uff yardım lütfen kafayı yicem neden böyleyimm?

aminnn. RABBİMİN yardımına çok ihtiyacım var şu an.. geri gelir mi ki? soğudum diyerek gitti ama... :'(

aminnn. RABBİMİN yardımına çok ihtiyacım var şu an.. geri gelir mi ki? soğudum diyerek gitti ama... :'(
Canim benim kıyamam sana ya cok seviyosun demekki belli kaç yaşındasin sen ve erkek arkadasin kac yasinda ona göre cvp vereyim bu soruna

yaşım 21 geçicek bu da biliyorum ama onunla kurduğum hayalleri baskasıyla gerceklestirmek istemiyorum

Canim benim kıyamam sana ya cok seviyosun demekki belli kaç yaşındasin sen ve erkek arkadasin kac yasinda ona göre cvp vereyim bu soruna
21 yaşımızdayız ikimizde. aynı üniversitede aynı fakültedeyiz hatta arasıra karsılasıyoruz. benim davranıslarım kıskanclıklarım güvenmemem yüzünden soğumus. güvenmemek değildi benimkisi hep böyle umursamaz ilgisiz davranıyordu bna. elimden kayıp gidicekmiş gibi hissediyordum hep. onun için fazlaca sıktım onu.

yaşım 21 geçicek bu da biliyorum ama onunla kurduğum hayalleri baskasıyla gerceklestirmek istemiyorum
Herkesin yarım kalan hayalleri vardır neden bu kadar üzülüyorsun biliyor musun o seni terk ettiği için
tam tersi olsa inan aklında olmazdı

Geçmişte benimde böyle bi iliskim olmustu erkek arkadasim pisman olup dönmüştü tekrardan o yuzden kesin dönmez demekte yanlis olur ihtimal var tabiki insallah döner ALLAH büyük.ama sen yinede kafani sadece ona kitleme yoksa mutsuz olursun olumsuz bişey olursa

Herkesin yarım kalan hayalleri vardır neden bu kadar üzülüyorsun biliyor musun o seni terk ettiği için
tam tersi olsa inan aklında olmazdı
elbette var ama düşünsene onun elini tutuyorsun onunla okul turlarına katılıyorsun şehir dışına çıkıyrsun binlerce fotograf 2 yıl boyunca sürekli yan yanasın. bir başkasıyla aynısını yaşamak koyucak bana sanırım. ve dahası çok sahiplenmişim onu. ona bir baskasının benim gibi bakması ve dahi bana bile bir baskasının dokunmasını kaldıramıcak gibi hissediyorum. belki aklınıza gelebilir nden bu kadar sahiplendin aranızda geçen birsey mi var diye asla yok. ama bu kadar onu benimsemem tuhaf cidden

Evet seninkisi güvenmemek değil çok sevmek o yüzdende çok gittin üstüne bende ayni senin gbiyim cok giderim sevdgim insanin üstüne boğarım bazen ama fazla sevgiden oluyo bunlarin hepsi

tekrar eskisi gibi olamıcagımızı düşünüyormus. konustuk ayrıldıktan sonra cok kez. 2 ay sonra ben staja gidicem 5-6 ay gelmicem ben gelicem sen gidiceksin aylarca gelmiceksin. güvenmiyorsun bana bu kez hiç güvenmiceksin yine aynı seyleri yasıcaz o zaman daha zor olucak hersey daha zararlı olucak. ileride sorun yasamaktansa böylesi daha iyi geliyor bana dedi

Evet seninkisi güvenmemek değil çok sevmek o yüzdende çok gittin üstüne bende ayni senin gbiyim cok giderim sevdgim insanin üstüne boğarım bazen ama fazla sevgiden oluyo bunlarin hepsi
evet ama o bunu anlamadı. güvenmesem yanında olmazdım ki.

sildiğin birini facede görmek ?? ben bir sürü kişi sildim hiç biri sohbet alanında çıkmıyor online mı değil mi

Kafayı yemiş olmayasın (başlıktan esinlendim yanlış anlama)
böyle bir uygulama yok facebookta onun için inanmıyoruz
uygulamayla değil ki hem sadece bende değil bir kaç arkadasımda da o şekilde olmus ama zamanla gidiyormus 2 aydır gitmedi benden tuhaf bir durum :) çok şükür kafayı yemedim :)

uygulamayla değil ki hem sadece bende değil bir kaç arkadasımda da o şekilde olmus ama zamanla gidiyormus 2 aydır gitmedi benden tuhaf bir durum :) çok şükür kafayı yemedim :)
üstelik açık oldugu zaman arkadasımdan teyit ettim. arkadasımda ekliydi benimki online ve mobilden mi giriyor dedim evet dedi. dogruymus yani. aradan 2 saat sonra cıktı. arkadasıma sordum terar benimki çıktı mı faceden diye evet dedi :) yani dogru görüyoruuummm :)

Yaslariniz kac canim?

Evet ya maalesef sen baktıkça gitmez o sohbet kısmından muhtemelen konuştuğu biri var bence sen de aynısınu yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…