Hiiiçç gülüyorrrr muhabbet ediyor!Annesi ne halt ediyor o anda?
Ağlıycam sinirden yaa ousa söledim oda vursaydın anası vurmuyorsa diyor o derece bunalttı biziKomsunuzun cocugu yok, gremlini var :)
Lütfen sakinleştirin beniiiiii lütfennnnnnn aşllahhhh aşkınaaaOf gıcık oluyorum çocuğunu Komşuda salan tiplere
Ağlıycam sinirden yaa ousa söledim oda vursaydın anası vurmuyorsa diyor o derece bunalttı bizi
Bu daha ne. Bi ara ayakkabı dolabımı boşalttı koridordan mutfağa ayakkabı fırlatıyordu kaşıma isabet etti ayakkabının sivri topuğu kaşım yarılıyordu nerdeyse anneside gülüyoro nasıl çocuk yaa
Çağırmıyoruki kendi çat kapı geliyor. Öyle bir çocuk hayatımda görmedim. Yaa bi insan hiçmi sahip çıkmaz. Sahip çıkamıyorsan evinde otur aşşşa yaaa millet çekmek zorundamı
Bu daha ne. Bi ara ayakkabı dolabımı boşalttı koridordan mutfağa ayakkabı fırlatıyordu kaşıma isabet etti ayakkabının sivri topuğu kaşım yarılıyordu nerdeyse anneside gülüyor
Bende zaten şu an aynı küfür ede ede topluyorum bunlar ne biçim inssnlar yaaaaaaaaaaaaaaSeni okadar iyi anliyorumkii sırf bu yüzden görüşmediğim insanlar var ben 6 ay önce yeni taşındım arkadaşımın benım kizimla yaşit kızı var 4 yaşındalar benım kızımda yaramaz ama öyle birşez kırdığını döktünü hıç görmedim alışkında değılım arkadaşım zıyarete geldi daha 1haftalık taşınmaydım kızına meyve suyu verdı bembeyaz halıma döktü daha yeni almiştim yıkamayada yollamıştımkı cok fazla toz cıkarmasın aksın gitsin diye ben tabı elime bez aldım domestos bılr döktüm cıkmadıı halımdan kendisi oturdu yerden kılını bile kıpırdatmadı cünkü alışkın kendi evlerindede öyle yapıyo ondan iki gün sonra eltım geldı kızımın odasında bebek yagı kremlerı vs herşeyi şifonyerin üstünde dizili kızım hıç ellemez dökmezde eltimin oğlu geldı üç yaşinda bebek yağını almış duvardan aşaya yerlere her tarafa dökmüş başta fark etmedim sadece dıkkatımı ceken parkeler parlıyo odaya girdim yag kokusunu aldım duvarları yerlerı heryeri gördüm deliriyodum eltime gösterdim verdi tepkı şu hadı kalk eve gıdıyoruz ayağıylada bastı için gezındıgı heryer yagdı o gün sinirden belkı 20 kova su yapıp sıldım heryerı sabaha kadar genede arıtamadım o arada silerkende kendi kendime sayiştirdım
Bu konuya ıhtıyacımmı varmış nee bende içimdeki döktüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?