- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
O nasıl oluyor faceden sildiğin birini hale görebilmeniz yani onlineyken bunu anlamadım
biliyorum ama işte ben farklı düşünüyorum biri olsun tam olsun. başka birini içim almıyor zaten. biri geliiir biri gider takma bu kadar diyorlar ama ben onu cok istemiştimçok gençsin.. daha kimler olur:)
Allah a bıraktım zaten.. tek tesellim bu . üzülme diyorum o senin kaderinse elbet gelir kaderin değilse ne kadar aglasam da olmaz yıpratmaya gerek yok kendimi diyorum. bu sekilde teselli buluyorumSenin hakkında hayırlısını sen bilemezsin ki bacım.. daha iyisinin olmayacağını da bilemezsin
ah bir bırakabilsem . hasedimden catlıyorum kimle konusuyor benden daha mı güzel benden daha mı iyi daha mı mutlular birlikte vs :/canım takip etmeyi bıraksan inan bana daha mutlu olacaksın...
ama bak onun hiç bişeyden haberi bile yok... kendi kendini yiyip bitiriyorsun. başka uğraşlar bul kendineah bir bırakabilsem . hasedimden catlıyorum kimle konusuyor benden daha mı güzel benden daha mı iyi daha mı mutlular birlikte vs :/
sürekli birisiyle konuştuğu anlamına gelmez online olması, bakınıyordur sadece, bence sen bu adamı iyice takıntı yapmışsın, şuan takip etmeyi bırak ve hayatına devam et, daha kaç ay kaç yıl takip edeceksin ki, kendi kendini sabote ediyorsun böyle yaparak2 yıllık sevgilimle 2.5 ay önce ayrıldık. o benden ayrıldı soğudum diyerek. çok koştum peşinde buna rağmen dönmedi geri. faceden falan sildim bende . ama faceye girip çıktığını hala görebiliyorum. kaç zamandır sürekli facede ve normalde fbookta takılmayı sevmeyen biri. üstelik mobilden giriyor saatlerce açık olduğu zamnlar bile oluyor. başkasıyla konuştuğunu gösterir mi bu durum.? sürekli onu takip ediyorum sosyal ağlar üzerinden. neden böyle yaptığıma ben de anlam veremiyorum. başkasın bulmuş mudur?
sanırım unutana kadar sürer bu durum ama kara aldım whatsapptan da takip etmicem son görülmelerini faceden de etmicem.sürekli birisiyle konuştuğu anlamına gelmez online olması, bakınıyordur sadece, bence sen bu adamı iyice takıntı yapmışsın, şuan takip etmeyi bırak ve hayatına devam et, daha kaç ay kaç yıl takip edeceksin ki, kendi kendini sabote ediyorsun böyle yaparak
geri dönsün istiyorum kimseye dokunmadanAyrılmışsınız artık ne yaparsa yapar
başka bir uğraş bul kendine
Ama onun çokta umrunda değil belli ki zorla güzellik olmaz beklemede kalgeri dönsün istiyorum kimseye dokunmadan
dönemz mi diyorsun yaniAma onun çokta umrunda değil belli ki zorla güzellik olmaz beklemede kal
Döner mi dönmez mi bilmem ama çok sevse şuan bu durumda olmazdınızdönemz mi diyorsun yani
bir erkek neden soğur peki sevdiğinden ?Döner mi dönmez mi bilmem ama çok sevse şuan bu durumda olmazdınız
Sıkılmış olabilir yeni birini bulmuş olabilir yada sen de aradığını bulamamış olabilirbir erkek neden soğur peki sevdiğinden ?
Onu şuan takip etmek sana acı vermekten başka bir işe yaramaz birini bulmuşta olablir erkek neticede bulmamista olablir ama bu bulmayacagi anlamina gelmez bence bian once engelle tüm anılarını ortadan temizle yeni insanlar tanı arkadaslarinla vakit gecir ailenle vakit gecir mutlu olmaya calis canim takip etme ettikce üzülürsün ALLAH yardimcin olsun2 yıllık sevgilimle 2.5 ay önce ayrıldık. o benden ayrıldı soğudum diyerek. çok koştum peşinde buna rağmen dönmedi geri. faceden falan sildim bende . ama faceye girip çıktığını hala görebiliyorum. kaç zamandır sürekli facede ve normalde fbookta takılmayı sevmeyen biri. üstelik mobilden giriyor saatlerce açık olduğu zamnlar bile oluyor. başkasıyla konuştuğunu gösterir mi bu durum.? sürekli onu takip ediyorum sosyal ağlar üzerinden. neden böyle yaptığıma ben de anlam veremiyorum. başkasın bulmuş mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?