yerinde olsam 10'lu selpak alır masasına koyardım sabah o gelmeden. Eşşek değilse anlardı...
Merhabaaa
Ay yazarken bile hala midem berbat suan :/ bari hep birlikte midemiz bulansin bi çözüm bulalim dedim :)) isyerinde bi ablamız var 35 yasinda muhasebe müdürümüz bunu bir kac seferde yakaladım ama 'yok yaaa daha neler' demistim .. Ama bugun bildigin bakakaldım yaptığına da tam emin oldum.. Bilgisayara kitlenmis bir eliyle burnunu karistiriyor çıkanıda ağzına atıyorbugun tam gördüm .. Kendisi dalgın oldugu icin bianda beni gorunce eli ağzında tırnak yiyormus gibi davranmaya basladi ay napsam ne etsem ne desem bilmiyorum acaba bi hastalık falanmı? Alışkanlıkmı yaptı acaba ? Konusup doktora goturmeyemi zorlasam ?
Hanımefendi yazmazsiniz olur biter niye bukadar dert ettinizkii?O konular bu yazdiginizdan çok daha iyi. Ve hatta Fake konular dahil.
Gerek yoktu. Sırf muhabbet olsun diye açılan bu tür konular sinir bozucu.
Geyiği bile yapılmıyor.
Öylemi dersiniz . alıskanlıklar birakilmiyor evet kendimin tırnak eti yeme alıskanligimi bilirim ufakliktan beride cok yol denedik ama hala bırakamadim..hastalık değil
alışkanlık
ergenliğe kadar nerdeyse ben de yaptım
sonra kendimi çok zorladım bırakmak için.
bu arada burundan çıkanların tadı gözyaşımızdan farklı değil.
bırakması zor.
Görende benSenin niye miden bulanıyo, sümük yiyen o...
Bu sitede de neler okudum ya
Dişlerini bornoza silenmi dersin, g.cını kaşıyıp koklayan koca mı dersin, klozet kapağına işeyen kayınpeder mi dersin şimdide sumuk yiyen muhasebeci....
Bu toplum nereye gidiyor
Öylemi dersiniz . alıskanlıklar birakilmiyor evet kendimin tırnak eti yeme alıskanligimi bilirim ufakliktan beride cok yol denedik ama hala bırakamadim..
Oda birakmiycak desenize tüm sirket mide bulantisiyla gezeri artik. Bugun ben yarin bi baskasi görür gider
Ben girdim girdimmay midem kalktı iğrenç inanmıyorum ya görsem şoka girerdim heralde.
Iyi valla bırakmissiniz.. Ay aman aman elinizi atmayın nolurr. Dimi belki bildigimizi anlasa dikkatli olur utanma duygusu yerine gelirvalla ben okulda yaparım da görürler diye korktuğumdan ortaokulda bıraktım
ilk başlarda çok çok zorlanmıştım. şimdi nasıl yemişim böyle iğrenç görünümlü bişeyi diyorum11-12 yaşına kadar olan kısmı hayatımdan silesim geliyor.
şu an tırnaklarımı yemeye devam ediyorum sadece.
bir de çok stresli bir dönemdeysem ve bilgisayar başında ya da bir şey okuyorsam hala elim burnuma gidiyor. tabiki artık kendimi kontrol edebiliyorum. o kişinin yaptığı şeyi gördüğünüzü bilmesi en azından iş yerinde yapmamasına yardımcı olur. bence gördüğünüzü belli edin.
Iyi valla bırakmissiniz.. Ay aman aman elinizi atmayın nolurr. Dimi belki bildigimizi anlasa dikkatli olur utanma duygusu yerine gelir
Yok seyretmedim zaten odasinda oturmus bilgisayara dalmis oyle kurcalama yapiyodu kapı acikti yani bide. Tam gittim kapiya hafif vurup iceri gircektimki elim kapida gozlerim acikk kaldi.İğrenç bir durum evet bence bırak bir şey yapma bir daha da seyretme mide bulantinla kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?