aminnn. RABBİMİN yardımına çok ihtiyacım var şu an.. geri gelir mi ki? soğudum diyerek gitti ama... :'(Onu şuan takip etmek sana acı vermekten başka bir işe yaramaz birini bulmuşta olablir erkek neticede bulmamista olablir ama bu bulmayacagi anlamina gelmez bence bian once engelle tüm anılarını ortadan temizle yeni insanlar tanı arkadaslarinla vakit gecir ailenle vakit gecir mutlu olmaya calis canim takip etme ettikce üzülürsün ALLAH yardimcin olsun
Canim benim kıyamam sana ya cok seviyosun demekki belli kaç yaşındasin sen ve erkek arkadasin kac yasinda ona göre cvp vereyim bu sorunaaminnn. RABBİMİN yardımına çok ihtiyacım var şu an.. geri gelir mi ki? soğudum diyerek gitti ama... :'(
yaşım 21 geçicek bu da biliyorum ama onunla kurduğum hayalleri baskasıyla gerceklestirmek istemiyorumSıkılmış olabilir yeni birini bulmuş olabilir yada sen de aradığını bulamamış olabilir
bir sürü neden var canım ama unutma dünyadaki tek erkek o değil
yaşın küçük sanırım gün gelecek bugününe gülüp geçeceksin öyle düşün
21 yaşımızdayız ikimizde. aynı üniversitede aynı fakültedeyiz hatta arasıra karsılasıyoruz. benim davranıslarım kıskanclıklarım güvenmemem yüzünden soğumus. güvenmemek değildi benimkisi hep böyle umursamaz ilgisiz davranıyordu bna. elimden kayıp gidicekmiş gibi hissediyordum hep. onun için fazlaca sıktım onu.Canim benim kıyamam sana ya cok seviyosun demekki belli kaç yaşındasin sen ve erkek arkadasin kac yasinda ona göre cvp vereyim bu soruna
Herkesin yarım kalan hayalleri vardır neden bu kadar üzülüyorsun biliyor musun o seni terk ettiği içinyaşım 21 geçicek bu da biliyorum ama onunla kurduğum hayalleri baskasıyla gerceklestirmek istemiyorum
Geçmişte benimde böyle bi iliskim olmustu erkek arkadasim pisman olup dönmüştü tekrardan o yuzden kesin dönmez demekte yanlis olur ihtimal var tabiki insallah döner ALLAH büyük.ama sen yinede kafani sadece ona kitleme yoksa mutsuz olursun olumsuz bişey olursayaşım 21 geçicek bu da biliyorum ama onunla kurduğum hayalleri baskasıyla gerceklestirmek istemiyorum
elbette var ama düşünsene onun elini tutuyorsun onunla okul turlarına katılıyorsun şehir dışına çıkıyrsun binlerce fotograf 2 yıl boyunca sürekli yan yanasın. bir başkasıyla aynısını yaşamak koyucak bana sanırım. ve dahası çok sahiplenmişim onu. ona bir baskasının benim gibi bakması ve dahi bana bile bir baskasının dokunmasını kaldıramıcak gibi hissediyorum. belki aklınıza gelebilir nden bu kadar sahiplendin aranızda geçen birsey mi var diye asla yok. ama bu kadar onu benimsemem tuhaf ciddenHerkesin yarım kalan hayalleri vardır neden bu kadar üzülüyorsun biliyor musun o seni terk ettiği için
tam tersi olsa inan aklında olmazdı
Evet seninkisi güvenmemek değil çok sevmek o yüzdende çok gittin üstüne bende ayni senin gbiyim cok giderim sevdgim insanin üstüne boğarım bazen ama fazla sevgiden oluyo bunlarin hepsi21 yaşımızdayız ikimizde. aynı üniversitede aynı fakültedeyiz hatta arasıra karsılasıyoruz. benim davranıslarım kıskanclıklarım güvenmemem yüzünden soğumus. güvenmemek değildi benimkisi hep böyle umursamaz ilgisiz davranıyordu bna. elimden kayıp gidicekmiş gibi hissediyordum hep. onun için fazlaca sıktım onu.
tekrar eskisi gibi olamıcagımızı düşünüyormus. konustuk ayrıldıktan sonra cok kez. 2 ay sonra ben staja gidicem 5-6 ay gelmicem ben gelicem sen gidiceksin aylarca gelmiceksin. güvenmiyorsun bana bu kez hiç güvenmiceksin yine aynı seyleri yasıcaz o zaman daha zor olucak hersey daha zararlı olucak. ileride sorun yasamaktansa böylesi daha iyi geliyor bana dediGeçmişte benimde böyle bi iliskim olmustu erkek arkadasim pisman olup dönmüştü tekrardan o yuzden kesin dönmez demekte yanlis olur ihtimal var tabiki insallah döner ALLAH büyük.ama sen yinede kafani sadece ona kitleme yoksa mutsuz olursun olumsuz bişey olursa
evet ama o bunu anlamadı. güvenmesem yanında olmazdım ki.Evet seninkisi güvenmemek değil çok sevmek o yüzdende çok gittin üstüne bende ayni senin gbiyim cok giderim sevdgim insanin üstüne boğarım bazen ama fazla sevgiden oluyo bunlarin hepsi
neden buna kimse inanmıyor ya. şimdi de açık işte :)sildiğin birini facede görmek ?? ben bir sürü kişi sildim hiç biri sohbet alanında çıkmıyor online mı değil mi
Kafayı yemiş olmayasın (başlıktan esinlendim yanlış anlama)neden buna kimse inanmıyor ya. şimdi de açık işte :)
uygulamayla değil ki hem sadece bende değil bir kaç arkadasımda da o şekilde olmus ama zamanla gidiyormus 2 aydır gitmedi benden tuhaf bir durum :) çok şükür kafayı yemedim :)Kafayı yemiş olmayasın (başlıktan esinlendim yanlış anlama)
böyle bir uygulama yok facebookta onun için inanmıyoruz
üstelik açık oldugu zaman arkadasımdan teyit ettim. arkadasımda ekliydi benimki online ve mobilden mi giriyor dedim evet dedi. dogruymus yani. aradan 2 saat sonra cıktı. arkadasıma sordum terar benimki çıktı mı faceden diye evet dedi :) yani dogru görüyoruuummm :)uygulamayla değil ki hem sadece bende değil bir kaç arkadasımda da o şekilde olmus ama zamanla gidiyormus 2 aydır gitmedi benden tuhaf bir durum :) çok şükür kafayı yemedim :)
2 yıllık sevgilimle 2.5 ay önce ayrıldık. o benden ayrıldı soğudum diyerek. çok koştum peşinde buna rağmen dönmedi geri. faceden falan sildim bende . ama faceye girip çıktığını hala görebiliyorum. kaç zamandır sürekli facede ve normalde fbookta takılmayı sevmeyen biri. üstelik mobilden giriyor saatlerce açık olduğu zamnlar bile oluyor. başkasıyla konuştuğunu gösterir mi bu durum.? sürekli onu takip ediyorum sosyal ağlar üzerinden. neden böyle yaptığıma ben de anlam veremiyorum. başkasın bulmuş mudur?
21Yaslariniz kac canim?
aynen :)ikinizde mi 21?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?