o zaman butun bdv dedıkodu yapıyor.. kocasının kp kv elti görümce arkadas yeğen dayı anne baba herkes dedıkoducu ozaman. yanı anlayamadım derdiniizide neyseee.Bende sağlıkla ilgili bir konu sandım . Hayir değil. Bir başkasının dedikosu nasıl yapılır ile ilgili bir içerik.
Bdv yol geçen konu hanı oldu.
yapıcak birşey yokAyrıca yorumların bir kaçı hariç gayette geyiğe dönmüş bir konu.
Merhabaaa
Ay yazarken bile hala midem berbat suan :/ bari hep birlikte midemiz bulansin bi çözüm bulalim dedim :)) isyerinde bi ablamız var 35 yasinda muhasebe müdürümüz bunu bir kac seferde yakaladım ama 'yok yaaa daha neler' demistim .. Ama bugun bildigin bakakaldım yaptığına da tam emin oldum.. Bilgisayara kitlenmis bir eliyle burnunu karistiriyor çıkanıda ağzına atıyorbugun tam gördüm .. Kendisi dalgın oldugu icin bianda beni gorunce eli ağzında tırnak yiyormus gibi davranmaya basladi ay napsam ne etsem ne desem bilmiyorum acaba bi hastalık falanmı? Alışkanlıkmı yaptı acaba ? Konusup doktora goturmeyemi zorlasam ?
Arkadaşım 32 yaşında saçını koparıyordu,saç koparmanın yanlış olduğunu biliyordu elbet değilmi?belki eşide bılıyodur oda yapma dıyodur inadına yapıyoda olabılır.. 35 yasında yanı küçükken olurmus bu tur seyler ama demekkı vazgecemedı bıturlu :/
Onlara göre normal durumlar ddmekki alısmıslar yadırgamıyolar:/psikolojik rahatsizlik var bence oylelerinde yani pislik yaptiklarinin bile farkinda degiller o derece rahatsiz
Katılıyorum, resmen midem bulandı benim de.Ayrıca yorumların bir kaçı hariç gayette geyiğe dönmüş bir konu.
yapıcak birşey yok
o zaman butun bdv dedıkodu yapıyor.. kocasının kp kv elti görümce arkadas yeğen dayı anne baba herkes dedıkoducu ozaman. yanı anlayamadım derdiniizide neyseee.
SaolunNasıl yok. Konuyu açan sizsiniz. Madem derdiniz gerçekten sağlık için çözüm aramak yönlendirmeyi de ona göre yapmalısınız.
Neyse ben diyeceğimi dedim. Umarım işe yarar konunuz ne diyeyim ?
Sınanıyorum ben bugun :) tamam öneriniz icin tesekkurler iyi gunlerKv.sini anlatan , hayatını tamamen etkilediği için anlatıyor. Çözüm yolu arıyor.
Bu ki bu tamamen geyiğe dönmüş. Bana öğrendiğiniz bir tane çözüm söyler misiniz ?
Nedense biri buraya konu açtığında hemen kv. Elti v.s sorunlarını yazanları öne sürüyor.
Derdim yok. Sadece midemi bulandırdı bu konu. Gereksiz buldum.
Gerçekten derdiniz o kadına yardım etmekte konusacaksiniz , destek alması için ikna edeceksiniz.
Ya da sitede psikoloji formları var , oraya soracaksınız.
Ben bu hali bilirsem ne bilmezsem ne ?
Valla bende bilmiyodum da oluyomus demekki daha neler gorucez acabaaÖffffff
Karıştırdın tamam da ağzına atmak nedir?
Öyyykkk.
Valla bende bilmiyodum da oluyomus demekki daha neler gorucez acabaa
Dayanmaktan ziyade bidaha böyle biseyle karsilasmam insİyi dayanmışsınız ben yüzüne kusardım
Dayanmaktan ziyade bidaha böyle biseyle karsilasmam ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?