Valla bende burda verilen cevaplardada igrenc seyler gordum . insanoglu iste bize garip gelen onlara normal geliyor malesef.. Valla kusura bakmayinİnanın bu kadarını tahmin etmiyordum koltuk altını koklamaktan bile iğrenç resmen burun pisliğini yiyen bir yaratık.
Hala gözümün önünde sanki birde hamilelik hormonlarıyla ota boka midem kalkıyo varın gerisini siz hesap edin
Cocukluguna geri gönderip eline vurasım var.Ben bir tanıdığın çocuğunun eline vururdum hep. 9 yaşlarına kadar devam etti sonra hiç görmedik. Alışkanlık bu.
Ağza toprak atma,burun karıştırma tırnak yeme falan bunlar genelde çocukluktan
Sağol almayayim aman... işi birakirdim herhalde. Kolay gelsin, lezzetlimi diye seslenseydin. En azindan yaparken birdahakina etrafta biri varmi diye bakardi.Valla bide görmek dahada kötü
Iyyy onu da hiç sevmem seyretmedim.. ilk defa şimdi burda okudum ya böyle bi şeyi çok komiğime gitti..:))Recep İvedik 5
Varmis varmis. Bende demin duydum bunlariya onu harbi harbi yiyor mu o kadın.daha neler duyucaz yarabbim.
Ben bu zamana kadar dokundugum seylere yanarım. Saat kac oldu agzima bisi alamadim halaİğrenç yaaaa
Dokunduğu hiçbir eşyaya dokunamam inan
Iste cocuk olsa eline vur da bunu ancak öyle boslugunda yakarsin sasirip kalirsin.Ya bende oyle dusundum ama onu okumasi bile midemin bulandiracagini dusunmustum okumamistim. Bunu beklemiyordum. En fazla burnunu kurtalyip ellerini yikamiyordur, oraya buraya suruyordur diye dusunmustim ama inan aklima geldikçe midem havalaniyor.
Ben cocuklarda bile tahamul edemiyorum iggggg
Ben digerlerini bilmiyorim da sadece sidik kokulu bi kız vardi onu biliyorum o gün daha neler duyucaz demistm kendi kendime. Buyuk konusmusum duymadim gördümRecep İvedik 5
Ay o an valla dondum kaldim bide direk tirnagini yiyomus gibi yapmaya basladi hemen . telasa telasla cevap vermiyim dedim ama ah bida göreym neler diycem . bizimkide mide yahuSağol almayayim aman... işi birakirdim herhalde. Kolay gelsin, lezzetlimi diye seslenseydin. En azindan yaparken birdahakina etrafta biri varmi diye bakardi.
Aynen. 35 yasinda kadin. Ayip.Ay o an valla dondum kaldim bide direk tirnagini yiyomus gibi yapmaya basladi hemen . telasa telasla cevap vermiyim dedim ama ah bida göreym neler diycem . bizimkide mide yahu
Cok hassasim bide koku bisey gordummu direk cıkarasım gelir. Bunda midemi disari cikarasim geldi.. Burdaki arkadaslarn dedigi gibi alıskanlık belli bayagdir. Mutlaka yakaliycam yineAynen. 35 yasinda kadin. Ayip.
Umarim yakalamazsin :) o mide birdahasini kaldirirsa iyi valla :)
:))))) diyecek soz bulamiyorumCok hassasim bide koku bisey gordummu direk cıkarasım gelir. Bunda midemi disari cikarasim geldi.. Burdaki arkadaslarn dedigi gibi alıskanlık belli bayagdir. Mutlaka yakaliycam yine
En son seviyorum falan diyordu, bilmiyorum.Iyi eşi beyin kalp krizi gecirmemis valla ugrasilmaz
pişman olmussunuz zaten cevap vermıyım :/
pişman olmussunuz zaten cevap vermıyım :/
Evet komik geliyor bize bi eşine sormak lazımIyyy onu da hiç sevmem seyretmedim.. ilk defa şimdi burda okudum ya böyle bi şeyi çok komiğime gitti..:))
Hanımefendi yazmazsiniz olur biter niye bukadar dert ettinizkii?
Gidin ozaman fake konularda takılın iyi iyi.
Geyik yapilcak bir durum goremedim ben ? Ortada alıkanlık huy sağlık var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?