uff yardım lütfen kafayı yicem neden böyleyimm?

O nasıl oluyor faceden sildiğin birini hale görebilmeniz yani onlineyken bunu anlamadım

çok sık arattığım için ya da mesajları hala duruyor ondan olabilir. bazılarında oluyormus öyle girdiği zaman görüyorum şu an değil mesela online. sohbet listemde en altta çıkıyor adını aratınca

Senin hakkında hayırlısını sen bilemezsin ki bacım.. daha iyisinin olmayacağını da bilemezsin

Senin hakkında hayırlısını sen bilemezsin ki bacım.. daha iyisinin olmayacağını da bilemezsin
Allah a bıraktım zaten.. tek tesellim bu . üzülme diyorum o senin kaderinse elbet gelir kaderin değilse ne kadar aglasam da olmaz yıpratmaya gerek yok kendimi diyorum. bu sekilde teselli buluyorum

ah bir bırakabilsem . hasedimden catlıyorum kimle konusuyor benden daha mı güzel benden daha mı iyi daha mı mutlular birlikte vs :/
ama bak onun hiç bişeyden haberi bile yok... kendi kendini yiyip bitiriyorsun. başka uğraşlar bul kendine

sürekli birisiyle konuştuğu anlamına gelmez online olması, bakınıyordur sadece, bence sen bu adamı iyice takıntı yapmışsın, şuan takip etmeyi bırak ve hayatına devam et, daha kaç ay kaç yıl takip edeceksin ki, kendi kendini sabote ediyorsun böyle yaparak

Ayrılmışsınız artık ne yaparsa yapar
başka bir uğraş bul kendine

sanırım unutana kadar sürer bu durum ama kara aldım whatsapptan da takip etmicem son görülmelerini faceden de etmicem.

Bunu seni kıskandırmak için yaptığını düşünüyorsun anladığım kadarıyla,

ama böyle şeylere ümit bağlama yoksa üzlürsün.

bir erkek neden soğur peki sevdiğinden ?
Sıkılmış olabilir yeni birini bulmuş olabilir yada sen de aradığını bulamamış olabilir
bir sürü neden var canım ama unutma dünyadaki tek erkek o değil
yaşın küçük sanırım gün gelecek bugününe gülüp geçeceksin öyle düşün

Onu şuan takip etmek sana acı vermekten başka bir işe yaramaz birini bulmuşta olablir erkek neticede bulmamista olablir ama bu bulmayacagi anlamina gelmez bence bian once engelle tüm anılarını ortadan temizle yeni insanlar tanı arkadaslarinla vakit gecir ailenle vakit gecir mutlu olmaya calis canim takip etme ettikce üzülürsün ALLAH yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…