Üff Burun Pisliğiiii:/

Valla bende burda verilen cevaplardada igrenc seyler gordum . insanoglu iste bize garip gelen onlara normal geliyor malesef.. Valla kusura bakmayin

Ben bir tanıdığın çocuğunun eline vururdum hep. 9 yaşlarına kadar devam etti sonra hiç görmedik. Alışkanlık bu.

Ağza toprak atma,burun karıştırma tırnak yeme falan bunlar genelde çocukluktan
Cocukluguna geri gönderip eline vurasım var.

ya onu harbi harbi yiyor mu o kadın.daha neler duyucaz yarabbim.
Varmis varmis. Bende demin duydum bunlari
antan3m dedi:
Bu sitede de neler okudum ya
Dişlerini bornoza silenmi dersin, g.cını kaşıyıp koklayan koca mı dersin, klozet kapağına işeyen kayınpeder mi dersin şimdide sumuk yiyen muhasebeci

Bak bunlar da varmis

Iste cocuk olsa eline vur da bunu ancak öyle boslugunda yakarsin sasirip kalirsin.

Sağol almayayim aman... işi birakirdim herhalde. Kolay gelsin, lezzetlimi diye seslenseydin. En azindan yaparken birdahakina etrafta biri varmi diye bakardi.
Ay o an valla dondum kaldim bide direk tirnagini yiyomus gibi yapmaya basladi hemen . telasa telasla cevap vermiyim dedim ama ah bida göreym neler diycem . bizimkide mide yahu

Ay o an valla dondum kaldim bide direk tirnagini yiyomus gibi yapmaya basladi hemen . telasa telasla cevap vermiyim dedim ama ah bida göreym neler diycem . bizimkide mide yahu
Aynen. 35 yasinda kadin. Ayip.
Umarim yakalamazsin :) o mide birdahasini kaldirirsa iyi valla :)

Aynen. 35 yasinda kadin. Ayip.
Umarim yakalamazsin :) o mide birdahasini kaldirirsa iyi valla :)
Cok hassasim bide koku bisey gordummu direk cıkarasım gelir. Bunda midemi disari cikarasim geldi.. Burdaki arkadaslarn dedigi gibi alıskanlık belli bayagdir. Mutlaka yakaliycam yine

Hanımefendi yazmazsiniz olur biter niye bukadar dert ettinizkii?
Gidin ozaman fake konularda takılın iyi iyi.
Geyik yapilcak bir durum goremedim ben ? Ortada alıkanlık huy sağlık var.

Bende sağlıkla ilgili bir konu sandım . Hayir değil. Bir başkasının dedikosu nasıl yapılır ile ilgili bir içerik.
Bdv yol geçen konu hanı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…