şu an bir karar aldım. artık yeni bir sayfa açacagım kendime. faceden engelledim. rehberimden nosunu sildim twitterda takipçilerinden çıktım ve hesabımı kapattım. instagramda engelledim. artık onu sosyal aglar üzerinden takip etmeyeceğim çünkü çook yıprandımmm
şu an bir karar aldım. artık yeni bir sayfa açacagım kendime. faceden engelledim. rehberimden nosunu sildim twitterda takipçilerinden çıktım ve hesabımı kapattım. instagramda engelledim. artık onu sosyal aglar üzerinden takip etmeyeceğim çünkü çook yıprandımmm
Iyi yapmissin aferim boyle devam et.. ayni okuldaysaniz avantajlisin yuzune bakma hep gul eylen sacin makyajin tam olsun illaki dikkatini cekecektir noldu bu kiza diye.. asla kendinden taviz verme ne olursa olsun kendine guvenli ol.. onu hic tanimamissin gibi devam et umursamamak en iyi silahtir
Iyi yapmissin aferim boyle devam et.. ayni okuldaysaniz avantajlisin yuzune bakma hep gul eylen sacin makyajin tam olsun illaki dikkatini cekecektir noldu bu kiza diye.. asla kendinden taviz verme ne olursa olsun kendine guvenli ol.. onu hic tanimamissin gibi devam et umursamamak en iyi silahtir
bunları herkes söylüyor bana ama umursamamak elde değil. onu merak ediyorum sürekli gözlerim onu arıyor. benden neden soğuduğuna anlam veremiyorum. bana göre sogumak ya eskiden birisyle yattıgını ögrenirim ya da aldatır sogurum. onun haricinde hiç bir sebepten soguma hissi yasamıyorum. bir erkek neden soğur? dediğim gibi bu sebepler soğtur insanı..
Faceden konusmussanız ve konusmayı silmemisseniz ki öyleymiş ,görünür o zaman online olıp olmadıgı dogru söylüyorsunuz ,tecrübeyle sabit :) inşallah hayırlısı olur hakkında ya nr diyryim en iyisini yapmıssın su an görmemezlikten gelmeye çalış
Faceden konusmussanız ve konusmayı silmemisseniz ki öyleymiş ,görünür o zaman online olıp olmadıgı dogru söylüyorsunuz ,tecrübeyle sabit :) inşallah hayırlısı olur hakkında ya nr diyryim en iyisini yapmıssın su an görmemezlikten gelmeye çalış
çok koştum peşinde 2 hafta önce bulusmak konusmak istedim. sarıldım agladım elini tutmak istedim izin vermedi sarılmadı bana ben öyle ağlarken. bir erkek bu şekilde neden soğur?
çok koştum peşinde 2 hafta önce bulusmak konusmak istedim. sarıldım agladım elini tutmak istedim izin vermedi sarılmadı bana ben öyle ağlarken. bir erkek bu şekilde neden soğur?
Çok sıktım kıskanclıktan bunalttım demissiniz büyük ihtimal bu yüzden sogumustur ne cok bunaltacaksınız ne de çok bos bırakacaksınız bunun muhasebesini yapamıyoruz cogu zaman malesef şu dakikadan sonra konısmayın bıulusmak istemeyin inanın siz böyle yaptıkca daha çok sogur bunalır iyice ,siz sanki atlatmış gibi davranın karsılastıgınızda hiç tanımıyormuş gibi yanından geçip gidin zatem tüm sosyal aglardam da engellemissiniz ,isterseniz eve gidin saatlerce aglayın ama o bilmesin bunları ona karsı maske takın ,böyle yapınca brlki döner belki dönmez hiç bir şeyin garantisi yok ama denemeye değer ,kostunuz pesinden bi şey elde edemedınız bi de bunu deneyim inşallah iyi sonuclar alırızınız
ne alaka anlamadım ben
ben de çizim yaparken filan hep açık arka planda facebook ama sor ki neye bakıyorsun hiç bir şeye
çünkü mesaj gelince bir onu okuyorum günde bir kere anasayfada ne paylaşılmış ona bakıyorum o
ama hep açık...
belki sadece bilgisayarda oyun oynuyor arkada facebook açık...olabilir yani...kurmayın kurmayın