Üff Burun Pisliğiiii:/

Ayrıca yorumların bir kaçı hariç gayette geyiğe dönmüş bir konu.

Bende sağlıkla ilgili bir konu sandım . Hayir değil. Bir başkasının dedikosu nasıl yapılır ile ilgili bir içerik.
Bdv yol geçen konu hanı oldu.
o zaman butun bdv dedıkodu yapıyor.. kocasının kp kv elti görümce arkadas yeğen dayı anne baba herkes dedıkoducu ozaman. yanı anlayamadım derdiniizide neyseee.

Bazı Yorumlar konudan daha iğrenç gerçekten. Midem bulandı.(Bazı yorumlardan)
Psikolojik rahatsızlıktır saç koparma gibi uyarılması destek alması gerekiyor

Kucukken kuzenin yapiyordu. Yapma.etme dedikce dayimlar inadina gizli gizli yaparken yakaliyorlardi.
Gormezden geldiler bir sure ve pedagog yardimi almislardi.

Tabi bu bayan kac yasinda....temelinde psikolojik sorun yatiyor.Destek almali.

belki eşide bılıyodur oda yapma dıyodur inadına yapıyoda olabılır.. 35 yasında yanı küçükken olurmus bu tur seyler ama demekkı vazgecemedı bıturlu :/

psikolojik rahatsizlik var bence oylelerinde yani pislik yaptiklarinin bile farkinda degiller o derece rahatsiz

belki eşide bılıyodur oda yapma dıyodur inadına yapıyoda olabılır.. 35 yasında yanı küçükken olurmus bu tur seyler ama demekkı vazgecemedı bıturlu :/
Arkadaşım 32 yaşında saçını koparıyordu,saç koparmanın yanlış olduğunu biliyordu elbet değilmi?
Bunun yaşla falan alakası yok kesinlikle destek almalı

Ayrıca yorumların bir kaçı hariç gayette geyiğe dönmüş bir konu.
Katılıyorum, resmen midem bulandı benim de.
Limoncunun kocasının yaptıkları mı anlatılmamış, sümük üzerinden fanteziler mi yapılmamış.
Yapmayın hanımlar ya, ay çok iğrenç

o zaman butun bdv dedıkodu yapıyor.. kocasının kp kv elti görümce arkadas yeğen dayı anne baba herkes dedıkoducu ozaman. yanı anlayamadım derdiniizide neyseee.

Kv.sini anlatan , hayatını tamamen etkilediği için anlatıyor. Çözüm yolu arıyor.

Bu ki bu tamamen geyiğe dönmüş. Bana öğrendiğiniz bir tane çözüm söyler misiniz ?

Nedense biri buraya konu açtığında hemen kv. Elti v.s sorunlarını yazanları öne sürüyor.

Derdim yok. Sadece midemi bulandırdı bu konu. Gereksiz buldum.

Gerçekten derdiniz o kadına yardım etmekte konusacaksiniz , destek alması için ikna edeceksiniz.
Ya da sitede psikoloji formları var , oraya soracaksınız.

Ben bu hali bilirsem ne bilmezsem ne ?

Nasıl yok. Konuyu açan sizsiniz. Madem derdiniz gerçekten sağlık için çözüm aramak yönlendirmeyi de ona göre yapmalısınız.
Neyse ben diyeceğimi dedim. Umarım işe yarar konunuz ne diyeyim ?
Saolun

Sınanıyorum ben bugun :) tamam öneriniz icin tesekkurler iyi gunler

Annemde cok tiksinir burnunu karistirandan. Hatta kardesim karistirirken ne var oglum maden mi varda ariyorn birsey der. Birgun arabada giderken kadinin biri burnunu ceketine sildi sumkurerek annemde neden oyle yapiyorsun peceten yoksa vereyim demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…